Harris Yulin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Harris Yulin

Pohlaví:
Muž
Narození:
5.11. 1937 - 08:00h
Místo:
Los Angeles, Kalifornie
Země:
Věk:
83 let
  • Slunce: Štír
  • Luna:    Střelec
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Harris Yulin - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.11.1937 - 08:00  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.11.1937 - 16:00  
US, Los Angeles:
34°4' s.š., 118°15' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Harris Yulin 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Harris Yulin
datum narození 5.11.1937
(herec, instagram)

Harris Yulin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The American Side
(2014) - Krátká historie rozkladu
(2014) - A Most Violent Year
(2013) - Muhammad Ali: Největší souboj
(2012) - Země naděje
(2012) - Za borovicovým hájem
(2010) - Vem si mou duši
(2010) - Nikita (TV seriál)
(2009) - The People Speak
(2009) - Loving Leah
(2008) - Cashmere Mafia (TV seriál)
(2006) - Diane Arbus: Příběh jedné obsese
(2006) - Cvokař
(2005) - Šestý zápas
(2004) - Pánem svého koutku
(2003) - Mister Sterling (TV seriál)
(2002) - Klub vyvolených
(2001) - 24 hodin (TV seriál)
(2001) - Training Day
(2001) - Psanci Ameriky
(2001) - Parfém
(2001) - Křižovatka smrti 2
(2001) - Chelsea Walls
(2000) - 75 Degrees in July
(2000) - Muž z Virginie
(2000) - Million Dollar Hotel
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1999) - American Photography: A Century of Images
(1999) - Hurikán v ringu
(1999) - Cradle Will Rock
(1998) - Leonard Bernstein, Reaching for the Note
(1997) - Vražda v Bílém domě
(1997) - V nepřátelských vodách
(1997) - Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1996) - Al Pacino - Richard III.
(1996) - Loch Ness
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Jako vejce vejci
(1995) - Stuart Saves His Family
(1995) - Prezident Truman
(1995) - Ostrov hrdlořezů
(1995) - Dívčí klub
(1994) - Jasné nebezpečí
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Poslední úkol
(1993) - Podstata spravedlnosti
(1992) - There Goes the Neighborhood
(1992) - Mrazivá vášeň
(1991) - Neznámá tvář
(1990) - WIOU (TV seriál)
(1990) - Traitor In My House
(1990) - Nebezpečný útěk
(1990) - Daughter of the Streets
(1989) - Tailspin: Behind the Korean Airliner Tragedy
(1989) - Krotitelé duchů II
(1988) - Zlé sny
(1988) - Verdikt
(1988) - Jiná žena
(1988) - Candy Mountain
(1987) - Temné síly
(1987) - Osudná droga
(1987) - Conspiracy: The Trial of the Chicago 8
(1986) - Good to Go
(1985) - Robert Kennedy & His Times (TV seriál)
(1983) - Zjizvená tvář
(1980) - Muži ocele
(1979) - Arthur Miller on Home Ground
(1979) - The Last Ride of the Dalton Gang
(1979) - The Night Rider
(1978) - When Every Day Was the Fourth of July
(1978) - The Thirteenth Day: The Story of Esther
(1978) - How the West Was Won (TV seriál)
(1977) - Roger & Harry: The Mitera Target
(1977) - Ransom for Alice!
(1977) - American Raspberry
(1976) - Victory at Entebbe
(1976) - Nedokončená novela
(1976) - Dynasty
(1975) - The Trial of Chaplain Jensen
(1975) - Noc postupuje
(1975) - Masakr v Kansas City
(1975) - Hamburger Hamlet
(1974) - Watched!
(1974) - The Legend of Hillbilly John
(1974) - The F.B.I. Story: The FBI Versus Alvin Karpis, Public Enemy Number One
(1974) - Půlnoční muž
(1974) - Parker Adderson, Philosopher
(1974) - The Missiles of October
(1974) - Kelly zvaný Samopal
(1974) - The Greatest Gift
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Incident at Vichy
(1972) - The ABC Afternoon Playbreak (TV seriál)
(1971) - Doc
(1970) - Maidstone
(1970) - End of the Road
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
Harris Yulin - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1941) Faye Dunaway

ASTROLOGIE
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Luna ve Střelci

Luna ve Střelci

Luna (Měsíc)
Největší potřebou je neustále něco hledat. Pro své bezpečí potřebujete nějakou svou filosofii nebo víru, potřebujete vidět cíl nebo poslání, které by vašemu životu dalo smysl. Víra musí být dobrovolná, boj proti dogmatům vás může paradoxně přivést k jiným dogmatům.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.11.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Harris Yulin 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Harris Yulin - herec

se narodil 5.11.1937 ve městě Los Angeles, Kalifornie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Harris Yulin

Dnes se narodili
Česká republika Petra Černocká
(*1949) herečka, zpěvačka

Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Česká republika John Bok
(*1945) herec

Česká republika Martin Chodúr
(*1989) zpěvák, vítěz československé superstar


Harris Yulin
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Štír
12°49’
12
 
LunaLuna:
Střelec
9°58’
1
 
MerkurMerkur:
Štír
17°16’
12
 
VenušeVenuše:
Váhy
21°04’
11
 
MarsMars:
Kozoroh
25°30’
2
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
21°38’
2
 
SaturnSaturn:
Ryby
28°57’
4
R
UranUran:
Býk
11°38’
6
R
NeptunNeptun:
Panna
20°30’
10
 
PlutoPluto:
Lev
0°07’
8
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
7°11’
1
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°15’
1
 
CheirónCheirón:
Rak
0°45’
7
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
0°28’
1
Domy:
Střelec
3°19’
Blíženci
3°19’
2:
Kozoroh
4°28’
8:
Rak
4°28’
3:
Vodnář
9°34’
9:
Lev
9°34’
Ryby
15°01’
Panna
15°01’
5:
Beran
16°02’
Váhy
16°02’
6:
Býk
11°32’
Štír
11°32’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
24°10’
11
Slun./Luna:
Štír
26°23’
12


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Výročí úmrtí dnes mají
Tanzanie Freddie Mercury
(*1946 - 1991) zpěvák, skladatel, muzikant

Mexiko Diego Rivera
(*1886 - 1957) umělec, malíř, aktivní komunista a manžel malířky Fridy Kahlo

Spojené státy Pat Morita
(*1932 - 2005) herec

Spojené státy Melanie Thornton
(*1967 - 2001) zpěvačka

Francie Barbara
(*1930 - 1997) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »