Cory Monteith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cory Monteith
(Cory Allan Michael Monteith)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Calgary, Alberta
Země:
Věk:
† 31 let
Úmrtí:
13.7.2013 (Příčina: Alkohol)
Povolání:
herec, zpěvák, muzikant

Cory Monteith - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
11.5.1982 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cory Monteith 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Cory Monteith
datum narození 11.5.1982
(herec, zpěvák, muzikant, instagram)

Cory Monteith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2013
(2013) - Mademoiselle C
(2013) - McCanick: Útěk před minulostí
(2013) - All the Wrong Reasons
(2011) - KARtv
(2011) - The Glee Project
(2011) - Glee Live! 3D (koncert)
(2011) - Sisters & Brothers
(2011) - Monte Carlo
(2011) - Day in the Life of Brittany
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - The Teen Choice Awards 2010
(2010) - MTV Video Music Awards 2010
(2010) - Masterchef
(2010) - Conan
(2009) - The Tonight Show with Conan O'Brien
(2009) - The 7PM Project
(2009) - The Teen Choice Awards 2009
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Mistresses
(2009) - Glee: Director's Cut Pilot Episode
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - Cleveland show (TV seriál)
(2009) - The Assistants (TV seriál)
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Podstata strachu (TV seriál)
(2008) - Kluk od vedle
(2007) - Up Close with Carrie Keagan
(2007) - Chelsea Lately
(2007) - Šepot
(2007) - Kaya (TV seriál)
(2007) - Hybrid
(2007) - Hlas smrti 2: Světlo
(2007) - Flash Gordon (TV seriál)
(2006) - Whistler (TV seriál)
(2006) - Vražedné vody
(2006) - Nezvratný osud 3
(2006) - Kyle XY (TV seriál)
(2006) - Krvavá Mary
(2006) - Budiž světlo
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - The Hour
(2005) - Zabijáci ze střední
(2005) - Mladí mušketýři (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Instinkt zabijáka (TV seriál)
(2004) - The X Factor
(2004) - Hvězdná brána: Atlantida (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2003) - Australian Idol
(2002) - American Idol
(2001) - Smallville (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1996) - The Daily Show
(1994) - Inside the Actors Studio
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1987) - Biography (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1981) - Entertainment Tonight
Cory Monteith - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1986) Lea Michele
(*1989) Taylor Swift

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Voda)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.5.1982 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cory Monteith 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cory Monteith - herec, zpěvák, muzikant

se narodil 11.5.1982 ve městě Calgary, Alberta, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cory Monteith

Dnes se narodili
Česká republika Zlata Adamovská
(*1959) herečka, dabérka

Česká republika David Vávra
(*1957) herec, spisovatel, architekt

Francie Juliette Binoche
(*1964) herečka

Itálie Ornella Muti
(*1955) herečka, modelka

Rusko Vjačeslav Michajlovič Molotov
(*1890) drsný politik nazývaný Stalinovo kladivo


Cory Monteith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
20°27’
 
LunaLuna:
Střelec
28°36’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
11°26’
 
VenušeVenuše:
Beran
7°49’
 
MarsMars:
Váhy
0°22’
st
JupiterJupiter:
Štír
3°31’
R
SaturnSaturn:
Váhy
16°38’
R
UranUran:
Střelec
3°08’
R
NeptunNeptun:
Střelec
26°34’
R
PlutoPluto:
Váhy
24°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
16°16’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°32’
 
CheirónCheirón:
Býk
22°31’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Sharon Stone
(*1958) herečka

Spojené státy Chuck Norris
(*1940) herec, akční hrdina

Česká republika Kryštof Hádek
(*1982) herec

Česká republika Eduard Cupák
(*1932) herec, dabér

Česká republika Lenka Krobotová
(*1977) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Charles Bukowski
(*1920 - 1994) spisovatel, básník

Norsko Geir Ivarsøy
(*1957 - 2006) programátor, zakladatel Opera software

Německo Žofie Saská
(*1845 - 1867) saská princezna, bavorská vévodkyně

Česká republika Jindřich Goetz
(*1939 - 2016) filmový architekt, rektor FAMO

Německo Frank Wedekind
(*1864 - 1918) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »