Deborah Rush wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Deborah Rush

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Chatham
Země:
Věk:
68 let
Povolání:
herečka

Deborah Rush - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.4.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Deborah Rush 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Deborah Rush
datum narození 10.4.1954
(herečka, instagram)

Deborah Rush - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Women Who Kill
(2015) - Ava's Possessions
(2013) - Orange Is the New Black (TV seriál)
(2012) - Rhymes with Banana
(2012) - Girls (TV seriál)
(2010) - Big Lake (TV seriál)
(2009) - Julie a Julia
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2009) - Box
(2008) - Lie to Me
(2007) - Nezvaný host
(2007) - The Good Life
(2006) - Half Nelson
(2005) - Strangers with Candy
(2004) - The Jury (TV seriál)
(2004) - Tempting Adam
(2003) - Prci, prci, prcičky 3: Svatba
(2002) - Hodná holka
(2002) - Česká spojka
(2000) - Madigan Men (TV seriál)
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Tři do tanga
(1999) - Strangers with Candy (TV seriál)
(1999) - Samé trable
(1999) - Advice From a Caterpillar
(1998) - Láska přes internet
(1997) - Svatba naruby
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1995) - The Client (TV seriál)
(1995) - Bezstarostná
(1994) - Nebe a peklo (TV seriál)
(1992) - Unnatural Pursuits
(1992) - Náš milý nebožtík
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Moje modré nebe
(1990) - Against the Law (TV seriál)
(1989) - Rodinný podnik
(1989) - Moji rodiče
(1989) - Ďáblice
(1988) - Kšeft za všechny prachy
(1987) - Detektiv v sukních (TV seriál)
(1986) - Žár
(1986) - Kriminální příběhy (TV seriál)
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1985) - Purpurová růže z Káhiry
(1985) - Nebezpečné situace
(1983) - Zelig
(1983) - Noc v ráji
(1982) - Split Image
(1982) - A Midsummer Night's Dream
(1982) - Alice at the Palace
(1981) - Kiss Me, Petruchio
(1981) - Bláznivá dálnice
(1979) - 10
(1978) - Oliverův příběh

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.4.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Deborah Rush 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Deborah Rush - herečka

se narodila 10.4.1954 ve městě Chatham, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Deborah Rush

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Deborah Rush
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
20°04’
 
LunaLuna:
Rak
23°32’
 
MerkurMerkur:
Ryby
25°33’
 
VenušeVenuše:
Býk
7°24’
 
MarsMars:
Střelec
29°10’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
21°37’
 
SaturnSaturn:
Štír
7°15’
R
UranUran:
Rak
19°05’
 
NeptunNeptun:
Váhy
24°49’
R
PlutoPluto:
Lev
22°40’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
19°28’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
22°42’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
28°16’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
2xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »