Emil Jannings wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emil Jannings
(Theodor Friedrich Emil Janenz)

Pohlaví:
Muž
Narození:
23.7. 1884 - 03:30h
Místo:
Rorschach
Země:
Věk:
† 65 let
  • Slunce: Lev
  • Luna:    Lev
  • ASC:     Rak
  • Životní číslo: 6
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
2.1.1950 (Příčina: Rakovina, Játra)
Povolání:
herec

Emil Jannings - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
23.7.1884 - 03:30  (LST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.7.1884 - 03:00  
CH, Rorschach:
47°29' s.š., 9°30' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emil Jannings 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Emil Jannings
datum narození 23.7.1884
(herec, instagram)

Emil Jannings - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Od Caligariho k Hitlerovi
(2012) - Pokoj 237
(2006) - Ernst Lubitsch in Berlin - Von der Schönhauser Allee nach Hollywood
(2003) - Los 5 Faust de F.W. Murnau
(1999) - Berlin Metropolis: Jews in Early German Film
(1992) - Stars der UFA
(1992) - Die UFA
(1963) - Hollywood: The Great Stars
(1962) - Hollywood: The Fabulous Era
(1958) - Das Kommt nicht wieder
(1958) - Das gab's nur einmal
(1950) - Herrliche Zeiten
(1949) - Sie sind nicht mehr
(1945) - Wo ist Herr Belling?
(1943) - Altes Herz wird wieder jung
(1942) - Die Entlassung
(1941) - Ohm Krüger
(1939) - Robert Koch, bojovník se smrtí
(1937) - Vládce
(1937) - Der zerbrochene Krug
(1936) - Traumulus
(1935) - Der Alte und der junge König - Friedrichs des Grossen Jugend
(1934) - Der schwarze Walfisch
(1933) - The Film Parade
(1933) - The Merry Monarch
(1933) - Dobrodružství krále Pausola
(1932) - Stürme der Leidenschaft
(1930) - The Blue Angel
(1930) - Modrý anděl
(1930) - Liebling der Götter
(1929) - Popeleční středa
(1929) - Fighting the White Slave Traffic
(1928) - Street of Sin
(1928) - Poslední komando
(1928) - Patriot
(1928) - Hříchy otců
(1927) - Velké pokání
(1926) - Faust
(1925) - Der Film im Film
(1925) - Varieté
(1925) - Tartuffe
(1925) - Liebe macht blind
(1924) - Quo Vadis?
(1924) - Poslední štace
(1924) - Peter the Great
(1924) - Nju - Eine unverstandene Frau
(1924) - Nju
(1924) - Kabinet voskových figurín
(1923) - Tragédie lásky
(1923) - Alles für Geld
(1922) - Žena faraonova
(1922) - Peter der Große
(1922) - Othello
(1922) - Die Gräfin von Paris
(1921) - Der Stier von Olivera
(1921) - Der Schwur des Peter Hergatz
(1921) - Die Ratten
(1921) - Danton
(1921) - Die Brüder Karamasoff
(1920) - Der Schädel der Pharaonentochter
(1920) - Das Große Licht
(1920) - Dcerušky pana Zajíčka
(1920) - Colombine
(1920) - Anna Boleynová
(1920) - Algol - Tragödie der Macht
(1919) - Vendetta
(1919) - Die Tochter des Mehemed
(1919) - Rose Bernd
(1919) - Der Mann der Tat
(1919) - Madame DuBarry
(1919) - Keimendes Leben, Teil 2
(1918) - Nach zwanzig Jahren
(1918) - Muž beze jména
(1918) - Keimendes Leben, Teil 1
(1918) - Fuhrmann Henschel
(1917) - Wenn vier dasselbe tun
(1917) - Der Ring der Giuditta Foscari
(1917) - Lulu
(1917) - Fidele Gefängnis, Ein
(1917) - Das Geschäft
(1916) - Der Zehnte Pavillon der Zitadelle
(1916) - Unheilbar
(1916) - Stein unter Steinen
(1916) - Nächte des Grauens
(1916) - Im Angesicht des Toten
(1916) - Frau Eva
(1916) - Die Ehe der Luise Rohrbach
(1916) - Die Bettlerin von St. Marien
(1916) - Aus Mangel an Beweisen
(1914) - Passionels Tagebuch
(1914) - Im Schützengraben
(1914) - Arme Eva

ASTROLOGIE
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Luna ve Lvu

Luna ve Lvu

Luna (Měsíc)
Bezpeční se cítíte ve chvílích, kdy dokážete na druhé udělat dojem a získáte chválu a obdiv. Přesto, když se dostanete do středu zájmu, můžete se ocitnout v rozpacích. Pravděpodobně toužíte po penězích a společenském postavení, a máte silnou schopnost toho dosáhnout.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.7.1884 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emil Jannings 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emil Jannings - herec

se narodil 23.7.1884 ve městě Rorschach
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emil Jannings

Dnes se narodili
Francie Jean-Baptiste Lamarck
(*1744) přírodovědec, autor první ucelené evoluční teorie

Německo Walther Gerlach
(*1889) německý fyzik

Česká republika Ladislav Trojan
(*1932) herec

Spojené státy Erle C. Kenton
(*1896) režisér

Spojené státy Herman Melville
(*1819) prozaik a básník


Emil Jannings
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Lev
0°36’
1
 
LunaLuna:
Lev
8°32’
2
 
MerkurMerkur:
Lev
11°27’
2
 
VenušeVenuše:
Rak
14°00’
12
R
MarsMars:
Panna
27°05’
4
 
JupiterJupiter:
Lev
12°08’
2
 
SaturnSaturn:
Blíženci
19°39’
12
 
UranUran:
Panna
25°10’
3
 
NeptunNeptun:
Býk
23°01’
11
 
PlutoPluto:
Blíženci
1°53’
11
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°48’
4
R
Černá LunaLilith:
Střelec
5°57’
5
 
CheirónCheirón:
Blíženci
8°08’
11
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
12°14’
12
Domy:
Rak
20°09’
Kozoroh
20°09’
2:
Lev
7°31’
8:
Vodnář
7°31’
3:
Lev
28°06’
9:
Vodnář
28°06’
Panna
25°22’
Ryby
25°22’
5:
Štír
2°34’
Býk
2°34’
6:
Střelec
15°02’
Blíženci
15°02’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Býk
22°46’
11
Slun./Luna:
Lev
4°34’
1


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Myrna Loy
(*1905) herečka

Irsko Peter O'Toole
(*1932) herec, režisér

Česká republika Olga Sommerová
(*1949) režisérka, filmová dokumentaristka, pedagožka

Česká republika Iveta Toušlová
(*1968) novinářka, moderátorka, hlasatelka

Česká republika Rey Koranteng
(*1974) televizní moderátor


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Gabriel Dupont
(*1878 - 1914) hudební skladatel

Rusko Lýdie Vladimirovna Litvjaková
(*1921 - 1943) stíhací pilotka ve vlastenecké válce, ženské letecké eso

Spojené státy Frances Farmer
(*1913 - 1970) herečka

Česká republika Milada Šubrtová
(*1924 - 2011) herečka

Velká Británie Cilla Black
(*1943 - 2015) herečka, zpěvačka, moderátorka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »