Buck Taylor wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Buck Taylor
(Walter Clarence Taylor III)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
82 let
Povolání:
herec

Buck Taylor - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.5.1938 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Buck Taylor 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Buck Taylor
datum narození 13.5.1938
(herec, instagram)

Buck Taylor - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Palominas
(2016) - Bender
(2015) - Rodeo & Juliet
(2015) - Indiscretion
(2015) - The Hard Ride
(2013) - The Road to Valhalla
(2011) - Legenda o Pekelné bráně
(2011) - Kovbojové a vetřelci
(2008) - Comanche Moon (TV seriál)
(2007) - Bloody Dawn: The Lawrence Massacre
(2007) - Mlha
(2006) - Flicka
(2005) - Zázrak u Sage Creek
(2005) - Příměří
(2005) - Příběh Wendella Bakera
(2005) - Hell to Pay
(2004) - Pevnost Alamo
(2004) - Drsné městečko
(2003) - Screen Door Jesus
(2003) - Bohové a generálové
(2002) - Grand Champion
(2000) - Jericho
(2000) - Comanche
(1999) - Wild Wild West
(1999) - Sběratel duší
(1998) - Těžké časy
(1997) - Tvrdí chlapi
(1996) - Dallas: J. R. se vrací
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Tombstone
(1993) - Gettysburg
(1991) - Kovboj Conagher
(1990) - Odplata
(1990) - Big Bad John
(1989) - Mladí jezdci (TV seriál)
(1989) - Desperado: The Outlaw Wars
(1988) - Temný úsvit
(1988) - Paradise (TV seriál)
(1987) - Proud Men
(1987) - Pátrání v čase
(1987) - Gunsmoke: Návrat do Dodge
(1987) - Alamo: Třináct dní ke slávě
(1986) - T.J. Hooker: Blood Sport
(1986) - Starman (TV seriál)
(1986) - Louis L'Amour's Down the Long Hills
(1986) - Dream West (TV seriál)
(1985) - Wildside (TV seriál)
(1985) - Wild Horses
(1985) - All American Cowboy
(1984) - No Man's Land
(1983) - Lottery! (TV seriál)
(1982) - T.J. Hooker (TV seriál)
(1982) - Nerovný zápas
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Na východ od ráje (TV seriál)
(1981) - The Legend of the Lone Ranger
(1981) - The Cherokee Trail
(1981) - Divoké kočky
(1980) - Wild Times
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Bratři Sackettové
(1978) - Standing Tall
(1978) - Kate Bliss and the Ticker Tape Kid
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1978) - The Busters
(1978) - Beartooth
(1976) - Pony Express Rider
(1976) - Doc Hooker's Bunch
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1967) - Masakr na svatého Valentýna
(1967) - Ďábelští andělé
(1966) - The Monroes (TV seriál)
(1966) - Divocí andělé
(1966) - And Now Miguel
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - The Legend of Jesse James (TV seriál)
(1965) - Branded (TV seriál)
(1964) - 12 O'Clock High (TV seriál)
(1964) - Karen (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - The Greatest Show on Earth (TV seriál)
(1963) - My Favorite Martian (TV seriál)
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1962) - The Virginian (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1962) - Stoney Burke (TV seriál)
(1962) - Going My Way (TV seriál)
(1962) - Combat! (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1959) - The Rebel (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Have Gun - Will Travel (TV seriál)
(1955) - Gunsmoke (TV seriál)
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1952) - The Adventures of Ozzie & Harriet (TV seriál)
(1952) - Death Valley Days (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Tygr

Tygr (Země)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.5.1938 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Buck Taylor 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Buck Taylor - herec

se narodil 13.5.1938 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Buck Taylor

Dnes se narodili
Japonsko Masaru Ibuka
(*1908) průmyslník, spoluzakladatel společnosti Sony

Česká republika Michal Novotný
(*1979) herec

Česká republika Pavel Pípal
(*1938) herec, dabér

Česká republika Zdeněk Rytíř
(*1944) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Velká Británie Joss Stone
(*1987) herečka, zpěvačka


Buck Taylor
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
22°03’
 
LunaLuna:
Štír
12°19’
 
MerkurMerkur:
Beran
27°43’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
16°28’
 
MarsMars:
Blíženci
13°30’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
29°54’
 
SaturnSaturn:
Beran
13°20’
 
UranUran:
Býk
14°11’
 
NeptunNeptun:
Panna
18°26’
R
PlutoPluto:
Rak
28°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
27°11’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
5°12’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
28°42’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kuba Andy Garcia
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Rod Steiger
(*1925) herec

Spojené státy Shannen Doherty
(*1971) herečka, režisérka

Spojené státy Lionel Barrymore
(*1878) herec, režisér

Česká republika Milan Šteindler
(*1957) herec, scénárista, režisér, moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Mexiko Dolores del Rio
(*1904 - 1983) herečka

Francie Jacques Prévert
(*1900 - 1977) scénárista, textař, dramatik, básník

Spojené státy Kurt Vonnegut
(*1922 - 2007) spisovatel

Spojené státy Proof
(*1973 - 2006) hip hopový umělec, zakladatel rapové skupiny D12

Spojené státy Erskine Caldwell
(*1903 - 1987) prozaik, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »