George Coe wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Coe

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér

George Coe - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.5.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Coe 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
George Coe
datum narození 10.5.1929
(herec, režisér, instagram)

George Coe - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Six by Sondheim
(2013) - Chez Upshaw
(2012) - Legenda Korry (TV seriál)
(2011) - Wilfred (TV seriál)
(2011) - Transformers 3
(2009) - Komici
(2009) - Archer (TV seriál)
(2008) - Star Wars: Klonové války (TV seriál)
(2008) - Corporate Affairs
(2007) - Private Practice (TV seriál)
(2005) - Vražedná čísla (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2001) - The Lone Gunmen (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Smallville (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2000) - Larry, kroť se (TV seriál)
(2000) - Hlasy andělů
(2000) - Gilmorova děvčata (TV seriál)
(2000) - Diamond Men
(2000) - Býk (TV seriál)
(2000) - Big Eden
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Ladies Man (TV seriál)
(1999) - Kód Omega
(1998) - Two Guys, a Girl and a Pizza Place (TV seriál)
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1998) - Celebrity Deathmatch (TV seriál)
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Perné dny (TV seriál)
(1997) - Nick and Jane
(1997) - Jenny (TV seriál)
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1995) - Výhled skleněným stropem
(1995) - Gospa
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1994) - Cosbyho případy (TV seriál)
(1993) - Joe's Life (TV seriál)
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1992) - Šampióni
(1992) - Osudová láska
(1992) - Křižovatky (TV seriál)
(1992) - The Human Factor (TV seriál)
(1991) - Nurses (TV seriál)
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1990) - To My Daughter
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Equal Justice (TV seriál)
(1990) - The End of Innocence
(1990) - Cena štěstí
(1989) - Ti, které tu zanechala
(1989) - Případy otce Dowlinga (TV seriál)
(1989) - Příbuzní
(1989) - Jmenuji se Bill W.
(1989) - The Hollywood Detective
(1989) - Columbo: Vražda jako autoportrét
(1989) - Camp Candy (TV seriál)
(1988) - Tragický let
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1987) - Uncle Tom's Cabin
(1987) - The Tracey Ullman Show (TV seriál)
(1987) - thirtysomething (TV seriál)
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Schůzka naslepo
(1987) - Max Headroom (TV seriál)
(1987) - Bestseller
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1986) - Krev a orchideje
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - Vedoucí místo
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Remo
(1985) - Můj příliš hříšný život
(1985) - Měsíční svit (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Micki + Maude
(1984) - Hledání ztraceného syna
(1984) - Dům Páně
(1983) - Sessions
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Rage of Angels
(1983) - Listen to Your Heart
(1983) - Goodnight, Beantown (TV seriál)
(1982) - Rodinná pouta (TV seriál)
(1982) - Remington Steele (TV seriál)
(1982) - Drop-Out Father
(1982) - Dreams Don't Die
(1982) - The Country Girl
(1982) - Bytost
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Rozpoutané peklo
(1981) - Red Flag: The Ultimate Game
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Nedodržený slib
(1981) - Kent State
(1981) - American Playhouse (TV seriál)
(1981) - Amatér
(1980) - První smrtelný hřích
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Big Blonde
(1979) - Kramerová versus Kramer
(1979) - Francouzské pohlednice
(1978) - The Paper Chase (TV seriál)
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1975) - Saturday Night Live
(1975) - Stepfordské paničky
(1975) - How to Succeed in Business Without Really Trying
(1970) - Company: Original Cast Album
(1970) - Somerset (TV seriál)
(1968) - De Düva: The Dove
(1963) - The Doctors (TV seriál)

George Coe - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.5.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Coe 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Coe - herec, režisér

se narodil 10.5.1929 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Coe

Dnes se narodili
Spojené státy John Garfield
(*1913) herec, zpěvák

Česká republika Eva Vejmělková
(*1969) herečka, scénáristka

Česká republika Blanka Bohdanová
(*1930) herečka, výtvarnice, pedagožka

Velká Británie Paul W. S. Anderson
(*1965) scénárista, režisér

Velká Británie Chris Rea
(*1951) skladatel, zpěvák, kytarista


George Coe
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
19°19’
 
LunaLuna:
Blíženci
6°35’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
10°10’
 
VenušeVenuše:
Beran
21°40’
R
MarsMars:
Rak
28°35’
 
JupiterJupiter:
Býk
22°16’
 
SaturnSaturn:
Střelec
29°46’
R
UranUran:
Beran
9°39’
 
NeptunNeptun:
Lev
28°35’
 
PlutoPluto:
Rak
16°31’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
21°24’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
28°41’
 
CheirónCheirón:
Býk
10°27’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Dean Stockwell
(*1936) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908) herec

Česká republika Josef Větrovec
(*1922) herec

Česká republika Dagmar Bláhová
(*1949) herečka, divadelní režisérka, překladatelka

Itálie Pier Paolo Pasolini
(*1922) scénárista, básník, prozaik, filmový režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Rusko Nikolaj Vasiljevič Gogol
(*1809 - 1852) spisovatel, dramatik

Velká Británie Keith Flint
(*1969 - 2019) zpěvák

Německo Franz Marc
(*1880 - 1916) německý malíř, spoluzakladatel umělecké skupiny Der Blaue Reiter

Spojené státy Amos Bronson Alcott
(*1799 - 1888) spisovatel

Francie Jean René Bazaine
(*1904 - 2001) malíř



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »