Donald Moffat wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donald Moffat

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Plymouth, Anglie
Země:
Věk:
89 let
Povolání:
herec

Donald Moffat - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
26.12.1930 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donald Moffat 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Donald Moffat
datum narození 26.12.1930
(herec, instagram)

Donald Moffat - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
(2003) - T-20 Years and Counting
(2003) - Realizing 'The Right Stuff'
(2001) - 61*
(2000) - Býk (TV seriál)
(1999) - Vítejte v Holly Springs
(1998) - The Sleep Room
(1997) - Od ucha k uchu
(1996) - Večernice
(1996) - Just in Time
(1994) - Lapeni v ráji
(1994) - Jiný život
(1994) - Jasné nebezpečí
(1993) - Tales of the City (TV seriál)
(1993) - Láska, podvod a loupež
(1992) - Šéf
(1992) - Promiň, jsi ženatý!
(1992) - Majority Rule
(1992) - Columbo: Není čas na umírání
(1991) - Myslete na Henryho
(1991) - The Great Pretender
(1991) - Causa Wardových
(1991) - Babe Ruth
(1990) - A Son's Promise
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1990) - Kojak: Květiny pro Mattyho
(1990) - Kaleidoskop
(1989) - Hrací skříňka
(1989) - Cross of Fire
(1988) - Nesnesitelná lehkost bytí
(1988) - Necessary Parties
(1988) - Kdo je Bourne? (TV seriál)
(1988) - Daleký sever
(1987) - When the Time Comes
(1987) - Příšera z šatníku
(1987) - Desperado
(1986) - Ty nejlepší časy
(1986) - Texas
(1985) - Alamo Bay
(1984) - Povolení vraždit
(1983) - Through Naked Eyes
(1983) - Správná posádka
(1983) - Richard Wagner (TV seriál)
(1983) - Kdo bude mít rád mé děti
(1982) - Věc
(1982) - Denmark Vessey's Rebellion
(1981) - Jacqueline Bouvierová Kennedyová
(1981) - Bílí lvi
(1980) - Zdraví
(1980) - Pepek námořník
(1980) - On the Nickel
(1980) - The Long Days of Summer
(1979) - Promises in the Dark
(1979) - Mrs. R's Daughter
(1979) - Ebony, Ivory and Jade
(1979) - Cizinky
(1978) - The Word (TV seriál)
(1978) - Tartuffe
(1978) - Sergeant Matlovich Vs. the U.S. Air Force
(1978) - Dar lásky
(1977) - Waiting for Godot
(1977) - Mary Whiteová
(1977) - Logan's Run (TV seriál)
(1977) - Exo-Man
(1977) - Eleanor and Franklin: The White House Years
(1976) - The Call of the Wild
(1975) - Land of No Return
(1975) - Forget-Me-Not-Lane
(1974) - Zemětřesení
(1974) - A Touch of the Poet
(1974) - The Terminal Man
(1974) - The New Land (TV seriál)
(1973) - Showdown
(1972) - Velká Northfieldská loupež
(1972) - The Trial of the Catonsville Nine
(1971) - The Devil and Miss Sarah
(1970) - R.P.M.
(1969) - File on Devlin
(1968) - Rachel, Rachel
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1968) - Of Mice and Men
(1957) - The DuPont Show of the Month (TV seriál)
(1956) - Bitva u La Plata

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.12.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donald Moffat 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donald Moffat - herec

se narodil 26.12.1930 ve městě Plymouth, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donald Moffat

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Cruise
(*1962) herec

Dánsko Connie Nielsen
(*1965) herečka

Česká republika Jana Švandová
(*1947) herečka

Austrálie Julian Assange
(*1971) programátor, internetový aktivista, zakladatel serveru Wikileaks

Česká republika Petr Chobot
(*1967) cestovatel, šaman, guru


Donald Moffat
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
4°00’
 
LunaLuna:
Ryby
15°57’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
22°04’
 
VenušeVenuše:
Štír
25°16’
 
MarsMars:
Lev
16°23’
R
JupiterJupiter:
Rak
16°57’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
13°03’
 
UranUran:
Beran
11°27’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°41’
R
PlutoPluto:
Rak
20°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
19°54’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
5°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°24’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Irsko Stephen Boyd
(*1931) herec

Česká republika Oldřich Lipský
(*1924) scénárista, režisér

Japonsko Tomio Okamura
(*1972) podnikatel, politik, poslanec, zakladatel hnutí Úsvit a SPD

Finsko Sonja Tammela
(*1937) norská královna

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807) vůdce vlastenců v partyzánské válce


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Jim Morrison
(*1943 - 1971) zpěvák, muzikant, básník

Francie André Citroën
(*1878 - 1935) průmyslník, automobilový průkopník

Česká republika Emil Kolben
(*1862 - 1943) jeden z nejvýznamnějších podnikatelů meziválečného československa

Slovensko Ivan Palúch
(*1940 - 2015) herec

Itálie Paolo Villaggio
(*1932 - 2017) herec, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »