Danny Dyer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Danny Dyer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
London
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herec

Danny Dyer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.7.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Danny Dyer 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Danny Dyer
datum narození 24.7.1977
(herec, instagram)

Danny Dyer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - National Television Awards 2015
(2015) - Very British Problems (TV seriál)
(2015) - The Rapture
(2014) - Assassin
(2013) - Backchat
(2013) - Vendetta
(2013) - In a Heartbeat
(2012) - 8 Out of 10 Cats Does Countdown
(2012) - Run for Your Wife
(2012) - Deviation
(2011) - 7lives
(2011) - Freerunner
(2011) - Čas hrdinů
(2010) - Pimp
(2010) - Mongrels (TV seriál)
(2010) - The Last Seven
(2010) - Just for the Record
(2010) - Devil's Playground
(2010) - Dead Cert
(2010) - Basement
(2009) - Tattoos: A Scarred History
(2009) - Malice in Wonderland
(2009) - Jack Said
(2009) - Doghouse
(2009) - Dead Man Running
(2009) - City Rats
(2008) - Kiss of Death
(2008) - Dospělost
(2007) - Futbaloví chuligáni (TV seriál)
(2007) - Skins (TV seriál)
(2007) - Psanec
(2007) - Pravidla násilí
(2007) - Jedno s druhým
(2006) - Hooligans - Zákon tribuny (TV seriál)
(2006) - Má lepší polovička
(2006) - Izolace
(2006) - All in the Game
(2005) - The Great Ecstasy of Robert Carmichael
(2005) - Biznis
(2004) - Hooligans
(2004) - Family Business (TV seriál)
(2003) - Vosa
(2003) - Serious and Organised (TV seriál)
(2003) - Second Generation
(2002) - Dead Casual
(2001) - Zloději a vyděrači
(2001) - Is Harry on the Boat?
(2001) - Goodbye Charlie Bright
(2001) - Fotbal za mřížemi
(2001) - Fallen Dreams
(2000) - Zamřížovaná zahrada
(2000) - Borstal Boy
(1999) - Zákop
(1999) - Human Traffic
(1997) - Ain't Misbehavin' (TV seriál)
(1996) - Záhady Ruth Rendellové - Kamenná srdce
(1995) - Loving
(1995) - Loved Up
(1993) - Hlavní podezřelý: Divné chutě

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.7.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Danny Dyer 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Danny Dyer - herec

se narodil 24.7.1977 ve městě London, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Danny Dyer

Dnes se narodili
Spojené státy Elijah Wood
(*1981) herec

Spojené státy Tom Selleck
(*1945) herec

Spojené státy W. C. Fields
(*1879) herec, komik

Spojené státy Victor Mature
(*1913) herec, režisér

Česká republika Pavel Liška
(*1972) herec


Danny Dyer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
1°28’
 
LunaLuna:
Štír
10°20’
 
MerkurMerkur:
Lev
24°17’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
19°30’
 
MarsMars:
Blíženci
4°45’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
24°51’
 
SaturnSaturn:
Lev
17°53’
 
UranUran:
Štír
7°42’
 
NeptunNeptun:
Střelec
13°38’
R
PlutoPluto:
Váhy
11°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
19°03’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°10’
 
CheirónCheirón:
Býk
5°39’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Christian Bale
(*1974) herec

Spojené státy Gene Hackman
(*1930) herec, režisér

Velká Británie Vanessa Redgrave
(*1937) herečka

Velká Británie Phil Collins
(*1951) herec, zpěvák

Švédsko Olof Palme
(*1927) švédský politik, předseda sociální demokracie, předseda vlády


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alan Ladd
(*1913 - 1964) herec

Rusko Alexandr Sergejevič Puškin
(*1799 - 1837) spisovatel

Itálie Antonio Brivio
(*1905 - 1995) závodník

Spojené státy Margaret Daniel
(*1924 - 2008) spisovatelka

Spojené státy Allen Dulles
(*1893 - 1969) americký diplomat, právník, ředitel CIA



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »