Denise Crosby wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Denise Crosby
(Denise Michelle Crosby)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
63 let
Povolání:
herečka

Denise Crosby - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.11.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Denise Crosby 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Denise Crosby
datum narození 24.11.1957
(herečka, instagram)

Denise Crosby - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Don't Wake Mommy
(2014) - William Shatner Presents: Chaos on the Bridge
(2013) - Star Trek: From One Generation to the Next
(2013) - Resistance Is Futile: Assimilating Star Trek -The Next Generation
(2013) - Ray Donovan (TV seriál)
(2013) - Exterminátor
(2012) - Stardate Revisited: The Origin of Star Trek - The Next Generation
(2010) - Biography: The Captains of the Final Frontier
(2010) - Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
(2010) - Živí mrtví (TV seriál)
(2009) - Policajti z L. A. (TV seriál)
(2007) - Nenarozený
(2007) - Dominový efekt
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Best of Chris Isaak (hudební videoklip)
(2006) - Dexter (TV seriál)
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Márnice
(2005) - Agentura bez rizika (TV seriál)
(2004) - Trekkies 2
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2004) - Star Trek: New Voyages (TV seriál)
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - The Bus Stops Here
(2002) - Legend of the Phantom Rider
(2001) - The Weakest Link
(2001) - V tajných službách (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - The Rockford Files: If It Bleeds... It Leads
(1999) - Čmuchalové (TV seriál)
(1998) - Životní příležitost
(1998) - Pumpkin Man
(1998) - Drtivý dopad
(1998) - Divorce: A Contemporary Western
(1997) - Trekkies
(1997) - Válka špionů (TV seriál)
(1997) - Jackie Brown
(1997) - Executive Power
(1996) - Star Trek: 30 Years and Beyond
(1996) - Red Shoe Diaries 13: Four on the Floor
(1995) - Vražedná představa
(1995) - Mutant Species
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Star Trek: Nová generace - Konec cesty
(1994) - Star Trek: Nová generace - Všechno dobré...
(1994) - Relative Fear
(1994) - Modelky s.r.o. (TV seriál)
(1994) - Max
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Red Shoe Diaries 2: Double Dare
(1993) - Přístav zločinu
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Key West (TV seriál)
(1993) - Johnny Bago (TV seriál)
(1993) - Doktorka Quinnová (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Black Sabbath Story Vol. 2 (hudební videoklip)
(1992) - Jack's Place (TV seriál)
(1992) - Deníky červených střevíčků (TV seriál)
(1991) - Star Trek 25th Anniversary Special
(1991) - Temná spravedlnost (TV seriál)
(1991) - Sisters (TV seriál)
(1991) - High Strung
(1991) - Dolly - Vraždící duch
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - WIOU (TV seriál)
(1990) - Flash (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Noci v Tennessee
(1989) - Mancuso, FBI (TV seriál)
(1989) - Jako na kolotoči
(1989) - Hřbitov domácích zvířátek
(1988) - Miracle Mile
(1988) - Crime Zone
(1988) - Arizona Heat
(1987) - Star Trek: Nová generace - Střetnutí na Farpointu
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Ohara (TV seriál)
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - The Family Martinez
(1986) - Eliminators
(1985) - Stark
(1985) - Pouštní srdce
(1985) - Můj příliš hříšný život
(1985) - Malice in Wonderland
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Posedlý krásou
(1983) - Kletba Růžového pantera
(1983) - Cocaine: One Man's Seduction
(1982) - 48 hodin
(1982) - Stopa Růžového pantera
(1979) - 10
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.11.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Denise Crosby 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Denise Crosby - herečka

se narodila 24.11.1957 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Denise Crosby

Dnes se narodili
Česká republika Otakar Brousek ml.
(*1957) herec, dabér

Česká republika Jana Boušková
(*1954) herečka

Česká republika Miroslav Macháček
(*1922) herec

Spojené státy Lex Barker
(*1919) herec

Francie Michel Gondry
(*1963) režisér, scénárista, herec


Denise Crosby
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
1°57’
 
LunaLuna:
Kozoroh
7°26’
 
MerkurMerkur:
Střelec
18°59’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
18°58’
 
MarsMars:
Štír
10°29’
 
JupiterJupiter:
Váhy
22°30’
 
SaturnSaturn:
Střelec
15°03’
 
UranUran:
Lev
11°38’
R
NeptunNeptun:
Štír
3°24’
 
PlutoPluto:
Panna
2°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
9°22’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
20°18’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
12°52’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921 - 1999) herec

Francie Gustave Flaubert
(*1821 - 1880) spisovatel

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831 - 1891) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Francie Paul Gauguin
(*1848 - 1903) francouzský malíř

Spojené státy William Schallert
(*1922 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »