Čeněk Šlégl wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Čeněk Šlégl
(Vincenc Schlögel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

Čeněk Šlégl - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
30.9.1899 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Čeněk Šlégl 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Čeněk Šlégl
datum narození 30.9.1899
(herec, režisér, instagram)

Čeněk Šlégl - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Úsměvy
(1978) - Magistři smíchu
(1941) - II. Filmové žně
(1941) - Přednosta stanice
(1941) - Provdám svou ženu
(1941) - Noční motýl
(1941) - Hotel Modrá hvězda
(1940) - Panna
(1940) - Katakomby
(1940) - Baron Prášil
(1939) - U svatého Matěje
(1939) - U pokladny stál...
(1939) - Ulice zpívá
(1939) - Teď zas my
(1939) - Svátek věřitelů
(1939) - Kristian
(1939) - Bílá jachta ve Splitu
(1938) - Škola základ života!
(1938) - Hrdinové hranic
(1938) - Ducháček to zařídí
(1937) - Tři vejce do skla
(1937) - Srdce na kolejích
(1937) - Rozvod paní Evy
(1937) - Advokátka Věra
(1936) - Vlaštovky v hotelu
(1936) - Uličnice
(1936) - Ulička v ráji
(1936) - Švadlenka
(1936) - Světlo jeho očí
(1936) - Irčin románek
(1935) - Tři muži na silnici (slečnu nepočítaje)
(1935) - Studentská máma
(1935) - Klub tří
(1935) - Hrdina jedné noci
(1935) - Hledá se paní Polášková
(1935) - Ať žije nebožtík
(1934) - Za řádovými dveřmi
(1934) - Tři kroky od těla
(1934) - Rozpustilá noc
(1934) - Pozdní máj
(1934) - Polská krev (německá verze)
(1934) - Polská krev
(1934) - Pán na roztrhání
(1934) - Nezlobte dědečka
(1934) - Na růžích ustláno
(1934) - Hrdinný kapitán Korkorán
(1933) - U snědeného krámu
(1933) - S vyloučením veřejnosti
(1933) - Pobočník Jeho Výsosti
(1933) - Na sluneční straně
(1933) - Dobrý tramp Bernášek
(1932) - Písničkář
(1932) - Lelíček ve službách Sherlocka Holmesa
(1932) - Kantor Ideál
(1932) - Funebrák
(1932) - Děvčátko, neříkej ne!
(1932) - Anton Špelec, ostrostřelec
(1931) - Třetí rota
(1931) - To neznáte Hadimršku
(1931) - Skalní ševci
(1931) - Psohlavci
(1931) - Miláček pluku
(1931) - Karel Havlíček Borovský
(1931) - Aféra plukovníka Redla
(1930) - Utrpení šedé sestry
(1930) - Když struny lkají
(1930) - Fidlovačka
(1930) - Černé oči, proč pláčete...?
(1930) - C. a k. polní maršálek
(1929) - Z českých mlýnů
(1929) - Pražské švadlenky
(1929) - Hříchy lásky
(1927) - Krásná vyzvědačka
(1926) - Velbloud uchem jehly
(1926) - Svéhlavička
(1926) - Otec Kondelík a ženich Vejvara II.
(1926) - Osm srdcí v plamenech
(1926) - Mořská panna
(1926) - Lásky Kačenky Strnadové
(1926) - Irča v hnízdečku
(1926) - Aničko, vrať se!
(1919) - Zloděj
(1919) - Utrpením ke slávě

Čeněk Šlégl - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.


Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 30.9.1899 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Čeněk Šlégl 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Čeněk Šlégl - herec, režisér

se narodil 30.9.1899 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Čeněk Šlégl

Dnes se narodili
Spojené státy Billy Zane
(*1966) herec, režisér

Spojené státy Edward James Olmos
(*1947) herec, režisér

Česká republika Jiří Trnka
(*1912) výtvarník, ilustrátor, sochař, scenárista, loutkář, jeden ze zakladatelů českého animovaného filmu

Velká Británie George Harrison
(*1943) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Emmanuelle Riva
(*1927) herečka


Čeněk Šlégl
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
7°05’
 
LunaLuna:
Lev
19°28’
 
MerkurMerkur:
Váhy
6°32’
 
VenušeVenuše:
Váhy
10°51’
 
MarsMars:
Štír
6°18’
 
JupiterJupiter:
Štír
11°24’
 
SaturnSaturn:
Střelec
18°19’
 
UranUran:
Střelec
4°58’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
27°01’
 
PlutoPluto:
Blíženci
16°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
24°03’
R
Černá LunaLilith:
Lev
23°59’
 
CheirónCheirón:
Střelec
8°57’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
6xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Alois Mrštík
(*1861 - 1925) spisovatel a dramatik

Česká republika Ivan Jonák
(*1956 - 2016) podnikatel, odsouzený zločinec

Francie Jacques Benoist-Mechin
(*1901 - 1983) politik

Velká Británie Michael Colvin
(*1932 - 2000) politik

Spojené státy Tony Conigliaro
(*1945 - 1990) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »