Currie Graham wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Currie Graham

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Hamilton, Ontario
Země:
Věk:
54 let
Povolání:
herec

Currie Graham - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.2.1967 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Currie Graham 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Currie Graham
datum narození 26.2.1967
(herec, instagram)

Currie Graham - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Westworld (TV seriál)
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2015) - Almost Broadway
(2015) - Havenhurst
(2014) - Showing Up
(2014) - Pompeje
(2014) - Murder in the First (TV seriál)
(2014) - Kiss Me
(2014) - Cabin Fever: Patient Zero
(2012) - Total Recall
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2012) - Hitchcock
(2012) - Arrow (TV seriál)
(2011) - Grimm (TV seriál)
(2010) - Příležitost dělá zloděje
(2010) - Kouřová clona
(2009) - V těle boubelky (TV seriál)
(2008) - Would Be Kings (TV seriál)
(2008) - Raising the Bar (TV seriál)
(2008) - Psychopat z Green River (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2008) - Hvězdná brána: Archa pravdy
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2007) - Elijah
(2007) - Dům na prodej
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Nenapravitelná
(2006) - Náhodný svědek
(2006) - Muži na stromech (TV seriál)
(2005) - Tam někde (TV seriál)
(2005) - Přepadení 13. okrsku
(2005) - Deal
(2004) - Zatuchlé vzpomínky
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - These Guys
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - Cowboys and Indians: The J.J. Harper Story
(2002) - Na pokraji šílenství
(2002) - Body & Soul (TV seriál)
(2002) - Angels Crest
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(1999) - Za maskou
(1999) - The Wonder Cabinet
(1999) - Černé světlo
(1999) - The Arrangement
(1997) - Denver P.D.: One of Our Own
(1996) - Správná Susan (TV seriál)
(1996) - Portraits of a Killer
(1996) - Milovaný cizinec
(1995) - Amnézie
(1994) - Trust in Me
(1994) - Rukojmím na jeden den
(1994) - Amateur
(1993) - Survive the Night
(1993) - Prachy za nic

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.2.1967 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Currie Graham 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Currie Graham - herec

se narodil 26.2.1967 ve městě Hamilton, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Currie Graham

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


Currie Graham
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
7°11’
 
LunaLuna:
Váhy
2°02’
 
MerkurMerkur:
Ryby
17°54’
R
VenušeVenuše:
Beran
3°09’
 
MarsMars:
Štír
2°34’
 
JupiterJupiter:
Rak
25°16’
R
SaturnSaturn:
Ryby
29°21’
 
UranUran:
Panna
23°02’
R
NeptunNeptun:
Štír
24°21’
R
PlutoPluto:
Panna
19°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
10°19’
R
Černá LunaLilith:
Beran
6°56’
 
CheirónCheirón:
Ryby
24°35’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »