Diane Lane wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Diane Lane

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
56 let
Povolání:
herečka

Diane Lane - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
22.1.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Diane Lane 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Diane Lane
datum narození 22.1.1965
(herečka, instagram)

Diane Lane - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Felt
(2016) - Bonjour Anne
(2016) - Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
(2015) - V hlavě
(2015) - Trumbo
(2015) - Rileyino první rande?
(2014) - Every Secret Thing
(2013) - Muž z oceli
(2012) - Polovina nebe (TV seriál)
(2012) - Casting By
(2011) - Cinema verite
(2010) - Secretariat
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - Streisand: Live in Concert (koncert)
(2008) - Smrt on-line
(2008) - Smrtící úder
(2008) - Noci v Rodanthe
(2008) - Jumper
(2006) - Hollywoodland
(2005) - Nelítostná rasa
(2005) - Láska na inzerát
(2004) - 76. Annual Academy Awards
(2003) - 75. Annual Academy Awards
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Pod toskánským sluncem
(2002) - Eigo de shabera-night
(2002) - Searching for Debra Winger
(2002) - Intimate Portrait: Diane Lane
(2002) - Nevěrná
(2001) - Režiséři: Wolfgang Petersen
(2001) - Skleněný dům
(2001) - Hardball
(2000) - 28 dní
(2000) - Muž z Virginie
(2000) - Můj pes Skip
(2000) - Dokonalá bouře
(1999) - Procházka po Měsíci
(1998) - Grace a Glorie
(1998) - Gangsteři z Atlantic City
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - Jediné vzrušení
(1996) - "Mrtvý" boss
(1996) - Jack
(1995) - Tramvaj do stanice Touha
(1995) - Soudce Dredd
(1995) - Divoký Bill
(1994) - Nejstarší žijící konfederační vdova vypráví vše
(1993) - Padlí andělé (TV seriál)
(1993) - Babí léto
(1992) - Tah jezdcem
(1992) - Rakuyô
(1992) - Můj nový revolver
(1992) - Chaplin
(1991) - Lonesome Dove: The Making of an Epic
(1990) - Vital Signs
(1990) - Padlý anděl
(1989) - The 41st Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Osamělá holubice (TV seriál)
(1988) - Mystická krása
(1987) - Biography (TV seriál)
(1987) - Žena v úzkých
(1987) - The Big Town
(1984) - Music Videos and Inside 'Streets of Fire'
(1984) - Ohnivé ulice
(1984) - Cotton Club
(1983) - Ztracenci
(1983) - Dravé ryby
(1982) - Příležitost pro šest
(1982) - National Lampoon a kino
(1982) - Miss All-American Beauty
(1982) - Ladies and Gentlemen, the Fabulous Stains
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Summer
(1981) - Child Bride of Short Creek
(1981) - Divoké kočky
(1980) - Dotek lásky
(1979) - Střípky lásky
Diane Lane - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1968) Josh Brolin - manžel
(*1957) Christopher Lambert - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1959) Richie Sambora (fáma)
(*1962) Jon Bon Jovi
(*1962) Emilio Estevez
(*1960) Timothy Hutton
(*1961) Christopher Atkins
(*1956) Roger Wilson
(*1960) John Taylor (fáma)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.1.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Diane Lane 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Diane Lane - herečka

se narodila 22.1.1965 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Diane Lane

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Diane Lane
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
2°16’
 
LunaLuna:
Váhy
8°47’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
12°20’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
12°42’
 
MarsMars:
Panna
27°47’
 
JupiterJupiter:
Býk
16°21’
 
SaturnSaturn:
Ryby
3°28’
 
UranUran:
Panna
14°21’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°46’
 
PlutoPluto:
Panna
16°01’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
20°50’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
11°32’
 
CheirónCheirón:
Ryby
15°41’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
6xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »