Dean Jagger wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Dean Jagger
(Ira Dean Jagger)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Columbus Grove
Země:
Věk:
† 87 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Dean Jagger - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.11.1903 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Dean Jagger 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Dean Jagger
datum narození 7.11.1903
(herec, instagram)

Dean Jagger - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1987) - Evil Town
(1980) - Gideonova polnice
(1980) - Aligátor
(1978) - Hra smrti
(1977) - End of the World
(1976) - The Lindbergh Kidnapping Case
(1975) - The Great Lester Boggs
(1974) - The Hanged Man
(1974) - God Bless Dr. Shagetz
(1973) - The Stranger
(1973) - So Sad About Gloria
(1973) - Love Story (TV seriál)
(1973) - The Lie
(1973) - I Heard the Owl Call My Name
(1972) - The Delphi Bureau
(1972) - The Delphi Bureau (TV seriál)
(1972) - The Glass House
(1972) - Columbo: Rozhodující zápas
(1971) - Vanishing Point
(1971) - Incident in San Francisco
(1970) - Tiger by the Tail
(1970) - Matt Lincoln (TV seriál)
(1970) - The Kremlin Letter
(1970) - The Brotherhood of the Bell
(1969) - Smith!
(1969) - The Lonely Profession
(1968) - Firecreek
(1968) - Day of the Evil Gun
(1967) - First to Fight
(1963) - Mr. Novak (TV seriál)
(1962) - Jumbo Billyho Rose
(1961) - Parrish
(1961) - The Honeymoon Machine
(1960) - Elmer Gantry
(1960) - Cash McCall
(1959) - Příběh jeptišky
(1958) - Smoke Jumpers
(1958) - Pyšný rebel
(1958) - King Creole
(1957) - Čtyřicet pušek
(1957) - Bombardéry B-52
(1957) - Bernardine
(1956) - X the Unknown
(1956) - Three Brave Men
(1956) - Red Sundown
(1956) - On the Threshold of Space
(1956) - The Great Man
(1955) - Screen Snapshots Series 34, No. 6: Hollywood Shower of Stars
(1955) - The Eternal Sea
(1955) - It's a Dog's Life
(1955) - Černý den v Black Rock
(1954) - Private Hell 36
(1954) - Executive Suite
(1954) - Bílé Vánoce
(1953) - Roucho
(1952) - The Christophers
(1952) - My Son John
(1952) - It Grows on Trees
(1952) - Denver a Rio Grande
(1951) - Warpath
(1951) - Rawhide
(1950) - Sierra
(1950) - Dark City
(1949) - Přímo nad hlavou
(1949) - C-Man
(1948) - The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
(1947) - Pursued
(1947) - Driftwood
(1946) - Sister Kenny
(1945) - Yankee v Londýně
(1944) - Neznámí lidé
(1944) - Aljaška
(1943) - Severní hvězda
(1943) - I Escaped from the Gestapo
(1942) - Valley of the Sun
(1942) - The Omaha Trail
(1941) - Western Union
(1941) - The Men in Her Life
(1940) - Brigham Young
(1938) - Having Wonderful Time
(1937) - Woman in Distress
(1937) - Under Cover of Night
(1937) - Song of the City
(1937) - Exiled to Shanghai
(1937) - Escape by Night
(1937) - Dangerous Number
(1936) - Woman Trap
(1936) - Vzpoura Zombií
(1936) - Thirteen Hours by Air
(1936) - Star for a Night
(1936) - Pepper
(1935) - Wings in the Dark
(1935) - Wanderer of the Wasteland
(1935) - People Will Talk
(1935) - Men Without Names
(1935) - It's a Great Life
(1935) - Home on the Range
(1935) - Car 99
(1934) - You Belong to Me
(1934) - College Rhythm
(1934) - Behold My Wife
(1930) - Whoopee!
(1929) - The Woman from Hell
(1929) - Handcuffed

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Zajíc

Zajíc (Voda)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.11.1903 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Dean Jagger 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Dean Jagger - herec

se narodil 7.11.1903 ve městě Columbus Grove, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Dean Jagger

Dnes se narodili
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Dean Jagger
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
13°54’
 
LunaLuna:
Blíženci
13°00’
 
MerkurMerkur:
Štír
5°23’
 
VenušeVenuše:
Panna
29°06’
 
MarsMars:
Kozoroh
3°12’
 
JupiterJupiter:
Ryby
13°25’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
3°26’
 
UranUran:
Střelec
23°26’
 
NeptunNeptun:
Rak
5°44’
R
PlutoPluto:
Blíženci
20°19’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
4°43’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
11°04’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
18°22’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy David Carradine
(*1936 - 2009) herec

Mexiko Anthony Quinn
(*1915 - 2001) herec

Spojené státy Muhammad Ali
(*1942 - 2016) boxer

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881 - 1963) 261. papež

Česká republika Franz Kafka
(*1883 - 1924) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »