Cara Pifko wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cara Pifko

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Toronto, Ontario
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herečka

Cara Pifko - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
15.3.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cara Pifko 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Cara Pifko
datum narození 15.3.1976
(herečka, instagram)

Cara Pifko - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Paranormal Activity: The Ghost Dimension
(2014) - Sharkskin
(2014) - The Possession of Michael King
(2013) - Mezi životem a smrtí (TV seriál)
(2011) - Against the Wall (TV seriál)
(2009) - Castle na zabití (TV seriál)
(2008) - Zamilovaná Grace
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Charlie & Me
(2008) - Flashpoint (TV seriál)
(2007) - Ranč Heartland (TV seriál)
(2007) - Moje svatba
(2006) - Miss Spider: Princ, princezna a včelka
(2004) - This Is Wonderland (TV seriál)
(2004) - Miss Spider a její kamarádi ze Sluneční louky (TV seriál)
(2004) - Kriminálka New York (TV seriál)
(2004) - The Jane Show (TV seriál)
(2004) - Human Cargo (TV seriál)
(2003) - Pohřešovaní (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Miss Spider - Film
(2003) - Dokud nás smrt nerozdělí
(2002) - Salem Witch Trials (TV seriál)
(2002) - Muž, který prodal Ameriku
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2002) - Bliss (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Torontské stíny (TV seriál)
(2001) - One of Them
(2001) - Já a mé přízraky
(2000) - Our Hero (TV seriál)
(2000) - CyberWorld
(1999) - Deníky královen: Isabela, klenot Kastilie
(1999) - Twice in a Lifetime (TV seriál)
(1999) - The City (TV seriál)
(1999) - Angela Anaconda (TV seriál)
(1997) - Třetí dvojče
(1996) - Mariette in Ecstasy
(1994) - Incident na malém městě
(1993) - Rodinné fotografie
(1993) - Ordinary Magic
(1990) - Cesta do Avonlea (TV seriál)
(1990) - Bojíte se tmy? (TV seriál)
(1988) - Katts a Rinnie (TV seriál)
(1984) - Sharon, Lois & Bram's Elephant Show (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.3.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cara Pifko 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cara Pifko - herečka

se narodila 15.3.1976 ve městě Toronto, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cara Pifko

Dnes se narodili
Spojené státy Sidney Lumet
(*1924) režisér, herec, scenárista, producent, spisovatel

Česká republika Tereza Pergnerová
(*1974) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Václav Moravec
(*1974) televizní moderátor a redaktor

Indie George Orwell
(*1903) spisovatel, esejista, satirik, antikomunista

Česká republika Milan Hnilička
(*1973) hokejista


Cara Pifko
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
25°02’
 
LunaLuna:
Panna
16°14’
 
MerkurMerkur:
Ryby
9°48’
 
VenušeVenuše:
Ryby
0°33’
 
MarsMars:
Blíženci
28°40’
 
JupiterJupiter:
Beran
27°31’
 
SaturnSaturn:
Rak
26°09’
R
UranUran:
Štír
6°39’
R
NeptunNeptun:
Střelec
13°58’
 
PlutoPluto:
Váhy
10°46’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
15°19’
R
Černá LunaLilith:
Beran
15°08’
 
CheirónCheirón:
Beran
25°43’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Michael Jackson
(*1958 - 2009) zpěvák, skladatel, choreograf, tanečník, herec, scénárista

Francie Michel Foucault
(*1926 - 1984) avantgardní filozof, psycholog, profesor Collège de France

Rusko E. T. A. Hoffmann
(*1776 - 1822) spisovatel

Spojené státy Farrah Fawcett
(*1947 - 2009) herečka

Česká republika Eduard Štorch
(*1878 - 1956) archeolog, pedagog a spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »