George Harris wikipedie, horoscope, astrology, instagram

George Harris

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Grenada
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

George Harris - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.10.1949 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(George Harris 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
George Harris
datum narození 20.10.1949
(herec, instagram)

George Harris - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Arne Dahl: Zlá krev
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - Frankenstein (divadelní záznam)
(2010) - Velká fuška
(2010) - Modrá hlubina
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - Agora
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - Oko delfína
(2005) - Tlumočnice
(2004) - 55 Degrees North (TV seriál)
(2004) - Po krk v extázi
(2004) - The Long Firm
(2002) - Arena: Harold Pinter
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2001) - Judge John Deed (TV seriál)
(2001) - Černý jestřáb sestřelen
(2001) - Císařovy nové šaty
(2000) - Starhunter (TV seriál)
(1999) - Alchymisté
(1998) - Madeline
(1998) - Appetite
(1996) - Osobní strážci (TV seriál)
(1996) - Gulliverovy cesty
(1995) - Soul Survivor
(1995) - Kavanagh QC (TV seriál)
(1995) - Dangerfield (TV seriál)
(1994) - Profesor odchází
(1994) - Camilla
(1994) - Bermuda Grace
(1992) - Hlavní podezřelý: Neviňátka
(1992) - Highlander (TV seriál)
(1992) - Downtown Lagos (TV seriál)
(1990) - Up the Garden Path (TV seriál)
(1989) - Otroci New Yorku
(1989) - Nevidím zlo, neslyším zlo
(1988) - Deadline: Madrid
(1987) - Ruth Rendell Mysteries (TV seriál)
(1987) - Bust (TV seriál)
(1986) - Šílená Amerika
(1986) - Screenplay (TV seriál)
(1986) - Casualty (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Dempsey a Makepeaceová (TV seriál)
(1984) - Poldové (TV seriál)
(1983) - Affairs of the Heart (TV seriál)
(1981) - Žoldáci
(1981) - Wolcott (TV seriál)
(1981) - Ragtime
(1981) - Dobyvatelé ztracené archy
(1981) - Death of a Prophet
(1980) - Flash Gordon
(1979) - CBS Afternoon Playhouse (TV seriál)
(1979) - Amíci
(1977) - Profesionálové (TV seriál)
(1976) - Peter Pan
(1976) - Cat on a Hot Tin Roof
(1975) - Arena (TV seriál)
(1975) - Inspektor Regan (TV seriál)
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1972) - The Broad Coalition
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1969) - Gladiatorerna
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.10.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

George Harris 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

George Harris - herec

se narodil 20.10.1949 ve městě Grenada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - George Harris

Dnes se narodili
Spojené státy Joe Pesci
(*1943) herec

Velká Británie Ronald Colman
(*1891) herec

Spojené státy Mia Farrow
(*1945) herečka

Česká republika Kateřina Brožová
(*1968) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Josef Masopust
(*1931) fotbalista


George Harris
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
26°45’
 
LunaLuna:
Váhy
7°01’
 
MerkurMerkur:
Váhy
8°41’
 
VenušeVenuše:
Střelec
11°28’
 
MarsMars:
Lev
26°14’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
23°55’
 
SaturnSaturn:
Panna
15°18’
 
UranUran:
Rak
4°58’
R
NeptunNeptun:
Váhy
15°21’
 
PlutoPluto:
Lev
17°59’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
15°57’
R
Černá LunaLilith:
Beran
20°44’
 
CheirónCheirón:
Střelec
7°18’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Laura Dern
(*1967) herečka, scénáristka

Česká republika Ida Kelarová
(*1956) romská zpěvačka, muzikantka, sestra zpěvačky Ivy Bittové

Rusko Boris Pasternak
(*1890) básník, prozaik

Česká republika Martin Severa
(*1956) moderátor

Spojené státy Emma Roberts
(*1991) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Gavin
(*1931 - 2018) herec, politik, ambasádor

Rusko Fjodor Michajlovič Dostojevskij
(*1821 - 1881) spisovatel

Spojené státy Bill Haley
(*1925 - 1981) zpěvák, kytarista, jeden z prvních rokenrolových hudebníků

Velká Británie Ian Richardson
(*1934 - 2007) herec

Česká republika Jarmila Novotná
(*1907 - 1994) herečka, operní pěvkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »