Bohumil Vávra wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Bohumil Vávra

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Bohumil Vávra - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.11.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Bohumil Vávra 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Bohumil Vávra
datum narození 4.11.1916
(herec, instagram)

Bohumil Vávra - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2001) - Stříbrná paruka (TV seriál)
(1996) - Mimo provoz
(1996) - Chladné srdce
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1994) - Televize
(1994) - Příliš hlučná samota
(1994) - Přetržený výkřik
(1994) - Jak si zasloužit princeznu
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - Životní role
(1993) - Kaspar Hauser
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1992) - La Valle di pietra
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1991) - F - E - D - A
(1990) - Zvláštní bytosti
(1990) - Vracenky
(1990) - Přísahám a slibuji (TV seriál)
(1990) - Popel a hvězdy
(1990) - Chybná diagnóza
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1989) - Divoká srdce
(1989) - Bludiště
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Prokletí domu Hajnů
(1987) - Záhada zlatého servisu
(1987) - Svět nic neví
(1987) - O zatoulané princezně
(1987) - Discopříběh
(1986) - Hry pro mírně pokročilé
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Devadesát jedna bílých koní
(1985) - Vlak dětství a naděje (TV seriál)
(1985) - Třetí patro (TV seriál)
(1985) - Slavné historky zbojnické (TV seriál)
(1985) - Perly a růže
(1984) - Komediant
(1984) - Hele, on letí!
(1983) - Vzpurní svědkové
(1983) - Jára Cimrman ležící, spící
(1983) - Henry a Xenie
(1982) - Zelená vlna
(1982) - Smrt talentovaného ševce
(1982) - Plaché příběhy
(1982) - Muž z lodi Cap Arcona
(1982) - Dein unbekannter Bruder
(1981) - Řetěz
(1980) - Romaneto
(1980) - Příští rok na Balatonu
(1980) - Prázdniny pro psa
(1979) - Lásky mezi kapkami deště
(1979) - Julek
(1979) - Drsná Planina
(1978) - Tajemství Ocelového města
(1978) - Stíhán a podezřelý
(1978) - Past na kachnu
(1978) - Město mé naděje
(1978) - Kočičí princ
(1977) - Volání rodu
(1977) - Osada Havranů
(1977) - Na veliké řece
(1977) - Hněv
(1976) - Dům Na poříčí
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1974) - Siroty
(1973) - Jezdec formule risk
(1973) - Bratranec Pons
(1970) - Luk královny Dorotky
(1969) - Kolonie Lanfieri
(1969) - Adelheid
(1965) - Nikdo se nebude smát
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová
(1947) - Rozhovor ve vlaku

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.11.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Bohumil Vávra 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Bohumil Vávra - herec

se narodil 4.11.1916 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Bohumil Vávra

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Bohumil Vávra
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
11°45’
 
LunaLuna:
Ryby
4°36’
 
MerkurMerkur:
Váhy
29°58’
 
VenušeVenuše:
Váhy
1°43’
 
MarsMars:
Střelec
9°41’
 
JupiterJupiter:
Beran
28°49’
R
SaturnSaturn:
Lev
0°32’
 
UranUran:
Vodnář
15°48’
 
NeptunNeptun:
Lev
4°53’
 
PlutoPluto:
Rak
4°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
23°24’
R
Černá LunaLilith:
Rak
29°39’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°10’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »