Heidi Klum wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Heidi Klum

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.6. 1973 - 11:00h
Místo:
Bergisch Gladbach
Země:
Věk:
47 let
  • Slunce: Blíženci
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 9
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

Heidi Klum - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození a čas (místní čas):
1.6.1973 - 11:00  (CET)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.6.1973 - 10:00  
DE, Bergisch Gladbach:
50°60' s.š., 7°8' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Heidi Klum 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Heidi Klum
datum narození 1.6.1973
(herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka, instagram)

Heidi Klum - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Sia - Fire Meet Gasoline (hudební videoklip)
(2015) - 67. Emmy Awards
(2015) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2015
(2015) - Mat Franco's Got Magic
(2015) - Best Time Ever with Neil Patrick Harris
(2014) - The 40th Annual People's Choice Awards
(2014) - 2014 American Music Awards
(2014) - Zlatý Glóbus 2014
(2014) - Late Night with Seth Meyers
(2013) - The 39th Annual People's Choice Awards
(2013) - Deal with It
(2013) - Mademoiselle C
(2012) - Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012
(2012) - MTV Europe Music Awards 2012
(2012) - Katie
(2012) - Gottschalk Live
(2012) - Citizen Hearst
(2010) - 2010 American Music Awards
(2010) - Grammy Awards 2010
(2009) - 81. Annual Academy Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2009) - Oscar's Red Carpet 2009
(2009) - I Get That a Lot
(2009) - Parks and Recreation (TV seriál)
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2008) - The Bonnie Hunt Show
(2008) - Heidi Klum: The E! True Hollywood Story
(2007) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2007) - The Morning Show with Mike & Juliet
(2007) - Neznámý svůdce
(2006) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Germany’s Next Topmodel - by Heidi Klum
(2006) - Frag doch mal die Maus
(2006) - Amerika má talent
(2006) - Project Jay
(2006) - Celebrity Weddings: In Style
(2006) - Ďábel nosí Pradu
(2005) - Show Tyry Banksové
(2005) - Heidi klum: svět modelingu
(2005) - Comedy Central Roast of Jeff Foxworthy
(2005) - Žraloci v akváriu
(2005) - Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
(2004) - The Tony Danza Show
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Život a smrt Petera Sellerse
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Zakletá Ella
(2003) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - The Importance of Being Famous
(2003) - Komici v montérkách na šňůře
(2003) - Deutsche Dynastien (TV seriál)
(2002) - World's Greatest Commercials
(2002) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2002) - Fashion Police
(2002) - Kriminálka Miami (TV seriál)
(2001) - The Victoria's Secret Fashion Show
(2001) - Carré Otis: The E! True Hollywood Story
(2001) - Zoolander
(2001) - Dohola
(2000) - Stars and Bras
(1999) - Wer wird Millionär?
(1999) - Taff
(1999) - Sports Illustrated: Swimsuit '99
(1998) - Klub 54
(1997) - Leute heute
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1993) - Noční show Conana O'Briena
(1991) - E! News
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1981) - Entertainment Tonight
(1952) - Today
Heidi Klum - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1963) Seal - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1989) Tom Kaulitz
(*1986) Vito Schnabel
(*1950) Flavio Briatore
(*1969) Jay Kay
(*1962) Anthony Kiedis

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Voda)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.6.1973 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Heidi Klum 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Heidi Klum - herečka, zpěvačka, modelka, módní návrhářka

se narodila 1.6.1973 ve městě Bergisch Gladbach
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Heidi Klum

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Heidi Klum
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Blíženci
10°45’
10
 
LunaLuna:
Blíženci
13°59’
10
 
MerkurMerkur:
Blíženci
24°43’
10
 
VenušeVenuše:
Blíženci
24°37’
10
 
MarsMars:
Ryby
16°54’
7
 
JupiterJupiter:
Vodnář
12°07’
6
R
SaturnSaturn:
Blíženci
22°18’
10
 
UranUran:
Váhy
19°12’
3
R
NeptunNeptun:
Střelec
5°56’
4
R
PlutoPluto:
Váhy
1°42’
2
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
9°14’
5
R
Černá LunaLilith:
Střelec
21°41’
4
 
CheirónCheirón:
Beran
19°44’
9
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
2°43’
1
Domy:
Lev
29°30’
Vodnář
29°30’
2:
Panna
19°28’
8:
Ryby
19°28’
3:
Váhy
15°33’
9:
Beran
15°33’
Štír
19°19’
Býk
19°19’
5:
Střelec
27°51’
Blíženci
27°51’
6:
Vodnář
2°06’
Lev
2°06’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
10xVzduchVzduch
1xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Rak
9°25’
11
Slun./Luna:
Blíženci
12°22’
10


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »