Cotter Smith wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Cotter Smith
(Joseph Cotter Smith)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, D.C., District of Columbia
Země:
Věk:
71 let
Povolání:
herec

Cotter Smith - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
29.5.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Cotter Smith 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Cotter Smith
datum narození 29.5.1949
(herec, instagram)

Cotter Smith - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Blindspot (TV seriál)
(2013) - Takoví normální Američané (TV seriál)
(2013) - Burning Blue
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2012) - 666 Park Avenue (TV seriál)
(2011) - Vzpomínky (TV seriál)
(2011) - Svobodní se závazky
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2010) - Lunatics, Lovers & Poets
(2010) - God in America
(2010) - Doktor Smrt
(2009) - Ve službách FBI (TV seriál)
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Přepadení z hlubin
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2006) - Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - The Sleeper
(2005) - První prezidentka (TV seriál)
(2005) - Posel ztracených duší (TV seriál)
(2005) - Night Stalker (TV seriál)
(2005) - Invaze (TV seriál)
(2003) - X-Men 2
(2003) - Volání mrtvých (TV seriál)
(2003) - Reeseville
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Když procitne zem
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1998) - Trinity (TV seriál)
(1998) - Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Oz (TV seriál)
(1997) - Orleans (TV seriál)
(1997) - Bridge of Time
(1996) - Každý den v akci (TV seriál)
(1996) - Invader
(1995) - Remember Me
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1994) - Sweet Justice (TV seriál)
(1994) - Ozbrojený a nevinný
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - S nepřátelským úmyslem
(1993) - Nechci být sám
(1993) - Desperate Journey: The Allison Wilcox Story
(1992) - Zpráva od Holly
(1992) - Půlnoční dítě
(1991) - The Last Prostitute
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1989) - K-9, můj přítel se studeným čumákem
(1989) - Cameron's Closet
(1987) - Žena v úzkých
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - D.C. Cops
(1985) - The Rape of Richard Beck
(1985) - Pásmo soumraku (TV seriál)
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1985) - A Bunny's Tale
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Nickel Mountain
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - The Master (TV seriál)
(1983) - The Mississippi (TV seriál)
(1983) - Hardcastle a McCormick (TV seriál)
(1983) - Blood Feud
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
Cotter Smith - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1957) Mel Harris - manželka

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.5.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Cotter Smith 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Cotter Smith - herec

se narodil 29.5.1949 ve městě Washington, D.C., District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Cotter Smith

Dnes se narodili
Spojené státy Morgan Freeman
(*1937) herec, režisér

Spojené státy Marilyn Monroe
(*1926) herečka, zpěvačka, modelka

Slovensko Ján Kroner
(*1956) herec

Spojené státy Jennifer Coolidge
(*1961) herečka

Velká Británie Brian Cox
(*1946) herec


Cotter Smith
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
7°46’
 
LunaLuna:
Blíženci
26°23’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
15°46’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
19°01’
 
MarsMars:
Býk
21°41’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
2°02’
R
SaturnSaturn:
Lev
29°59’
 
UranUran:
Blíženci
29°19’
 
NeptunNeptun:
Váhy
12°33’
R
PlutoPluto:
Lev
14°23’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
23°34’
R
Černá LunaLilith:
Beran
4°47’
 
CheirónCheirón:
Střelec
5°50’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
9xVzduchVzduch
0xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vladislav Vančura
(*1891 - 1942) spisovatel, dramatik a režisér

Itálie papež Řehoř XVI.
(*1765 - 1846) 254. papež

Spojené státy James Buchanan
(*1791 - 1868) 15. prezident usa

Rumunsko Ion Antonescu
(*1882 - 1946) generál, politik, ministerský předseda

Česká republika Jiří Zavřel
(*1949 - 2010) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »