David Soul wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Soul
(David Richard Solberg)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.8. 1943 - 02:55h
Místo:
Chicago Heights, Illinois
Země:
Věk:
79 let
  • Slunce: Panna
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

David Soul - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Wilsons (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
28.8.1943 - 02:55  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.8.1943 - 07:55  
US, Chicago Heights:
41°51' s.š., 87°39' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Soul 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
David Soul
datum narození 28.8.1943
(herec, instagram)

David Soul - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Payne & Redemption
(2013) - Sviňák
(2012) - Columbus: Oil Rigs & American Dreams
(2009) - Krycí jméno: Farewell
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2005) - Puritan
(2005) - Jerry Springer: The Opera
(2004) - Starsky & Hutch: A Last Look
(2004) - Starsky & Hutch
(2004) - Hercule Poirot: Smrt na Nilu
(2001) - Tabloid
(2000) - GPTV
(1998) - Děs v nákupním středisku
(1995) - Vents contraires
(1995) - Sandra, princezna rebelka (TV seriál)
(1995) - Filles du Lido, Les (TV seriál)
(1994) - Pětiboj
(1992) - Tajemství hřbitova
(1992) - Perry Mason: Případ osudných obrazů
(1991) - Únos Peggy Ann
(1991) - Chlad horkých nocí
(1990) - Circus of the Stars #15
(1990) - Tides of War
(1990) - So Proudly We Hail
(1990) - Nevěsta v černém
(1989) - Unsub (TV seriál)
(1989) - Unknown Subject
(1989) - Terč útoku
(1989) - Hercule Poirot (TV seriál)
(1988) - Tajemství Sahary (TV seriál)
(1988) - Schůzka se smrtí
(1988) - Při výkonu služby: Vrazi agentů
(1987) - Harry's Hong Kong
(1987) - Hanojský Hilton
(1986) - The Fifth Missile
(1985) - The Key to Rebecca
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1983) - The Yellow Rose (TV seriál)
(1983) - Through Naked Eyes
(1983) - Casablanca (TV seriál)
(1982) - World War III
(1981) - Manionové v Americe (TV seriál)
(1980) - Zuřivost
(1980) - Swan Song
(1980) - Homeward Bound
(1979) - Salem's Lot
(1978) - Happy Birthday, Bob
(1978) - The Captain and Tennille in Hawaii
(1977) - The 29th Annual Primetime Emmy Awards
(1977) - The Stick-Up
(1977) - Little Ladies of the Night
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch
(1975) - Dogpound Shuffle
(1974) - The Disappearance of Flight 412
(1973) - Magnum Force
(1973) - Intertect
(1971) - Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
(1971) - Johnny si vzal pušku
(1968) - Here Come the Brides (TV seriál)
(1967) - The Secret Sharer
(1966) - Star Trek (TV seriál)

David Soul - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
David Soul - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.8.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Soul 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Soul - herec

se narodil 28.8.1943 ve městě Chicago Heights, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Soul

Dnes se narodili
Spojené státy Daniel Baldwin
(*1960) herec

Spojené státy Karen Allen
(*1951) herečka

Velká Británie Kate Winslet
(*1975) herečka, zpěvačka

Velká Británie Guy Pearce
(*1967) herec

Česká republika Rudolf Hrušínský ml.
(*1946) herec


David Soul
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Panna
4°08’
2
 
LunaLuna:
Lev
6°55’
1
 
MerkurMerkur:
Váhy
1°19’
3
 
VenušeVenuše:
Panna
17°27’
3
R
MarsMars:
Blíženci
2°24’
11
 
JupiterJupiter:
Lev
12°46’
1
 
SaturnSaturn:
Blíženci
25°02’
12
 
UranUran:
Blíženci
8°42’
11
 
NeptunNeptun:
Váhy
0°46’
3
 
PlutoPluto:
Lev
7°38’
1
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
14°50’
2
R
Černá LunaLilith:
Lev
10°39’
1
 
CheirónCheirón:
Panna
4°20’
2
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Lev
22°17’
2
Domy:
Rak
25°04’
Kozoroh
25°04’
2:
Lev
14°32’
8:
Vodnář
14°32’
3:
Panna
7°42’
9:
Ryby
7°42’
Váhy
7°22’
Beran
7°22’
5:
Štír
14°13’
Býk
14°13’
6:
Střelec
22°30’
Blíženci
22°30’
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
1°13’
11
Slun./Luna:
Lev
20°31’
2


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Elisabeth Shue
(*1963) herečka

Spojené státy Carole Lombard
(*1908) herečka

Velká Británie Ioan Gruffudd
(*1973) herec

Česká republika Petr Jarchovský
(*1966) scénárista, dramaturg

Česká republika Tereza Kerndlová
(*1986) zpěvačka, modelka


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Jacques Offenbach
(*1819 - 1880) skladatel

Spojené státy Steve Jobs
(*1955 - 2011) podnikatel, spoluzakladatel firem Apple a Pixar

Francie Frederic-Auguste Bartholdi
(*1834 - 1904) francouzský sochař a architekt

Polsko Svatá Maria Faustyna Kowalska
(*1905 - 1938) řeholnice, mystička, prohlášena za svatou 30. dubna 2000

Mexiko Silvestre Revueltas
(*1899 - 1940) skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »