David Bradley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Bradley

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
York
Země:
Věk:
80 let
Povolání:
herec

David Bradley - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.4.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Bradley 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
David Bradley
datum narození 17.4.1942
(herec, instagram)

David Bradley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Young Messiah
(2015) - Wolf Hall (TV seriál)
(2014) - Agresivní virus (TV seriál)
(2013) - U Konce světa
(2013) - Broadchurch (TV seriál)
(2013) - An Adventure in Space and Time
(2012) - V kruhu koruny: Richard II.
(2012) - Prisoners Wives (TV seriál)
(2012) - Na věky věků (TV seriál)
(2012) - Mizerná výchova (TV seriál)
(2012) - Bad Sugar (TV seriál)
(2011) - Mount Pleasant (TV seriál)
(2011) - The Holding
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2010) - Five Daughters (TV seriál)
(2010) - Další rok
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2009) - Harry Brown
(2008) - Vím, že víš
(2008) - The Daisy Chain
(2008) - The Invisibles (TV seriál)
(2008) - Barva kouzel
(2008) - Ashes to Ashes (TV seriál)
(2007) - True Dare Kiss (TV seriál)
(2007) - Thieves Like Us (TV seriál)
(2007) - Jednotka příliš rychlého nasazení
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - Taggart: Zákon
(2006) - Sweeney Todd
(2006) - Lycanthropy
(2005) - Red Mercury
(2005) - Pan Harvey zapaluje svíčku
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Ideal (TV seriál)
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2004) - Vymítač ďábla: Zrození
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2004) - Blackpool (TV seriál)
(2003) - Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
(2003) - Casterbridgeský starosta
(2003) - Blue Dove (TV seriál)
(2002) - Wild West (TV seriál)
(2002) - Tohle není romance
(2002) - The Intended
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - The Way We Live Now (TV seriál)
(2001) - Murphyho zákon
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2001) - Gabriel & Me
(2001) - Dohola
(2000) - The Wilsons (TV seriál)
(2000) - Shades (TV seriál)
(2000) - Král je živ
(2000) - Black Cab (TV seriál)
(1999) - Kouzelná zahrada
(1998) - Vanity Fair (TV seriál)
(1998) - Reckless: The Movie
(1998) - Our Mutual Friend (TV seriál)
(1998) - Left Luggage aneb Kufry pana Silberschmidta
(1998) - The Canterbury Tales (TV seriál)
(1997) - Where the Heart Is (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Seeing Things
(1997) - Reckless (TV seriál)
(1997) - The Moth
(1996) - Zdá se, že...
(1996) - Our Friends in the North (TV seriál)
(1996) - Kiss and Tell
(1995) - Zlatá klec (TV seriál)
(1995) - The Vet (TV seriál)
(1994) - Wycliffe (TV seriál)
(1994) - Martin Chuzzlewit (TV seriál)
(1993) - The Buddha of Suburbia (TV seriál)
(1993) - Bedna (TV seriál)
(1992) - Inspektor Frost (TV seriál)
(1992) - Between the Lines (TV seriál)
(1989) - Pán loutek
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - King of the Ghetto (TV seriál)
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1984) - One by One (TV seriál)
(1983) - The Tartuffe or Imposter
(1977) - Profesionálové (TV seriál)
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1970) - A Family at War (TV seriál)
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1968) - Nearest and Dearest (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.4.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Bradley 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Bradley - herec

se narodil 17.4.1942 ve městě York, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Bradley

Dnes se narodili
Spojené státy Joe Pesci
(*1943) herec

Velká Británie Ronald Colman
(*1891) herec

Spojené státy Mia Farrow
(*1945) herečka

Česká republika Kateřina Brožová
(*1968) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Josef Masopust
(*1931) fotbalista


David Bradley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
26°50’
 
LunaLuna:
Býk
18°09’
 
MerkurMerkur:
Beran
23°33’
 
VenušeVenuše:
Ryby
10°33’
 
MarsMars:
Blíženci
24°40’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
18°41’
 
SaturnSaturn:
Býk
27°22’
 
UranUran:
Býk
28°27’
 
NeptunNeptun:
Panna
27°45’
R
PlutoPluto:
Lev
3°27’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
11°12’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
15°12’
 
CheirónCheirón:
Lev
8°16’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
2xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Laura Dern
(*1967) herečka, scénáristka

Česká republika Ida Kelarová
(*1956) romská zpěvačka, muzikantka, sestra zpěvačky Ivy Bittové

Rusko Boris Pasternak
(*1890) básník, prozaik

Česká republika Martin Severa
(*1956) moderátor

Spojené státy Emma Roberts
(*1991) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Gavin
(*1931 - 2018) herec, politik, ambasádor

Rusko Fjodor Michajlovič Dostojevskij
(*1821 - 1881) spisovatel

Spojené státy Bill Haley
(*1925 - 1981) zpěvák, kytarista, jeden z prvních rokenrolových hudebníků

Velká Británie Ian Richardson
(*1934 - 2007) herec

Česká republika Jarmila Novotná
(*1907 - 1994) herečka, operní pěvkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »