Ferdy Mayne wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ferdy Mayne
(Ferdinand Philip Mayer-Horckel)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Mayence
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ferdy Mayne - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.3.1916 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ferdy Mayne 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Ferdy Mayne
datum narození 11.3.1916
(herec, instagram)

Ferdy Mayne - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - 100 Years of Horror: The Count and Company
(1995) - The Killers Within
(1994) - The Vampire Interviews
(1994) - Flesh and Blood: The Hammer Heritage of Horror
(1994) - Die Schönsten Geschichten mit Heinz Rühmann
(1993) - Warlock 2: Armagedon
(1993) - Die Spur führt ins Verderben
(1993) - Benefit of the Doubt
(1992) - Tah jezdcem
(1992) - Die Tigerin
(1991) - Mrs. Harris und der Heiratsschwindler
(1991) - The Hit Man
(1990) - Řeka diamantů
(1990) - Mé milované monstrum
(1990) - Ich will leben
(1990) - Frankensteins Tante (TV seriál)
(1989) - Tod auf der Spur, Dem
(1989) - Rivalen der Rennbahn (TV seriál)
(1989) - Mrs. Harris fährt nach Monte Carlo
(1989) - Magdalene
(1989) - Call from Space
(1988) - Der Vierte Mann
(1988) - Přátelství ve Vídni
(1988) - The Choice
(1987) - Teta (TV seriál)
(1987) - Pehavý Max a strašidlá
(1986) - Piráti
(1986) - Losberg
(1985) - Wallenberg: A Hero's Story
(1985) - Kvílení vlkodlaků II
(1985) - Hot Chili
(1985) - Ein Fall für TKKG (TV seriál)
(1984) - The Secret Diary of Sigmund Freud
(1984) - Ničitel Conan
(1983) - Žlutovous
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1983) - Sadat
(1983) - Návrat černého hřebce
(1983) - Frightmare: Legenda hororů
(1981) - Levkas Man (TV seriál)
(1981) - Evita Peron
(1981) - Death of a Centerfold: The Dorothy Stratten Story
(1980) - Záhadný vzorec
(1980) - Hawk mstitel
(1979) - Das Verräterische Herz
(1979) - Quest of Eagles (TV seriál)
(1979) - Námořník a pes
(1979) - Muž zvaný Kuráž (TV seriál)
(1979) - The Music Machine
(1979) - Jauche und Levkojen (TV seriál)
(1979) - Der Schuft, der den Münchhausen schrieb
(1978) - Tochter des Schweigens (TV seriál)
(1978) - Pomsta Růžového pantera
(1978) - The Pirate
(1978) - Kidnapped (TV seriál)
(1978) - Fedora
(1978) - Diener und andere Herren
(1977) - Sanfter Schrecken
(1977) - Generale - Anatomie der Marneschlacht
(1977) - Diamants du président, Les (TV seriál)
(1976) - Das Schweigen im Walde
(1976) - Red
(1975) - Zwei Finger einer Hand
(1975) - Lockruf des Goldes (TV seriál)
(1975) - Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
(1975) - Floris von Rosemund (TV seriál)
(1975) - Bis zur bitteren Neige
(1975) - Barry Lyndon
(1974) - Tausend Francs Belohnung
(1974) - Die Ameisen kommen
(1973) - Die Reise nach Wien
(1973) - Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
(1972) - Tatort - Der Fall Geisterbahn
(1972) - Suchen Sie Dr. Suk (TV seriál)
(1972) - Innocent Bystanders
(1972) - Au Pair Girls
(1971) - Zvony smrti
(1971) - Von Richthofen a Brown
(1971) - Il Vichingo venuto dal sud
(1971) - The Return of Count Yorga
(1971) - Orel v kleci
(1971) - Jo
(1971) - Gebissen wird nur nachts
(1971) - Die Deutschstunde
(1970) - Vertige pour un tueur
(1970) - Opři se o mě
(1970) - Krvežízniví milenci
(1970) - Die Kriminalerzählung (TV seriál)
(1970) - The Adventurers
(1969) - Kouzelný Kristián
(1969) - The Best House in London
(1968) - The Limbo Line
(1968) - Kam orli nelétají
(1968) - Gates to Paradise
(1967) - Senzační prázdniny
(1967) - Ples upírů
(1967) - Bobo
(1965) - Promise Her Anything
(1965) - Operace Crossbow
(1965) - Báječní muži na létajících strojích
(1964) - Do toho, do toho!
(1962) - Der Schwur des Soldaten Pooley
(1962) - The Password Is Courage
(1962) - Das Glas Wasser
(1962) - Freud - Tajná vášeň
(1961) - Three Spare Wives
(1961) - Plateau of Fear (TV seriál)
(1961) - Highway to Battle
(1961) - The Green Helmet
(1960) - The Spider's Web
(1960) - Crossroads to Crime
(1959) - Tommy the Toreador
(1959) - Third Man on the Mountain
(1959) - Náš člověk v Havaně
(1959) - Deadly Record
(1959) - Ben Hur
(1958) - A Woman of Mystery
(1958) - Velké peníze
(1958) - The Truth About Melandrinos (TV seriál)
(1958) - The Safecracker
(1958) - Next to No Time
(1957) - You Pay Your Money
(1957) - Three Sundays to Live
(1957) - Seven Waves Away
(1957) - The End of the Line
(1957) - Blue Murder at St. Trinian's
(1957) - The Big Chance
(1956) - The Narrowing Circle
(1956) - Find the Lady
(1956) - Dítě a bitevní loď
(1955) - Value for Money
(1955) - Storm Over the Nile
(1955) - Pánové se žení s brunetkami
(1955) - The Glass Cage
(1955) - Crossroads
(1954) - You Know What Sailors Are
(1954) - Three Steps to the Gallows
(1954) - Third Party Risk
(1954) - Malaga
(1954) - The Divided Heart
(1953) - The Broken Horseshoe
(1953) - Marilyn
(1953) - Epitaph for a Spy (TV seriál)
(1953) - Desperate Moment
(1953) - The Captain's Paradise
(1953) - The Blue Parrot
(1952) - Venetian Bird
(1952) - The Man Who Watched the Trains Go By
(1952) - Made in Heaven
(1952) - All Hallowe'en
(1951) - Hotel Sahara
(1951) - Encore
(1950) - Prelude to Fame
(1950) - Cairo Road
(1949) - Vote for Huggett
(1949) - The Temptress
(1949) - The Huggetts Abroad
(1949) - Celia: The Sinister Affair of Poor Aunt Nora
(1948) - One Night with You
(1946) - For the Children (TV seriál)
(1945) - Waltz Time
(1945) - The Echo Murders
(1943) - Život a smrt plukovníka Blimpa
(1943) - Old Mother Riley Overseas

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.3.1916 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ferdy Mayne 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ferdy Mayne - herec

se narodil 11.3.1916 ve městě Mayence
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ferdy Mayne

Dnes se narodili
Itálie Vittorio De Sica
(*1901) režisér, scénárista, herec

Velká Británie Ringo Starr
(*1940) herec, zpěvák, kytarista, bubeník

Česká republika Kateřina Cajthamlová
(*1962) lékařka, psychoterapeutka, popularizátorka zdravého životního stylu

Česká republika Gustav Mahler
(*1860) skladatel hudby

Francie Karel IX. Francouzský
(*1550) francouzský král z rodu Valois-Angoulême


Ferdy Mayne
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
20°35’
 
LunaLuna:
Blíženci
17°37’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
25°11’
 
VenušeVenuše:
Býk
1°50’
 
MarsMars:
Lev
10°58’
R
JupiterJupiter:
Beran
6°26’
 
SaturnSaturn:
Rak
9°32’
 
UranUran:
Vodnář
17°36’
 
NeptunNeptun:
Lev
0°06’
R
PlutoPluto:
Rak
1°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Vodnář
6°01’
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°16’
 
CheirónCheirón:
Ryby
22°04’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Anjelica Huston
(*1951) herečka

Spojené státy Kevin Bacon
(*1958) herec, režisér, zpěvák

Česká republika Felix Holzmann
(*1921) herec, bavič

Česká republika Roman Šmucler
(*1969) herec

Česká republika Petr Kotvald
(*1959) zpěvák, tanečník, herec


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Arthur Conan Doyle
(*1859 - 1930) spisovatel

Česká republika Milena Vostřáková
(*1934 - 2011) herečka, televizní hlasatelka

Velká Británie Syd Barrett
(*1946 - 2006) herec, zpěvák, skladatel, kytarista

Brazílie Cazuza
(*1958 - 1990) skladatel, zpěvák

Francie Jean Henri Deglane
(*1902 - 1975) olympijský vítěz v řecko-římském zápase



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »