Donald Sinden wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Donald Sinden
(Donald Alfred Sinden)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Plymouth, Anglie
Země:
Věk:
† 90 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Donald Sinden - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
9.10.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Donald Sinden 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Donald Sinden
datum narození 9.10.1923
(herec, instagram)

Donald Sinden - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Great West End Theatres
(2010) - Labrats
(2005) - The 100 Greatest War Films
(2003) - The Accidental Detective
(2001) - Judge John Deed (TV seriál)
(2000) - How Proust Can Change Your Life
(1999) - Nancherrow
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - The Heaven and Earth Show (TV seriál)
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1997) - Richard II
(1997) - The Canterville Ghost
(1996) - Treasure Seekers
(1996) - Strašidlo cantervilleské
(1996) - Konce
(1995) - Balto
(1990) - The Children
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1982) - Playing Shakespeare (TV seriál)
(1981) - Never the Twain (TV seriál)
(1981) - All's Well That Ends Well
(1975) - Arena (TV seriál)
(1975) - Two's Company (TV seriál)
(1975) - Šťastná ruka
(1974) - The Island at the Top of the World
(1973) - Šakal
(1973) - The National Health
(1973) - Father Dear Father
(1972) - Rentadick
(1971) - Villain
(1971) - The Ten Commandments (TV seriál)
(1971) - Rivalové Sherlocka Holmese (TV seriál)
(1971) - The Organisation (TV seriál)
(1968) - The Morecambe & Wise Show
(1968) - Late Night Horror (TV seriál)
(1968) - Father Dear Father (TV seriál)
(1968) - Decline and Fall... of a Birdwatcher
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1967) - The Prisoner (TV seriál)
(1965) - Call My Bluff
(1965) - War of the Roses (TV seriál)
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - The Comedy of Errors
(1963) - Our Man at St. Mark's (TV seriál)
(1963) - First Night (TV seriál)
(1963) - Festival (TV seriál)
(1962) - Twice Round the Daffodils
(1962) - Mix Me a Person
(1961) - Drama 61-67 (TV seriál)
(1960) - Your Money or Your Wife
(1960) - The Siege of Sidney Street
(1959) - Operation Bullshine
(1959) - Kapitánův stůl
(1958) - Rockets Galore!
(1957) - Doktor hledá místo
(1956) - Tiger in the Smoke
(1956) - The Black Tent
(1956) - Eyewitness
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Simba
(1955) - Nad námi vlny
(1955) - Josephine and Men
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - An Alligator Named Daisy
(1954) - You Know What Sailors Are
(1954) - Povaleč
(1954) - Mad About Men
(1954) - Doktor v domě
(1953) - Mogambo
(1953) - Kruté moře
(1953) - A Day to Remember
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
(1948) - Portrait from Life

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 9.10.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Donald Sinden 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Donald Sinden - herec

se narodil 9.10.1923 ve městě Plymouth, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Donald Sinden

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Donald Sinden
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
15°09’
 
LunaLuna:
Váhy
4°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
28°56’
 
VenušeVenuše:
Váhy
22°53’
 
MarsMars:
Panna
24°28’
 
JupiterJupiter:
Štír
20°03’
 
SaturnSaturn:
Váhy
22°04’
 
UranUran:
Ryby
14°26’
R
NeptunNeptun:
Lev
19°49’
 
PlutoPluto:
Rak
12°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
9°26’
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°26’
 
CheirónCheirón:
Beran
18°55’
R
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »