David Warner wikipedie, horoscope, astrology, instagram

David Warner

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Manchester, Anglie
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

David Warner - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.7.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(David Warner 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
David Warner
datum narození 29.7.1941
(herec, instagram)

David Warner - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Penny Dreadful (TV seriál)
(2013) - Before I Sleep
(2012) - The Secret of Crickley Hall (TV seriál)
(2012) - Ripper Street (TV seriál)
(2011) - A Thousand Kisses Deep
(2010) - A History of Horror with Mark Gatiss (TV seriál)
(2010) - Černá smrt
(2009) - Doctor Who: Dreamland (TV seriál)
(2009) - Albertův odkaz
(2008) - Wallander (TV seriál)
(2008) - Láska k Barbaře
(2006) - Život v buši (TV seriál)
(2006) - Sweeney Todd
(2006) - Perfect Parents
(2006) - Otec prasátek
(2006) - Mr. Loveday's Little Outing
(2006) - The Battle for Rome (TV seriál)
(2005) - Passion & Poetry: The Ballad of Sam Peckinpah
(2005) - Zkáza spolku gentlemanů
(2004) - Sam Peckinpah's West: Legacy of a Hollywood Renegade
(2004) - Slečna Marplová: Vlak z Paddingtonu
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2004) - Rovnou do pekel
(2004) - Matrix hunter
(2004) - Dámy v letech
(2004) - Cortex
(2004) - Conviction (TV seriál)
(2003) - Polibek života
(2003) - Hearts of Gold
(2003) - Dr. Jekyll & Mr. Hyde
(2003) - Battle Force: Andromeda (TV seriál)
(2002) - Zbytečné zločiny
(2002) - Malý jednorožec
(2001) - The Omen Legacy
(2001) - Ve znamení ohně
(2001) - Planeta opic
(2001) - Nebezpečný kód
(2001) - Návrat do ztracené zahrady
(2001) - Hornblower II - Vzpoura
(2001) - Hornblower II - Odplata
(2000) - The Directors: Terry Gilliam
(2000) - The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
(2000) - Na počátku
(2000) - Cinderella
(1999) - The Directors (TV seriál)
(1999) - Wing Commander
(1999) - Shergar
(1998) - Trojka (TV seriál)
(1998) - Toonsylvania (TV seriál)
(1998) - Poslední skřítek
(1998) - Mág Houdini
(1997) - Vřískot 2
(1997) - Titanic
(1997) - Řeč peněz
(1997) - Men in Black: The Series (TV seriál)
(1997) - Medvídek Pú a jeho velkolepé dobrodružství
(1996) - Siegfried & Roy: Masters of the Impossible
(1996) - Seven Servants
(1996) - Rasputin
(1996) - Pán šelem - Braxovo oko
(1996) - Muž v hlavní roli
(1996) - Captain Simian & The Space Monkeys (TV seriál)
(1995) - Zoja
(1995) - Signs and Wonders
(1995) - Luise knackt den Jackpot
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Ice Cream Man
(1995) - The Choir (TV seriál)
(1995) - Freakazoid! (TV seriál)
(1995) - Final Equinox
(1995) - Experiment
(1994) - The American Revolution
(1994) - Těžký zločin
(1994) - Šílenství
(1994) - Spiderman (TV seriál)
(1994) - Setkání
(1994) - Loving Deadly
(1994) - Inner Sanctum II
(1994) - Gargoyles (TV seriál)
(1993) - Hollywood U.K. (TV seriál)
(1993) - Contact: An Investigation Into the Extraterrestrial Experiences of Eduard Meier
(1993) - Zamilovaná princezna
(1993) - Taking Liberty
(1993) - Tajemství rytířů Delta
(1993) - Perry Mason: Případ věčného mládí
(1993) - Necronomicon
(1993) - L'Oeil qui ment
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Body Bags: Historky z márnice
(1992) - Ztracený svět
(1992) - The Unnamable II: The Statement of Randolph Carter
(1992) - Špioni, lži a alibi
(1992) - Prach a krev
(1992) - Návrat do ztraceného světa
(1992) - The House on Sycamore Street
(1992) - Batman (TV seriál)
(1991) - Želví nindžové II
(1991) - Uncle Vanya
(1991) - Star Trek VI: Neobjevená země
(1991) - Přežít
(1991) - Modré tornádo
(1991) - Drive
(1990) - Ten, kdo stvořil špióna
(1990) - Perry Mason: Případ otráveného pera
(1990) - Nástraha
(1990) - Městečko Twin Peaks (TV seriál)
(1990) - Captain Planet (TV seriál)
(1989) - The Wars of the Roses (TV seriál)
(1989) - Star Trek V: Nejzazší hranice
(1989) - Mortal Passions
(1989) - Magdalene
(1989) - Hlas se záhrobí
(1988) - Zběsilý
(1988) - Voskové muzeum
(1988) - Pulse Pounders
(1988) - Pan North
(1988) - My Best Friend Is a Vampire
(1988) - Keys to Freedom
(1988) - Hanna's War
(1988) - The Evil Clergyman
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Jeníček a Mařenka
(1987) - Desperado
(1986) - Worlds Beyond (TV seriál)
(1985) - The Walt Disney Comedy and Magic Revue
(1985) - Love's Labour's Lost
(1985) - Hold the Back Page (TV seriál)
(1985) - Hitlerova SS: Portrét zla
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Summer Lightning
(1984) - Společenství vlků
(1984) - Charlie (TV seriál)
(1984) - Frankenstein
(1984) - Duch Vánoc
(1983) - Muž se dvěma mozky
(1982) - Tron
(1982) - Nancy Astor (TV seriál)
(1982) - Marco Polo (TV seriál)
(1981) - Zloději času
(1981) - Masada (TV seriál)
(1981) - Francouzova milenka
(1980) - Ostrov
(1979) - S.O.S. Titanic
(1979) - Nightwing
(1979) - Čas po čase
(1979) - Concorde - Letiště 1979
(1978) - The Thirty-Nine Steps
(1978) - Holocaust (TV seriál)
(1978) - Clouds of Glory: William and Dorothy
(1978) - Clouds of Glory: The Rime of the Ancient Mariner
(1978) - Bankéři
(1977) - Železný kříž
(1977) - Věk nevinnosti
(1977) - Prozřetelnost
(1977) - The Disappearance
(1977) - The Blue Hotel
(1976) - Přichází Satan!
(1975) - Arena (TV seriál)
(1975) - The Old Curiosity Shop
(1974) - Ze záhrobí
(1974) - Little Malcolm and His Struggle Against the Eunuchs
(1973) - Nora
(1971) - The Uniform
(1971) - Strašáci
(1970) - V pravý čas
(1970) - The Engagement
(1970) - Balada o Cable Hogueovi
(1969) - Michael Kohlhaas - Der Rebell
(1968) - Work Is a 4-Letter Word
(1968) - The Sea Gull
(1968) - A Midsummer Night's Dream
(1968) - The Fixer
(1968) - The Bofors Gun
(1967) - NBC Experiment in Television (TV seriál)
(1967) - A King's Story
(1966) - Smrtelný případ
(1966) - Morgan - případ zralý k léčení
(1965) - War of the Roses (TV seriál)
(1963) - Tom Jones
(1962) - We Joined the Navy

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.7.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

David Warner 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

David Warner - herec

se narodil 29.7.1941 ve městě Manchester, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - David Warner

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


David Warner
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
5°57’
 
LunaLuna:
Váhy
11°11’
 
MerkurMerkur:
Rak
17°10’
 
VenušeVenuše:
Panna
2°49’
 
MarsMars:
Beran
14°07’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°52’
 
SaturnSaturn:
Býk
26°56’
 
UranUran:
Býk
29°45’
 
NeptunNeptun:
Panna
25°38’
 
PlutoPluto:
Lev
3°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
25°04’
R
Černá LunaLilith:
Býk
15°53’
 
CheirónCheirón:
Lev
4°54’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »