Gyula Benkö wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Gyula Benkö

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Budapešť
Země:
Věk:
† 78 let
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Gyula Benkö - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.8.1918 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Gyula Benkö 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Gyula Benkö
datum narození 22.8.1918
(herečka, instagram)

Gyula Benkö - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Nemkívánatos viszonyok
(1997) - Nejasná zpráva o konci světa
(1996) - Sztracsatella
(1996) - Szeressük egymást, gyerekek...
(1995) - Svědek podruhé
(1995) - Esti Kornél csodálatos utazása
(1994) - Konec velkých prázdnin (TV seriál)
(1993) - Kisváros (TV seriál)
(1991) - Júdea helytartója
(1987) - Nyolc évszak (TV seriál)
(1987) - Nessuno torna in dietro (TV seriál)
(1986) - A Falu jegyzöje
(1986) - Elsö kétszáz évem
(1985) - Plukovník Redl
(1984) - Gyertek el a névnapomra
(1984) - Caligula helytartója
(1983) - Richard Wagner (TV seriál)
(1983) - Névtelen vár
(1983) - Hamlet
(1980) - Setkání Bálinta Fabiána s bohem
(1979) - Setkání s Markem
(1979) - Pevnost
(1979) - Kentauři
(1979) - Doktor nikdo
(1978) - Dóra jelenti
(1978) - Ady-novellák
(1977) - Počestná noc
(1976) - Kántor (TV seriál)
(1975) - Holnap lesz fácán
(1973) - Nevinní vrahové
(1973) - Lányarcok tükörben
(1973) - Ember melegségre vágyik, Az
(1972) - Měl jsem dvaatřicet jmen
(1971) - Za hodinu jsem zpátky (TV seriál)
(1970) - Tizennégy vértanú
(1970) - Szemtöl szembe
(1970) - Okouzlující
(1969) - Örökös, Az
(1968) - Kira Georgievna
(1968) - Jagerské hvězdy II.
(1968) - Jagerské hvězdy
(1968) - Bors (TV seriál)
(1967) - Változó felhözet
(1967) - Özvegy és a százados, Az
(1967) - Jaguár
(1967) - Agův poklad
(1966) - Zoltán Kárpáthy
(1966) - Uherský magnát
(1966) - Konec sezóny
(1966) - Chladné dny
(1965) - Odpor
(1965) - Muži a boj II
(1965) - Muži a boj I
(1964) - Váltás
(1964) - Ha egyszer húsz év múlva
(1964) - Férjhez menni tilos!
(1963) - Osudná záměna
(1963) - Foto Háber
(1963) - Asszony a telepen
(1961) - Pušky a holubi
(1961) - Dva poločasy v pekle
(1961) - Babí léto
(1960) - Virrad
(1960) - Choditi po trávniku je dovoleno
(1959) - Chudí boháči
(1959) - Devětatřicátá brigáda
(1957) - Dvě přiznání
(1956) - Gól
(1955) - Élet hídja, Az
(1954) - Příbuzní
(1954) - Fel a fejjel
(1953) - Dobrý příklad
(1953) - Den hněvu
(1952) - Na hranici dvou světů
(1951) - Podivné manželství
(1951) - Kolonie pod zemí
(1949) - Žhavé lány
(1949) - Díszmagyar
(1947) - Mezei próféta
(1943) - Egér a palotában
(1942) - Éjfélre kiderül
(1942) - Egy bolond százat csinál
(1942) - Dr. Kovács István
(1941) - Kadétszerelem
(1941) - Három csengö
(1941) - Gyurkovics fiúk
(1941) - Európa nem válaszol
(1938) - Varjú a toronyórán

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Kůň

Kůň (Země)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.8.1918 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Gyula Benkö 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Gyula Benkö - herečka

se narodila 22.8.1918 ve městě Budapešť
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Gyula Benkö

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Gyula Benkö
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°34’
 
LunaLuna:
Ryby
2°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
16°25’
R
VenušeVenuše:
Lev
4°36’
 
MarsMars:
Štír
3°20’
 
JupiterJupiter:
Rak
8°15’
 
SaturnSaturn:
Lev
19°28’
 
UranUran:
Vodnář
25°37’
R
NeptunNeptun:
Lev
7°39’
 
PlutoPluto:
Rak
6°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
18°40’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
12°51’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°35’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »