Emily Holmes wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Emily Holmes

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Ottawa, Ontario
Země:
Věk:
44 let
Povolání:
herečka

Emily Holmes - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.3.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Emily Holmes 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Emily Holmes
datum narození 1.3.1977
(herečka, instagram)

Emily Holmes - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Pinocchio Project
(2014) - My Boyfriends' Dogs
(2014) - Apokalypsa ve znamení zvěrokruhu
(2013) - Prisoners of the Sun
(2013) - King & Maxwell (TV seriál)
(2013) - Den nezávislosti: Invaze
(2012) - Kyberválka
(2012) - Doktorka Emily (TV seriál)
(2012) - Big Time Movie
(2011) - Tajemství kruhu (TV seriál)
(2011) - Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
(2010) - True Blue
(2009) - Year of the Carnivore
(2008) - Rembrandtova obžaloba
(2008) - Kmen Andromeda
(2007) - Rembrandtova Noční hlídka
(2006) - Rituál
(2006) - Hadi v letadle
(2006) - Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
(2005) - Večer pro dámy
(2005) - Na Západ (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Familia
(2004) - Loučím se, děvče
(2004) - Láska je Láska (TV seriál)
(2004) - The Collector (TV seriál)
(2003) - Výplata
(2003) - Volání mrtvých (TV seriál)
(2003) - Prokletí
(2003) - Mrtví jako já (TV seriál)
(2003) - Lucky 7
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Tom Stone (TV seriál)
(2002) - That Was Then (TV seriál)
(2002) - Tajný život
(2002) - Mrtvá zóna
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Jinnah - On Crime: Pizza 911
(2001) - Till Dad Do Us Part
(2001) - Strange Frequency (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Noční přízraky (TV seriál)
(2000) - 2gether: The Series (TV seriál)
(2000) - Na pomezí záhad (TV seriál)
(2000) - Černý anděl (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1997) - Věřte nevěřte (TV seriál)
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.3.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Emily Holmes 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Emily Holmes - herečka

se narodila 1.3.1977 ve městě Ottawa, Ontario, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Emily Holmes

Dnes se narodili
Austrálie Cate Blanchett
(*1969) herečka

Velká Británie Tim Roth
(*1961) herec

Spojené státy George Lucas
(*1944) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Jamie Draven
(*1979) herec

Velká Británie David Byrne
(*1952) skladatel, zpěvák


Emily Holmes
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
10°47’
 
LunaLuna:
Rak
18°35’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
28°34’
 
VenušeVenuše:
Beran
20°40’
 
MarsMars:
Vodnář
15°30’
 
JupiterJupiter:
Býk
24°25’
 
SaturnSaturn:
Lev
11°22’
R
UranUran:
Štír
11°41’
R
NeptunNeptun:
Střelec
16°03’
 
PlutoPluto:
Váhy
13°39’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
26°44’
R
Černá LunaLilith:
Býk
24°02’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°34’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Joseph Cotten
(*1905) herec

Česká republika Čestmír Řanda ml.
(*1959) herec

Česká republika Vladimír Brabec
(*1934) herec, dabér

Polsko Anny Ondráková
(*1902) herečka

Velká Británie Mike Oldfield
(*1953) zpěvák, skladatel, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rita Hayworth
(*1918 - 1987) herečka

Spojené státy Frank Sinatra
(*1915 - 1998) herec, zpěvák

Spojené státy B. B. King
(*1925 - 2015) zpěvák, kytarista

Spojené státy Tim Conway
(*1933 - 2019) herec

Švédsko August Strindberg
(*1849 - 1912) dramatik, básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »