Genie Francis wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Genie Francis
(Eugenie Ann Francis)

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.5. 1962 - 20:58h
Místo:
Englewood Cliffs, New Jersey
Země:
Věk:
58 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 4
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Genie Francis - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
26.5.1962 - 20:58  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.5.1962 - 00:58  
US, Englewood Cliffs:
40°54' s.š., 73°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Genie Francis 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Genie Francis
datum narození 26.5.1962
(herečka, instagram)

Genie Francis - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The 42nd Annual Daytime Emmy Awards
(2012) - Katie
(2012) - Vrátím se pro tebe
(2010) - Talk show bez zábran
(2010) - Pretty the Series (TV seriál)
(2010) - Bar Karma (TV seriál)
(2009) - Dej šanci lásce
(2007) - The 34th Annual Daytime Emmy Awards
(2007) - Vzkaz
(2004) - Miláček třídy
(2004) - Letka Bouřliváků
(2001) - Intimate Portrait: Genie Francis
(1999) - Roswell (TV seriál)
(1998) - Oh Baby (TV seriál)
(1997) - The View
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Access Hollywood
(1996) - Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
(1996) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1995) - The 22nd Annual Daytime Emmy Awards
(1995) - Terror in the Shadows
(1995) - Cybill (TV seriál)
(1994) - Všechno je dovoleno!
(1994) - Nebe a peklo (TV seriál)
(1993) - The 20th Annual Daytime Emmy Awards
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Perry Mason: Příběh vražedného polibku
(1988) - Roseanne (TV seriál)
(1986) - Oprah show
(1986) - Sever a Jih II (TV seriál)
(1985) - Sever a Jih (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Mike Hammer (TV seriál)
(1984) - Glitter (TV seriál)
(1983) - Loving (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1983) - Bare Essence (TV seriál)
(1982) - Bare Essence
(1981) - The 8th Annual Daytime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Fridays
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Family Feud
(1976) - Family (TV seriál)
(1973) - Mladí a neklidní (TV seriál)
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
Genie Francis - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1952) Jonathan Frakes - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1958) Steve Guttenberg
(*1959) William R. Moses

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Voda)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.5.1962 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Genie Francis 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Genie Francis - herečka

se narodila 26.5.1962 ve městě Englewood Cliffs, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Genie Francis

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Genie Francis
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
5°16’
6
 
LunaLuna:
Ryby
8°29’
3
 
MerkurMerkur:
Blíženci
20°22’
7
R
VenušeVenuše:
Rak
4°43’
7
 
MarsMars:
Beran
28°32’
4
 
JupiterJupiter:
Ryby
10°38’
3
 
SaturnSaturn:
Vodnář
11°22’
2
R
UranUran:
Lev
26°37’
8
 
NeptunNeptun:
Štír
11°29’
11
R
PlutoPluto:
Panna
7°32’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
12°16’
8
R
Černá LunaLilith:
Panna
23°16’
9
 
CheirónCheirón:
Ryby
10°43’
3
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Ryby
11°35’
3
Domy:
Střelec
14°48’
Blíženci
14°48’
2:
Kozoroh
19°20’
8:
Rak
19°20’
3:
Vodnář
29°00’
9:
Lev
29°00’
Beran
5°02’
Váhy
5°02’
5:
Býk
3°08’
Štír
3°08’
6:
Býk
25°20’
Štír
25°20’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
9°55’
11
Slun./Luna:
Beran
21°52’
4


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »