Danuta Stenka wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Danuta Stenka

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Sierakowice
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka

Danuta Stenka - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.10.1961 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Danuta Stenka 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Danuta Stenka
datum narození 10.10.1961
(herečka, instagram)

Danuta Stenka - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Szatan kazal tanczyc
(2016) - Planeta singli
(2015) - Polizeiruf 110 - Grenzgänger
(2015) - Chemo
(2013) - Dream to Fly
(2013) - Matka
(2012) - Nad życie
(2012) - Lekarze (TV seriál)
(2011) - 1920. Wojna i milosc (TV seriál)
(2011) - Uwikłanie
(2011) - Instynkt (TV seriál)
(2011) - Daas
(2010) - Konec Roberta Mitchuma
(2010) - Ciacho
(2009) - Randka w ciemno
(2009) - Idealny facet dla mojej dziewczyny
(2009) - The Courageous Heart of Irena Sendler
(2008) - 39 i pól (TV seriál)
(2008) - Lejdis
(2008) - Jeszcze raz
(2008) - Czas honoru (TV seriál)
(2007) - Tajemství šifrovací věže (TV seriál)
(2007) - Ryś
(2007) - Odwróceni (TV seriál)
(2007) - Katyň
(2006) - Tylko mnie kochaj
(2006) - Pogoda na piątek (TV seriál)
(2006) - Bezmiar sprawiedliwości
(2005) - Pitbull
(2005) - Niania (TV seriál)
(2005) - Kochankowie z Marony
(2005) - Boza podszewka. Czesc druga (TV seriál)
(2004) - Nigdy w zyciu!
(2003) - Magiczne drzewo (TV seriál)
(2002) - Wszyscy swieci
(2002) - Chopin: Touha po lásce
(2001) - Twarze i maski (TV seriál)
(2001) - Quo Vadis
(2001) - L'Homme des foules
(2000) - Purimový zázrak
(2000) - Poslední mise
(1999) - Na dobre i na złe (TV seriál)
(1998) - Ekstradycja 3 (TV seriál)
(1997) - Unser fremdes Kind
(1997) - Szczesliwego Nowego Jorku
(1997) - Odwiedz mnie we snie
(1997) - Nocne Graffiti
(1997) - Boza podszewka (TV seriál)
(1995) - Prowokator
(1995) - Lagodna
(1995) - Gnoje
(1992) - Le Violeur impuni
(1991) - Rozmowy o milosci
(1988) - Crimen (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.10.1961 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Danuta Stenka 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Danuta Stenka - herečka

se narodila 10.10.1961 ve městě Sierakowice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Danuta Stenka

Dnes se narodili
Spojené státy John Turturro
(*1957) herec, scénárista, režisér

Česká republika Věra Křesadlová
(*1944) herečka, zpěvačka, výtvarnice

Česká republika Otakar Vávra
(*1911) scénárista, režisér, pedagog

Česká republika Markéta Irglová
(*1988) herečka, zpěvačka, skladatelka, držitelka Oscara za píseň k filmu Once

Česká republika Karolína Kurková
(*1984) modelka, herečka, moderátorka


Danuta Stenka
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
16°56’
 
LunaLuna:
Váhy
25°07’
 
MerkurMerkur:
Štír
8°00’
 
VenušeVenuše:
Panna
20°35’
 
MarsMars:
Štír
5°53’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°46’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°22’
 
UranUran:
Lev
29°07’
 
NeptunNeptun:
Štír
10°09’
 
PlutoPluto:
Panna
9°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
24°22’
R
Černá LunaLilith:
Lev
27°55’
 
CheirónCheirón:
Ryby
2°24’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dirk Benedict
(*1945) herec, režisér

Spojené státy Ron Howard
(*1954) scénárista, režisér

Španělsko Javier Bardem
(*1969) herec

Kanada Justin Bieber
(*1994) herec, zpěvák, tanečník, hudební skladatel

Spojené státy Kesha
(*1987) zpěvačka, textařka


Výročí úmrtí dnes mají
Kanada Ruby Keeler
(*1904 - 1993) herečka

Spojené státy Jane Russell
(*1921 - 2011) herečka

Francie Annie Girardot
(*1931 - 2011) herečka

Japonsko Iširó Honda
(*1911 - 1993) režisér

Polsko Anny Ondráková
(*1902 - 1987) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »