DJ Wich wikipedie, horoscope, astrology, instagram

DJ Wich
(Tomáš Pechlák)

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1978 (?)
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
hudebník, DJ

DJ Wich - Horoskop, Skladatelská filmografie

Datum narození:
Rok 1978 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(DJ Wich 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
DJ Wich
datum narození v roce *1978
(hudebník, DJ, instagram)

DJ Wich - Skladatelská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Momo - Nech si len myslia (hudební videoklip)
(2015) - Hip Hop Žije - #27 (hudební videoklip)
(2015) - Ego - Nezávislost (hudební videoklip)
(2014) - Separ & Boyband - Tour (hudební videoklip)
(2014) - LA4 & DJ Wich feat. Separ, Martin Svátek: Denně (hudební videoklip)
(2014) - LA4 & DJ Wich feat. Refew: Vim kde bydlim (hudební videoklip)
(2014) - LA4 & DJ Wich feat. Paulie Garand, Elpe: Energie (hudební videoklip)
(2014) - Delik - Sloboda Finale (hudební videoklip)
(2013) - Separ - Studený svet (hudební videoklip)
(2013) - MAAT - Já a ty (hudební videoklip)
(2013) - Kontrafakt: Odviati vetrom (hudební videoklip)
(2012) - Ektor & DJ Wich: Number 1 (hudební videoklip)
(2012) - Ektor & DJ Wich: Loket z vokna (hudební videoklip)
(2012) - Ektor & DJ Wich: Je mi to fuk (hudební videoklip)
(2012) - Ektor & DJ Wich: Jednou to budem mít (hudební videoklip)
(2011) - LA4: Nástrahy periferie (hudební videoklip)
(2011) - Hugo Toxxx: Family Frost (hudební videoklip)
(2011) - Ektor: Most a hrad (hudební videoklip)
(2011) - DJ Wich & Nironic feat. LA4, Ektor: So Loco (hudební videoklip)
(2010) - Vec, Zverina, Indy, DJ Wich: Ledové ostří (hudební videoklip)
(2010) - PSH: Můj rap, můj svět (hudební videoklip)
(2009) - Rytmus - Nigdy sa nezavďačíš (hudební videoklip)
(2009) - Ulovit miliardáře
(2007) - LA4 feat. Vladimir 518: Gyzmo vs. X-Kmen (hudební videoklip)
(2007) - Indy & Wich feat. LA4: Hádej kdo / Z tvojí 1/4 (hudební videoklip)
(2007) - Gympl
(2006) - Rytmus - Cigánsky sen (hudební videoklip)
(2006) - Kontrafakt - Moji ľudia (DJ Wich RMX) (hudební videoklip)
(2006) - Dara Rolins feat. Rytmus - Party DJ (hudební videoklip)
(2004) - Orion: Teritorium (hudební videoklip)
(2004) - Indy & Wich: 1000 MCs (hudební videoklip)
(2002) - PSH feat. LA4: Praha (hudební videoklip)
(2001) - PSH: Zatím díky (hudební videoklip)

DJ Wich - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Separ feat. Rytmus - Praha (hudební videoklip)
(2015) - LA4 & DJ Wich – Zlato v bahně (hudební videoklip)
(2015) - Ego - Nezávislost (hudební videoklip)
(2014) - PSH: Já to řikal (hudební videoklip)
(2014) - LA4 & DJ Wich feat. Separ, Martin Svátek: Denně (hudební videoklip)
(2014) - LA4 & DJ Wich feat. Refew: Vim kde bydlim (hudební videoklip)
(2014) - LA4 & DJ Wich feat. Paulie Garand, Elpe: Energie (hudební videoklip)
(2014) - Kontrafakt - Stale mi dáva
(2013) - Czechsneakerhead
(2012) - Ektor & DJ Wich: Number 1 (hudební videoklip)
(2012) - Ektor & DJ Wich: Loket z vokna (hudební videoklip)
(2012) - Ektor & DJ Wich: Je mi to fuk (hudební videoklip)
(2012) - Ektor & DJ Wich: Jednou to budem mít (hudební videoklip)
(2012) - DJ Wich - Questions
(2011) - Hugo Toxxx: Family Frost (hudební videoklip)
(2011) - Ektor: Most a hrad (hudební videoklip)
(2011) - DJ Wich & Nironic feat. LA4, Ektor: So Loco (hudební videoklip)
(2011) - Hip Hop Reality
(2011) - PSH Videodrome
(2010) - Vec, Zverina, Indy, DJ Wich: Ledové ostří (hudební videoklip)
(2009) - Vladimir 518 feat. Kateřina Winterová: Du dolu (hudební videoklip)
(2009) - PSH: H.P.T.N. (hudební videoklip)
(2008) - Intimní zpověď
(2008) - 20ers - Making Of...
(2008) - Česká RAPublika
(2007) - Indy & Wich feat. LA4: Hádej kdo / Z tvojí 1/4 (hudební videoklip)
(2007) - Indy & Wich - Kids On The Click Tour 2007 (koncert)
(2006) - Kontrafakt - Moji ľudia (DJ Wich RMX) (hudební videoklip)
(2006) - Dara Rolins feat. Rytmus - Party DJ (hudební videoklip)
(2005) - Kontrafakt - Pravda bolí / Mulano stylos (hudební videoklip)
(2005) - 5. element
(2004) - Orion: Teritorium (hudební videoklip)
(2004) - Indy & Wich: 1000 MCs (hudební videoklip)
(2001) - PSH: Zatím díky (hudební videoklip)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

DJ Wich 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

DJ Wich - hudebník, DJ

se narodil v roce *1978 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - DJ Wich

Dnes se narodili
Austrálie Cate Blanchett
(*1969) herečka

Velká Británie Tim Roth
(*1961) herec

Spojené státy George Lucas
(*1944) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Jamie Draven
(*1979) herec

Velká Británie David Byrne
(*1952) skladatel, zpěvák


DJ Wich
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
18°17’
 
LunaLuna:
Rak
28°57’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
12°09’
 
VenušeVenuše:
Rak
22°00’
 
MarsMars:
Lev
27°29’
 
JupiterJupiter:
Rak
10°56’
 
SaturnSaturn:
Lev
25°22’
 
UranUran:
Štír
13°01’
R
NeptunNeptun:
Střelec
16°54’
R
PlutoPluto:
Váhy
13°57’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
2°06’
R
Černá LunaLilith:
Rak
15°59’
 
CheirónCheirón:
Býk
7°57’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
0xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905) herec

Česká republika Čestmír Řanda ml.
(*1959) herec

Česká republika Vladimír Brabec
(*1934) herec, dabér

Polsko Anny Ondráková
(*1902) herečka

Velká Británie Mike Oldfield
(*1953) zpěvák, skladatel, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rita Hayworth
(*1918 - 1987) herečka

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915 - 1998) herec, zpěvák

Spojené státy B. B. King
(*1925 - 2015) zpěvák, kytarista

Spojené státy Tim Conway
(*1933 - 2019) herec

Švédsko August Strindberg
(*1849 - 1912) dramatik, básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »