Glen Campbell wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Glen Campbell
(Glen Travis Campbell)

Pohlaví:
Muž
Narození:
22.4. 1936 - 20:14h
Místo:
Delight
Země:
Věk:
† 81 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herec

Glen Campbell - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (B)
Datum narození a čas (místní čas):
22.4.1936 - 20:14  
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
23.4.1936 - 01:14  
US, Delight:
34°2' s.š., 93°30' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Glen Campbell 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Glen Campbell
datum narození 22.4.1936
(herec, instagram)

Glen Campbell - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Glen Campbell: I'll Be Me
(2012) - Hava Nagila: The Movie
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2003) - Stone Temple Pilots: Thank You (hudební videoklip)
(2003) - Jimmy Kimmel Live!
(2002) - The Definitive Elvis: The Hollywood Years - Part II: 1962-1969
(1999) - The Late Late Show with Craig Kilborn
(1997) - Behind the Music (TV seriál)
(1997) - Hráči (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1993) - A Day in the Life of Country Music
(1991) - Rock a Doodle aneb jak sluníčko zase vyšlo
(1986) - Bob Hope's High-Flying Birthday
(1986) - Žádné strachy o prachy
(1985) - Larry King Live
(1983) - James Bond: The First 21 Years
(1982) - The Glen Campbell Music Show
(1982) - Country Comes Home
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Vždycky zvítězit
(1979) - The Captain & Tennille Songbook
(1976) - An All-Star Tribute to John Wayne
(1976) - Christmas in Disneyland
(1974) - John Wayne and Glen Campbell & the Musical West
(1974) - Strange Homecoming
(1973) - Burt Reynolds' Late Show
(1971) - The Sonny and Cher Comedy Hour
(1971) - The New Andy Griffith Show (TV seriál)
(1970) - Norwood
(1969) - The Jim Nabors Hour
(1969) - The Glen Campbell Goodtime Hour
(1969) - This Is Tom Jones (TV seriál)
(1969) - Maršál
(1967) - The Smothers Brothers Comedy Hour
(1967) - The Kraft Music Hall
(1967) - The Carol Burnett Show
(1967) - The Cool Ones
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Když do deště se dá
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1952) - The Bob Hope Show
Glen Campbell - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1958) Tanya Tucker

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.4.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Glen Campbell 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Glen Campbell - herec

se narodil 22.4.1936 ve městě Delight, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Glen Campbell

Dnes se narodili
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Glen Campbell
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
2°42’
6
 
LunaLuna:
Býk
24°13’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
16°19’
7
 
VenušeVenuše:
Beran
14°46’
6
 
MarsMars:
Býk
15°28’
7
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°11’
2
R
SaturnSaturn:
Ryby
18°36’
5
 
UranUran:
Býk
5°19’
6
 
NeptunNeptun:
Panna
14°15’
10
R
PlutoPluto:
Rak
25°12’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
6°56’
2
R
Černá LunaLilith:
Váhy
11°44’
11
 
CheirónCheirón:
Blíženci
13°18’
8
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
16°50’
12
Domy:
Štír
8°22’
Býk
8°22’
2:
Střelec
7°23’
8:
Blíženci
7°23’
3:
Kozoroh
9°29’
9:
Rak
9°29’
Vodnář
13°26’
Lev
13°26’
5:
Ryby
16°02’
Panna
16°02’
6:
Beran
14°28’
Váhy
14°28’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
9xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Panna
25°54’
11
Slun./Luna:
Býk
13°28’
7


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) francouzský malíř

Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) zakladatel a vydavatel časopisu Playboy

Rusko Ivan Alexandrovič Gončarov
(*1812 - 1891) spisovatel

Česká republika Jiří Hubač
(*1929 - 2011) dramatik, scénárista

Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »