Donald Gibb wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donald Gibb
(Donald Richard Gibb)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Donald Gibb - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.8.1954 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donald Gibb 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Donald Gibb
datum narození 4.8.1954
(herec, instagram)

Donald Gibb - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Hancock
(2007) - The Fantastic Two (TV seriál)
(2006) - Síla diamantů
(2005) - Teorie oken
(2004) - Lightning Bug
(2003) - Skřípění
(2002) - She Spies (TV seriál)
(2002) - The Biggest Fan
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Black Scorpion (TV seriál)
(2000) - Secret Agent Man (TV seriál)
(1999) - Děti z Duranga
(1998) - Šerifové
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - High Voltage
(1996) - The Steve Harvey Show (TV seriál)
(1996) - Sparks (TV seriál)
(1996) - Předčasné vydání (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Krvavý sport II.: Konfrontace
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1996) - American Tigers
(1995) - Misery Loves Company (TV seriál)
(1995) - Kirk (TV seriál)
(1995) - Broken Bars
(1995) - Bojovník
(1994) - Weird Science (TV seriál)
(1994) - Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprti
(1994) - Mladý dračí ninja 2
(1994) - Midnight Runaround
(1993) - Breakfast of Aliens
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Stand by Your Man (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1991) - Sons and Daughters (TV seriál)
(1991) - Něco tomu chybí
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1990) - They Came from Outer Space (TV seriál)
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1988) - Krvavý sport
(1987) - U.S. Marshals: Waco & Rhinehart
(1987) - Říkají mi Bruce
(1987) - Pomsta šprtů 2: Šprti v ráji
(1987) - Jocks
(1987) - Amazonky na Měsíci
(1985) - Ztraceni v Americe
(1985) - Transylvania 6-5000
(1985) - Streets of Justice
(1985) - MacGyver (TV seriál)
(1984) - 1st & Ten (TV seriál)
(1984) - Pomsta šprtů
(1984) - Meatballs Part II
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Nick Danger in The Case of the Missing Yolk
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Barbar Conan
(1981) - Lampasy
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Dřevo)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.8.1954 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donald Gibb 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donald Gibb - herec

se narodil 4.8.1954 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donald Gibb

Dnes se narodili
Velká Británie Deborah Kerr
(*1921) herečka

Itálie Monica Bellucci
(*1964) herečka, módná návrhárka

Spojené státy Fran Drescher
(*1957) herečka, scénáristka, bavička, aktivistka

Spojené státy Truman Capote
(*1924) spisovatel, herec a novinář

Francie Marion Cotillard
(*1975) herečka, zpěvačka


Donald Gibb
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
11°34’
 
LunaLuna:
Váhy
16°32’
 
MerkurMerkur:
Rak
24°38’
 
VenušeVenuše:
Panna
25°01’
 
MarsMars:
Střelec
25°49’
 
JupiterJupiter:
Rak
16°07’
 
SaturnSaturn:
Štír
3°18’
 
UranUran:
Rak
24°30’
 
NeptunNeptun:
Váhy
23°31’
 
PlutoPluto:
Lev
24°14’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
13°20’
R
Černá LunaLilith:
Štír
5°41’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
24°53’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Irsko Richard Harris
(*1930) herec

Velká Británie Julie Andrews
(*1935) herečka, zpěvačka, spisovatelka

Česká republika Jiří Suchý
(*1931) skladatel, hudebník, textař, spisovatel, básník, výtvarník, grafik, divadelník

Velká Británie Rupert Friend
(*1981) herec

Česká republika Nina Jiránková
(*1927) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy James Dean
(*1931 - 1955) herec

Česká republika Miloš Macourek
(*1926 - 2002) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Francie Georges Ernest Boulanger
(*1837 - 1891) francouzský generál a významný politik 90

Německo Oswald Mathias Ungers
(*1926 - 2007) architekt

Německo Simone Signoret
(*1921 - 1985) herečka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »