Debra Messing wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Debra Messing
(Debra Lynn Messing)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
55 let
Povolání:
herečka

Debra Messing - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
15.8.1968 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Debra Messing 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Debra Messing
datum narození 15.8.1968
(herečka, instagram)

Debra Messing - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2018) - Dirty Dancing
(2015) - The 69th Annual Tony Awards
(2015) - The Late Show with Stephen Colbert
(2014) - 66. Emmy Awards
(2014) - Tichá harmonie
(2014) - The Mysteries of Laura (TV seriál)
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - Mother's Day
(2013) - It Could Be Worse (TV seriál)
(2012) - Zlatý Glóbus 2012
(2012) - Smash (TV seriál)
(2010) - Wright vs. Wrong
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2008) - The Doctors
(2008) - The Rachel Zoe Project
(2008) - Ženy
(2008) - Prázdniny za všechny prachy
(2007) - Štěstí ve hře
(2007) - Purpurové květy
(2007) - Odložená žena (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Lovecká sezóna
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - A Date with Debra
(2005) - Dokonalá partie
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Riskni to s Polly
(2004) - Garfield ve filmu
(2003) - The 55th Annual Primetime Emmy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Marion's Triumph
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - NBC 75th Anniversary Special
(2002) - Proroctví z temnot
(2002) - Hollywood v koncích
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2000) - The 52nd Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - Biblické příběhy: Ježíš
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Lovná zvěř (TV seriál)
(1998) - Celebrity
(1997) - Bláznivé manévry
(1995) - Procházka v oblacích
(1995) - Ned a Stacey (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1985) - Larry King Live
(1981) - Entertainment Tonight
Debra Messing - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1970) Will Chase

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
15

15. den - Odvaha

Numerologie - den narození
Je vnímavá, citlivá a nezávislá. Je ambiciózní, aktivní a energická. Má kuráž a odvahu. Je hrdá a pracovitá. Má tvůrčí projev. Je starostlivá a laskavá. Rodina je pro ni vším.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 15.8.1968 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Debra Messing 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Debra Messing - herečka

se narodila 15.8.1968 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Debra Messing

Dnes se narodili
Spojené státy Willem Dafoe
(*1955) herec, režisér

Spojené státy Albert Brooks
(*1947) herec, scénárista, režisér

Velká Británie Terence Stamp
(*1938) herec

Česká republika Iva Bittová
(*1958) zpěvačka, houslistka, herečka

Česká republika Jaroslav Čejka
(*1936) herec, tanečník, mim


Debra Messing
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
22°41’
 
LunaLuna:
Býk
16°13’
 
MerkurMerkur:
Panna
0°52’
 
VenušeVenuše:
Panna
8°06’
 
MarsMars:
Lev
6°18’
 
JupiterJupiter:
Panna
11°07’
 
SaturnSaturn:
Beran
25°29’
R
UranUran:
Panna
27°19’
 
NeptunNeptun:
Štír
23°47’
 
PlutoPluto:
Panna
21°34’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
11°56’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
6°26’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°41’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
7xZeměZemě
0xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Woody Harrelson
(*1961) herec

Velká Británie Daniel Radcliffe
(*1989) herec

Spojené státy Philip Seymour Hoffman
(*1967) herec

Česká republika Vojtěch Dyk
(*1985) herec, zpěvák

Česká republika Eliška Bučková
(*1989) zpěvačka, modelka, muzikálová herečka, česká miss 2008


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Napoléon II Bonaparte
(*1811 - 1832) nástupce francouzského císaře Napoleona I.

Itálie Giovannino Guareschi
(*1908 - 1968) novinář, kreslíř, humorista

Itálie Giuseppe Corradi
(*1932 - 2002) fotbalista

Spojené státy John Dillinger
(*1903 - 1934) americký bankovní lupič

Německo Paul Flechsig
(*1847 - 1929) vědec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »