Branka Katić wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Branka Katić

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Bělehrad
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herečka

Branka Katić - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.1.1970 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Branka Katić 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Branka Katić
datum narození 20.1.1970
(herečka, instagram)

Branka Katić - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - You, Me and the Apocalypse (TV seriál)
(2015) - Mario je gledal morje z zaljubljenimi očmi
(2014) - Captain America: Návrat prvního Avengera
(2013) - Padělatel
(2013) - Möbius
(2012) - Blackout (TV seriál)
(2011) - The Jury II (TV seriál)
(2010) - Žena se zlomeným nosem
(2010) - Muž, který chtěl žít svůj život
(2009) - Znuděný k smrti (TV seriál)
(2009) - Veřejní nepřátelé
(2007) - The Englishman
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - HG Wells: War with the World
(2006) - Dveře dokořán
(2005) - Láska a jiné průšvihy
(2004) - Pad u raj
(2003) - Mile vs. tranzicija (TV seriál)
(2003) - Jagoda u supermarketu
(2003) - Byron
(2002) - Dalších deset minut II.
(2001) - Deník Anne Frankové
(2001) - Armadillo (TV seriál)
(2000) - V červenci
(2000) - Mrtvé probouzeti (TV seriál)
(2000) - Clocking Off (TV seriál)
(1999) - Válečníci
(1998) - Zla zena
(1998) - Rane
(1998) - Kod Lude ptice (TV seriál)
(1998) - Černá kočka, bílý kocour
(1996) - Hezké vesnice hezky hoří
(1995) - Úkladná vražda
(1995) - Tamna je noc
(1994) - Slatko od snova
(1994) - Policajac sa Petlovog Brda 2 (TV seriál)
(1994) - Otvorena vrata (TV seriál)
(1994) - Bice bolje
(1993) - Policajac sa Petlovog Brda (TV seriál)
(1993) - Osmeh Margaret Jursenar
(1993) - Niko nije savršen
(1992) - Policajac sa Petlovog brda
(1992) - Nejsme andělé aneb Potíže s miminkem
(1992) - Devojka s lampom
(1992) - Bulevar revolucije
(1987) - Bolji zivot (TV seriál)
(1985) - S muži to není lehké
(1983) - Auf Wiedersehen, Pet (TV seriál)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.1.1970 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Branka Katić 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Branka Katić - herečka

se narodila 20.1.1970 ve městě Bělehrad
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Branka Katić

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Branka Katić
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
0°01’
 
LunaLuna:
Rak
7°52’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
15°08’
R
VenušeVenuše:
Kozoroh
28°58’
 
MarsMars:
Ryby
26°44’
 
JupiterJupiter:
Štír
4°33’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°18’
 
UranUran:
Váhy
8°46’
R
NeptunNeptun:
Střelec
0°24’
 
PlutoPluto:
Panna
27°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
14°15’
R
Černá LunaLilith:
Lev
4°56’
 
CheirónCheirón:
Beran
3°00’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »