David Thewlis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Thewlis
(David Wheeler)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Blackpool, Lancashire
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec, scénárista, režisér, kytarista

David Thewlis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
20.3.1963 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Thewlis 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
David Thewlis
datum narození 20.3.1963
(herec, scénárista, režisér, kytarista, instagram)

David Thewlis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Wonder Woman
(2016) - The Winter Queen
(2016) - Deep Water
(2015) - Regression
(2015) - Macbeth
(2015) - Legendy zločinu
(2015) - Anomalisa
(2015) - An Inspector Calls
(2014) - Za vlast a královnu
(2014) - Teorie všeho
(2014) - E.A. Poe: Podivný experiment
(2013) - WikiLeaks
(2013) - The Zero Theorem
(2013) - Red 2
(2012) - Separate We Come, Separate We Go
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - Válečný kůň
(2011) - The Lady
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - Anonym
(2010) - Mr. Nice
(2010) - Londýnský gangster
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - Friendship Beyond the Fence
(2009) - Veronika se rozhodla zemřít
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2008) - Chlapec v pruhovaném pyžamu
(2007) - Rencontres de cinéma
(2007) - The Inner Life of Martin Frost
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - Omenisms
(2006) - Colors of the Crusade
(2006) - Základní instinkt 2
(2006) - Satan přichází
(2005) - 'Kingdom of Heaven': Interactive Production Grid
(2005) - Nový svět
(2005) - Neviditelné děti
(2005) - Království nebeské
(2004) - Head to Shrunken Head
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Check the Gate: Putting Beckett on Film
(2003) - Proud času
(2003) - Nestoudník
(2002) - Discovering Dinotopia
(2002) - D.I.Y. Hard
(2002) - Dinotopie (TV seriál)
(2001) - Hamilton Mattress
(2001) - Goodbye Charlie Bright
(2000) - Nejlepší gangster
(2000) - Mistr zázraků
(2000) - Endgame
(1999) - Whatever Happened to Harold Smith?
(1999) - Love Story
(1998) - Obležení
(1998) - Divoch Jack
(1998) - Big Lebowski
(1997) - Sedm let v Tibetu
(1997) - Panna nebo orel
(1996) - Ostrov Dr. Moreau
(1996) - Jakub a obří broskev
(1996) - Dračí srdce
(1995) - Úplné zatmění
(1995) - Čas smyslnosti
(1994) - Smrt pampeliškám (TV seriál)
(1994) - Krasavec Beauty
(1993) - Proces
(1993) - Nahý
(1993) - Hlavní podezřelý: Divné chutě
(1992) - Posedlost
(1992) - Black and Blue
(1991) - Strach ze tmy
(1991) - Journey to Knock
(1991) - Screen One: Filipina Dreamgirls
(1990) - Život je sladký
(1989) - Zmrtvýchvstalý
(1989) - Skulduggery
(1989) - Oranges Are Not the Only Fruit (TV seriál)
(1989) - A Bit of a Do (TV seriál)
(1988) - Vroom
(1988) - Malá Dorritka
(1987) - Road
(1987) - Ježek a kudrny
(1986) - The Singing Detective (TV seriál)
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1985) - Valentine Park (TV seriál)
(1985) - Summer Season (TV seriál)
(1985) - Screen One (TV seriál)

David Thewlis - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

David Thewlis - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
David Thewlis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1965) Sara Sugarman - manželka
Další partnerské vztahy:
(*1976) Anna Friel
(*1974) Fairuza Balk

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.3.1963 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Thewlis 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Thewlis - herec, scénárista, režisér, kytarista

se narodil 20.3.1963 ve městě Blackpool, Lancashire, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Thewlis

Dnes se narodili
Spojené státy Vincent D'Onofrio
(*1959) herec

Spojené státy Susan Hayward
(*1917) herečka

Slovensko Anna Šišková
(*1960) herečka

Česká republika Naďa Urbánková
(*1939) herečka, zpěvačka

Česká republika Ivan Trojan
(*1964) herec


David Thewlis
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°09’
 
LunaLuna:
Kozoroh
22°36’
 
MerkurMerkur:
Ryby
19°19’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
18°42’
 
MarsMars:
Lev
5°25’
 
JupiterJupiter:
Ryby
26°28’
 
SaturnSaturn:
Vodnář
18°56’
 
UranUran:
Panna
2°10’
R
NeptunNeptun:
Štír
15°23’
R
PlutoPluto:
Panna
10°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
26°31’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
26°31’
 
CheirónCheirón:
Ryby
11°39’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mašín
(*1896 - 1942) důstojník prvorepublikové Československé armády, člen protinacistické odbojové organizace Tři králové

Velká Británie Christopher Fry
(*1907 - 2005) scénárista

Spojené státy Chet Atkins
(*1924 - 2001) zpěvák

Francie Roger Chapelet
(*1903 - 1995) malíř

Kanada John Norman Collins
(*1947 - 1968) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »