Erik Pardus wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Erik Pardus

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Uherské Hradiště
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Erik Pardus - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
2.2.1957 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Erik Pardus 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Erik Pardus
datum narození 2.2.1957
(herec, instagram)

Erik Pardus - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Okno do hřbitova (TV seriál)
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2008) - Putování za písničkou
(2008) - Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
(2008) - Ošklivka Katka (TV seriál)
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Bekyně mniška
(2007) - Silvestr s četníky
(2007) - Postůj, okamžiku, jsi tak krásný...
(2007) - V jámě lvové (divadelní záznam)
(2007) - Český Honza
(2005) - Vínečko, ne voda
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince
(2004) - To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle
(2004) - Černí baroni (TV seriál)
(2004) - Balíci
(2003) - Parazit (divadelní záznam)
(2002) - O princezně se zlatým lukem
(2002) - Koločava (divadelní záznam)
(2001) - Mistr a Markétka (divadelní záznam)
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Hříšní lidé města brněnského (TV seriál)
(1998) - Brouk v hlavě (divadelní záznam)
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1996) - Jak se Kuba stal mlynářem
(1994) - Noční stráž
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Půlnoční večeře
(1991) - O líné Pepině, Vojtovi a sedmi raraších
(1991) - Honzík
(1989) - Papírový most
(1989) - Král lenochů
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Rozsudky soudce Ooky
(1987) - Profesor Popelnice
(1987) - Kachýnka
(1986) - Nejlepší lékař mého života
(1986) - Doktor a bubeník
(1985) - Námořnický karneval
(1985) - Zlatý drak
(1985) - Výměna
(1985) - Trpká chuť slávy
(1984) - Brigáda
(1981) - Trojúhelníková podobnost
(1981) - Dlouhý týden
(1980) - Konec dětských lásek (TV seriál)
(1977) - Proč nevěřit na zázraky
(1976) - Strom vědění dobrého
(1976) - Klec
(1975) - Romance za korunu
(1973) - Kazisvěti
(1972) - Rodeo
(1971) - Panter čeká v 17.30
(1971) - Babička
(1969) - Mlčení mužů
(1969) - Dospěláci můžou všechno
Erik Pardus - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1950) Eva Gorčicová - manželka

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.2.1957 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Erik Pardus 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Erik Pardus - herec

se narodil 2.2.1957 ve městě Uherské Hradiště
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Erik Pardus

Dnes se narodili
Austrálie Eric Bana
(*1968) herec

Spojené státy Whitney Houston
(*1963) herečka, zpěvačka

Spojené státy Melanie Griffith
(*1957) herečka

Česká republika Eva Pilarová
(*1939) zpěvačka

Francie Audrey Tautou
(*1976) herečka


Erik Pardus
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
13°23’
 
LunaLuna:
Ryby
11°43’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
18°05’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
25°49’
 
MarsMars:
Býk
2°59’
 
JupiterJupiter:
Váhy
1°20’
R
SaturnSaturn:
Střelec
12°20’
 
UranUran:
Lev
4°34’
R
NeptunNeptun:
Štír
2°35’
 
PlutoPluto:
Lev
29°35’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
24°59’
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
17°17’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
12°03’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Španělsko Antonio Banderas
(*1960) herec, režisér, zpěvák, skladatel, muzikant

Spojené státy Rosanna Arquette
(*1959) herečka, režisérka

Kanada Norma Shearer
(*1900) herečka

Česká republika Vladimír Páral
(*1932) spisovatel, prozaik

Slovensko Ivana Christová
(*1970) herečka, modelka, první novodobá miss československa


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Hermann Hesse
(*1877 - 1962) prozaik, esejista, lyrik

Německo Svatá Terezie Benedikta od Kříže
(*1891 - 1942) katolická filosofka, a řeholnice

Spojené státy Sharon Tate
(*1943 - 1969) herečka

Slovensko Marián Varga
(*1947 - 2017) herec, skladatel

Česká republika Zdenka Sulanová
(*1920 - 2004) herečka, zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »