Céline Dion wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Céline Dion
(Celine Marie Claudette Dion)

Pohlaví:
Žena
Narození:
30.3. 1968 - 12:15h
Místo:
Charlemagne, Québec
Země:
Věk:
52 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka

Céline Dion - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
30.3.1968 - 12:15  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
30.3.1968 - 17:15  
CA, Charlemagne:
45°43' s.š., 73°29' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Céline Dion 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Céline Dion
datum narození 30.3.1968
(herečka, zpěvačka, instagram)

Céline Dion - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - 2015 Billboard Music Awards
(2015) - 2015 American Music Awards
(2014) - WWE Tribute to the Troops
(2014) - Céline Dion: Céline une seule fois/Live 2013 (koncert)
(2014) - A zase ti Mupeti!
(2012) - We Will Always Love You: A Grammy Salute to Whitney Houston
(2012) - Výlety na skok
(2012) - Katie
(2012) - Po stopách Marsupilamiho
(2011) - 83. Annual Academy Awards
(2011) - The Voice
(2011) - Andrea Bocelli v Central Parku (koncert)
(2010) - Grammy Awards 2010
(2010) - Celine: Očima světa (koncert)
(2009) - Céline Dion: Celine sur les Plaines (koncert)
(2009) - Chabada (TV seriál)
(2008) - Céline Dion
(2007) - Memòries de la tele
(2007) - Céline Dion: These Are Special Times
(2007) - Tous... pour la musique (koncert)
(2007) - Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Dancing with the Stars
(2004) - The X Factor
(2004) - The Greatest Canadian (TV seriál)
(2003) - Les grands du rire
(2003) - Céline Dion: Opening Night Live Las Vegas (koncert)
(2003) - Symphonic Show (TV seriál)
(2002) - American Idol
(2002) - Tale as Old as Time: The Making of 'Beauty and the Beast'
(2002) - The Concert for World Children's Day (koncert)
(2001) - Céline Dion: All the Way... A Decade of Song & Video (hudební videoklip)
(2000) - Doktorka Lucille
(2000) - Céline Dion: Millenium Concert (La Derniére De Céline ) (koncert)
(1998) - 70. Annual Academy Awards
(1998) - Vivement dimanche prochain
(1998) - Tapis rouge
(1998) - Portrét Leonardo
(1998) - Kouzelný meč - Cesta na Camelot
(1997) - Celine Dion: My Heart Will Go On (hudební videoklip)
(1997) - Leute heute
(1997) - Bee Gees: One Night Only (koncert)
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1995) - Pocahontas: The Musical Tradition Continues
(1994) - The Jackson Family Honors
(1994) - A Gala for the President at Ford's Theatre
(1994) - Céline Dion: The Colour of My Love Concert (koncert)
(1993) - Noční show Davida Lettermana
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1989) - BingoLotto
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
(1971) - Great Performances
Céline Dion - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.3.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Céline Dion 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Céline Dion - herečka, zpěvačka

se narodila 30.3.1968 ve městě Charlemagne, Québec, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Céline Dion

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Céline Dion
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
10°03’
9
 
LunaLuna:
Beran
29°40’
10
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°01’
9
 
VenušeVenuše:
Ryby
18°40’
9
 
MarsMars:
Býk
2°00’
10
 
JupiterJupiter:
Lev
26°35’
2
R
SaturnSaturn:
Beran
14°41’
10
 
UranUran:
Panna
26°37’
3
R
NeptunNeptun:
Štír
26°15’
5
R
PlutoPluto:
Panna
21°03’
3
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°14’
10
R
Černá LunaLilith:
Býk
21°06’
10
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°54’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
22°09’
2
Domy:
Lev
2°32’
Vodnář
2°32’
2:
Lev
21°13’
8:
Vodnář
21°13’
3:
Panna
14°18’
9:
Ryby
14°18’
Váhy
14°34’
Beran
14°34’
5:
Štír
22°28’
Býk
22°28’
6:
Kozoroh
0°55’
Rak
0°55’
Zastoupení živlů:
11xOheňOheň
3xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
8°33’
11
Slun./Luna:
Beran
19°52’
10


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »