D. B. Sweeney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

D. B. Sweeney
(Daniel Bernard Sweeney)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Shoreham, New York
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

D. B. Sweeney - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.11.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(D. B. Sweeney 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
D. B. Sweeney
datum narození 14.11.1961
(herec, instagram)

D. B. Sweeney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Linka č. 657
(2015) - Extraction
(2014) - Free Fall
(2014) - Elwood
(2013) - Underdogs
(2013) - To Appomattox (TV seriál)
(2012) - 96 hodin: Odplata
(2012) - 12 Dogs of Christmas: Great Puppy Rescue
(2012) - K-11
(2012) - Horalové (TV seriál)
(2012) - Doteky osudu (TV seriál)
(2012) - Deep in the Heart
(2012) - Atlas Shrugged II: The Strike
(2011) - Signature Series: Vitas Gerulaitis
(2011) - Nebezpečný žralok
(2010) - Událost (TV seriál)
(2010) - Havaj 5-0 (TV seriál)
(2010) - False Creek Stories
(2008) - The 2008 World Magic Awards
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Stiletto
(2008) - Heatstroke
(2008) - Havárie (TV seriál)
(2008) - Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
(2007) - Znovu od začátku
(2006) - Yellow
(2006) - Two Tickets to Paradise
(2006) - Jericho (TV seriál)
(2006) - Darwinovy ceny
(2004) - Inside 'Harsh Realm'
(2004) - Uvidíme na žíněnce
(2004) - Mluv
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Medvědí bratři
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - Oheň
(2002) - Greenmail
(2001) - Hardball
(2001) - Beyond the Glory (TV seriál)
(2000) - Válka hormonů
(2000) - Dinosaurus
(1999) - Zápisník hvězdné oblohy
(1999) - The Weekend
(1999) - Krutá říše
(1999) - Krutá říše (TV seriál)
(1999) - Goosed
(1999) - Černá Carmen Dorothy Dandridge
(1997) - Spawn
(1997) - C-16: FBI (TV seriál)
(1996) - Frame by Frame
(1995) - Tři přání
(1995) - Podivné náhody
(1995) - Podivné náhody (TV seriál)
(1995) - Nikdo není sám
(1993) - Oheň v oblacích
(1993) - Neslyším zlo
(1992) - Slečna Rose Whiteová
(1992) - Ledové ostří
(1992) - Kožené bundy
(1992) - En dag i oktober
(1991) - Modrá poušť
(1991) - Heaven Is a Playground
(1990) - Sons
(1990) - Memphiská kráska
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1988) - Osm mužů z kola ven
(1987) - Země nikoho
(1987) - Zahrady z kamene
(1986) - Oheň s ohněm
(1986) - Moc
(1985) - Out of the Darkness

D. B. Sweeney - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.11.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

D. B. Sweeney 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

D. B. Sweeney - herec

se narodil 14.11.1961 ve městě Shoreham, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - D. B. Sweeney

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


D. B. Sweeney
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
21°52’
 
LunaLuna:
Vodnář
8°44’
 
MerkurMerkur:
Štír
4°44’
 
VenušeVenuše:
Štír
4°05’
 
MarsMars:
Střelec
0°25’
 
JupiterJupiter:
Vodnář
1°25’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
25°03’
 
UranUran:
Panna
0°19’
 
NeptunNeptun:
Štír
11°27’
 
PlutoPluto:
Panna
9°55’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
22°31’
R
Černá LunaLilith:
Panna
1°47’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°53’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »