Diana Scarwid wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diana Scarwid
(Diana Elizabeth Scarwid)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Savannah, Georgie
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herečka

Diana Scarwid - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.8.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diana Scarwid 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Diana Scarwid
datum narození 27.8.1955
(herečka, instagram)

Diana Scarwid - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Další šťastný den
(2010) - The Psycho Legacy
(2010) - Backyard Wedding
(2009) - Nora Roberts: Pocta
(2008) - Dream Boy
(2007) - Řekni, kdo tě zabil (TV seriál)
(2006) - Valley of the Heart's Delight
(2006) - Hrdinové (TV seriál)
(2006) - Čistá barva
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2004) - Scream Queens: The E! True Hollywood Story
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2004) - Wonderfalls (TV seriál)
(2004) - Únos
(2003) - Party Monster
(2003) - Mužská záležitost
(2002) - Cesta do války
(2002) - Andělíček
(2000) - Špinavá záležitost
(2000) - Pod povrchem
(1999) - Down Will Come Baby
(1998) - Z vlastní vůle (TV seriál)
(1998) - Ze Země na Měsíc (TV seriál)
(1998) - Vražedná lilie
(1998) - Ruby Bridges
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Critical Choices
(1996) - Bastard Out of Carolina
(1996) - The Angel of Pennsylvania Avenue
(1995) - Prezident Truman
(1995) - Lék
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Gold Diggers: The Secret of Bear Mountain
(1995) - Báječná léta
(1993) - Simple Justice
(1993) - Labor of Love: The Arlette Schweitzer Story
(1993) - J.F.K.: Reckless Yout
(1991) - Night of the Hunter
(1989) - Brenda Starr
(1987) - Jak jsem ti slíbil
(1986) - Žár
(1986) - Psycho 3
(1986) - The Ladies Club
(1986) - Extrémy
(1985) - A Bunny's Tale
(1983) - UFO - tajemní návštěvníci
(1983) - Silkwoodová
(1983) - Dravé ryby
(1982) - Thou Shalt Not Kill
(1982) - Desperate Lives
(1981) - Drahá maminko
(1980) - Znovu na cestě
(1980) - Inside Moves
(1980) - Guyana Tragedy: The Story of Jim Jones
(1979) - Studs Lonigan (TV seriál)
(1978) - Forever
(1978) - Děvčátko
(1978) - Battered
(1977) - The Possessed
(1977) - In the Glitter Palace
(1977) - Bunco

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.8.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diana Scarwid 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diana Scarwid - herečka

se narodila 27.8.1955 ve městě Savannah, Georgie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diana Scarwid

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Diana Scarwid
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
3°26’
 
LunaLuna:
Střelec
26°34’
 
MerkurMerkur:
Panna
22°22’
 
VenušeVenuše:
Panna
2°07’
 
MarsMars:
Panna
0°02’
 
JupiterJupiter:
Lev
16°09’
 
SaturnSaturn:
Štír
15°43’
 
UranUran:
Lev
0°08’
 
NeptunNeptun:
Váhy
26°07’
 
PlutoPluto:
Lev
26°42’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
22°47’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
18°51’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
1°04’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
5xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »