Bobby Edner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bobby Edner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Downey, California
Země:
Věk:
32 let
Povolání:
herec, zpěvák

Bobby Edner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.10.1988 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bobby Edner 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Bobby Edner
datum narození 5.10.1988
(herec, zpěvák, instagram)

Bobby Edner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Dutch Hollow
(2011) - Záměna (TV seriál)
(2008) - The Middleman (TV seriál)
(2007) - Welcome to Paradise
(2004) - Veronica Mars (TV seriál)
(2004) - Pinocchio 3000
(2003) - Spy Kids 3-D: Game Over
(2003) - Kniha džunglí 2
(2003) - Haunted Lighthouse
(2003) - Dumb Luck
(2002) - Do Over (TV seriál)
(2002) - Birds of Prey (TV seriál)
(2002) - Arnoldovy patálie
(2001) - Zánik světa
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Slib za jeden cent
(2001) - Samuraj Jack (TV seriál)
(2001) - Příšerky s.r.o.
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - The Chronicle (TV seriál)
(2000) - Titus (TV seriál)
(2000) - Then Came You (TV seriál)
(2000) - Můj nejlepší přítel
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Múza
(1999) - Movie Stars (TV seriál)
(1999) - Late Last Night
(1999) - The Amanda Show (TV seriál)
(1998) - Sedm dní (TV seriál)
(1998) - Muži v bílém
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - Maggie Winters (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1997) - You're Invited to Mary-Kate & Ashley's Christmas Party
(1997) - Beetleborgs Metallix (TV seriál)
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - MADtv
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Drak

Drak (Země)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1988 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bobby Edner 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bobby Edner - herec, zpěvák

se narodil 5.10.1988 ve městě Downey, California, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bobby Edner

Dnes se narodili
Česká republika Otakar Brousek ml.
(*1957) herec, dabér

Česká republika Jana Boušková
(*1954) herečka

Česká republika Miroslav Macháček
(*1922) herec

Spojené státy Lex Barker
(*1919) herec

Francie Michel Gondry
(*1963) režisér, scénárista, herec


Bobby Edner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
12°27’
 
LunaLuna:
Lev
13°43’
 
MerkurMerkur:
Váhy
24°22’
R
VenušeVenuše:
Panna
1°05’
 
MarsMars:
Beran
3°08’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
5°55’
R
SaturnSaturn:
Střelec
26°58’
 
UranUran:
Střelec
27°25’
 
NeptunNeptun:
Kozoroh
7°29’
 
PlutoPluto:
Štír
11°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
12°25’
R
Černá LunaLilith:
Panna
16°01’
 
CheirónCheirón:
Rak
7°05’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921 - 1999) herec

Francie Gustave Flaubert
(*1821 - 1880) spisovatel

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831 - 1891) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Francie Paul Gauguin
(*1848 - 1903) francouzský malíř

Spojené státy William Schallert
(*1922 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »