Charles Adler wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Charles Adler
(Charles Michael Adler)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Boston, Massachusetts
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Charles Adler - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.10.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Charles Adler 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Charles Adler
datum narození 2.10.1956
(herec, instagram)

Charles Adler - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Ledová sezóna
(2014) - Velká šestka
(2013) - I Know That Voice
(2013) - Khumba
(2012) - Ben 10: Omniverse (TV seriál)
(2011) - Transformers 3
(2011) - Transformers: The Ride - 3D
(2011) - Shelf Life (TV seriál)
(2010) - Hero Factory (TV seriál)
(2009) - The Haunted World of El Superbeasto
(2009) - The Super Hero Squad Show (TV seriál)
(2009) - Probuzení
(2009) - G.I. Joe: Resolute (TV seriál)
(2005) - Tom a Jerry: Rychle a chlupatě
(2005) - Loonatics Unleashed (TV seriál)
(2003) - Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
(2003) - Příhody Pižly Mžika (TV seriál)
(2003) - Danger Rangers (TV seriál)
(2002) - No Prom for Cindy
(2001) - The Rugrats: All Growed Up
(2000) - Lumpíci v Paříži
(2000) - Cartoon Cartoon Fridays (TV seriál)
(1999) - King Crab: Space Crustacean
(1999) - I Am Weasel (TV seriál)
(1998) - The Wacky Adventures of Ronald McDonald: Scared Silly
(1998) - Toonsylvania (TV seriál)
(1998) - Tajné spisy psů - vyzvědačů (TV seriál)
(1998) - Rusty
(1998) - Lumpíci
(1998) - Aladdin's Arabian Adventures: Creatures of Invention
(1997) - Vesmírní troubové (TV seriál)
(1997) - Spawn (TV seriál)
(1997) - Channel Umptee-3 (TV seriál)
(1997) - Home to Rent (TV seriál)
(1997) - Extreme Ghostbusters (TV seriál)
(1996) - Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
(1996) - Project G.e.e.K.e.R. (TV seriál)
(1996) - Mighty Ducks (TV seriál)
(1996) - Jungle Cubs (TV seriál)
(1995) - Santo Bugito (TV seriál)
(1995) - No Smoking!
(1995) - Maska (TV seriál)
(1995) - Hillbilly Blue
(1995) - Earthworm Jim (TV seriál)
(1995) - Cow and Chicken (TV seriál)
(1994) - Veselé obludy (TV seriál)
(1994) - Velikonoční Méďa Béďa
(1994) - Tiny Toons Spring Break
(1994) - Scooby-Doo: Arabské noci
(1994) - Marsupilami (TV seriál)
(1994) - Jak medvídci zachránili Vánoce
(1994) - Duckman: Private Dick/Family Man (TV seriál)
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - Vánoce u Flinstounů
(1993) - Swat Kats: The Radical Squadron (TV seriál)
(1993) - Shnookums and Meat Funny Cartoon Show (TV seriál)
(1993) - Rocko's Modern Life (TV seriál)
(1993) - Kromaňonec (TV seriál)
(1993) - Hollyrock-a-Bye Baby
(1993) - The Further Adventures of SuperTed (TV seriál)
(1993) - Family Dog (TV seriál)
(1993) - Droopy (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Ježka Sonica (TV seriál)
(1993) - Byl jednou jeden les
(1993) - Bonkers (TV seriál)
(1992) - Senzační svět
(1992) - The Plucky Duck Show (TV seriál)
(1992) - Myši z Bílého domu (TV seriál)
(1992) - The Little Clowns of Happy Town (TV seriál)
(1992) - Kocour Raplík (TV seriál)
(1992) - It's a Wonderful Tiny Toons Christmas Special
(1992) - Gramps
(1992) - Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
(1992) - Aladin
(1991) - Yo Yogi! (TV seriál)
(1991) - Detektiv Duck (TV seriál)
(1990) - Tom a Jerry Kids: Zdá se mi o sýru
(1990) - Tom a Jerry Kids: Tom chůvou
(1990) - Tom a Jerry Kids: Tom a malá myška
(1990) - Tom a Jerry kids: S.O.S. ninja
(1990) - Tom a Jerry kids: Lúpežníci
(1990) - Tom a Jerry Kids: Jerry a fazole
(1990) - Tom a Jerry (TV seriál)
(1990) - The Wizard of Oz (TV seriál)
(1990) - TaleSpin: Plunder & Lightning
(1990) - Princ a chuďas
(1990) - Letohrátky (TV seriál)
(1990) - Kačeří příběhy: Poklad ze ztracené lampy
(1990) - Gravedale High (TV seriál)
(1990) - Drobečkové (TV seriál)
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - Malá mořská víla
(1988) - Štěně jménem Scooby-doo (TV seriál)
(1988) - Slimer! And the Real Ghostbusters (TV seriál)
(1988) - Rockin with Judy Jetson
(1988) - Pes Filipes na Divokém Západě
(1988) - Christmas in Tattertown
(1988) - Dino-Riders (TV seriál)
(1988) - The Adventures of Raggedy Ann and Andy (TV seriál)
(1987) - Super Dave (TV seriál)
(1987) - Sky Commanders (TV seriál)
(1987) - Mighty Mouse, the New Adventures (TV seriál)
(1987) - The Little Troll Prince
(1987) - The Chipmunk Adventure
(1987) - G.I. Joe: The Movie
(1987) - BraveStarr (TV seriál)
(1986) - My Little Pony: The Movie
(1986) - Můj malý Pony (TV seriál)
(1986) - The Glo Friends (TV seriál)
(1986) - G.I. Joe: Serpentore, povstaň
(1986) - The Flintstone Kids (TV seriál)
(1985) - Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
(1985) - Rock 'n' Wrestling (TV seriál)
(1985) - The Pound Puppies
(1985) - Jem! (TV seriál)
(1985) - G.I. Joe (TV seriál)
(1985) - Duhová Brita a zloděj hvězd
(1984) - Transformers (TV seriál)
(1981) - Šmoulové (TV seriál)
(1977) - ABC Weekend Specials (TV seriál)

Charles Adler - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.10.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Charles Adler 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Charles Adler - herec

se narodil 2.10.1956 ve městě Boston, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Charles Adler

Dnes se narodili
Spojené státy Daniel Baldwin
(*1960) herec

Spojené státy Karen Allen
(*1951) herečka

Velká Británie Kate Winslet
(*1975) herečka, zpěvačka

Velká Británie Guy Pearce
(*1967) herec

Česká republika Rudolf Hrušínský ml.
(*1946) herec


Charles Adler
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
9°15’
 
LunaLuna:
Panna
16°44’
 
MerkurMerkur:
Panna
28°06’
R
VenušeVenuše:
Lev
25°53’
 
MarsMars:
Ryby
13°34’
R
JupiterJupiter:
Panna
18°02’
 
SaturnSaturn:
Štír
29°14’
 
UranUran:
Lev
6°14’
 
NeptunNeptun:
Váhy
29°22’
 
PlutoPluto:
Lev
29°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
1°30’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
3°31’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
6°31’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elisabeth Shue
(*1963) herečka

Spojené státy Carole Lombard
(*1908) herečka

Velká Británie Ioan Gruffudd
(*1973) herec

Česká republika Petr Jarchovský
(*1966) scénárista, dramaturg

Česká republika Tereza Kerndlová
(*1986) zpěvačka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Jacques Offenbach
(*1819 - 1880) skladatel

Spojené státy Steve Jobs
(*1955 - 2011) podnikatel, spoluzakladatel firem Apple a Pixar

Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834 - 1904) francouzský sochař a architekt

Polsko Svatá Maria Faustyna Kowalska
(*1905 - 1938) řeholnice, mystička, prohlášena za svatou 30. dubna 2000

Mexiko Silvestre Revueltas
(*1899 - 1940) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »