Hitomi Kuroki wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hitomi Kuroki
(Akiko Egami)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Kurogi
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herečka

Hitomi Kuroki - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.10.1960 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hitomi Kuroki 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Hitomi Kuroki
datum narození 5.10.1960
(herečka, instagram)

Hitomi Kuroki - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Tai ping lun
(2015) - Sukepugoto (TV seriál)
(2015) - Marumaru Tsuma (TV seriál)
(2014) - Sheng si lian
(2014) - Omoide no Marnie
(2014) - Kagi no Kakatta Heya
(2014) - Gunshi Kanbee (TV seriál)
(2014) - GTO: the Great Teacher Onizuka (TV seriál)
(2013) - Otome-san (TV seriál)
(2013) - Link (TV seriál)
(2013) - Hakoiri musuko no koi
(2012) - Utahime
(2012) - Suitei Yuuzai (TV seriál)
(2012) - CM Time
(2010) - Dousoukai: Rabu Agein Shoukougun (TV seriál)
(2009) - 20-seiki shōnen: Saishū-shō - Bokura no hata
(2009) - 20-seiki shônen: Dai 2 shô - Saigo no kibô
(2009) - Real Clothes (TV seriál)
(2009) - Niini no Koto wo Wasurenaide
(2009) - Mama-san Volley de Tsukamaete (TV seriál)
(2009) - Ikemen Sobaya Tantei (TV seriál)
(2008) - 20-seiki shōnen: Honkaku kagaku bōken eiga
(2008) - Rokumeikan
(2007) - Mōryō no hako
(2007) - Kaidan
(2006) - Primadam (TV seriál)
(2006) - Haruka naru Yakusoku
(2003) - T.R.Y.
(2003) - Shiroi Kyoto (TV seriál)
(2003) - Satokibi Batake no Uta
(2003) - Good Luck!! (TV seriál)
(2003) - Ashura no gotoku
(2002) - Temná voda
(2002) - Gôruden bouru (TV seriál)
(2001) - Rookie (TV seriál)
(2000) - Senrigan
(2000) - Return of Happiness
(2000) - Oyaji (TV seriál)
(2000) - Imagine (TV seriál)
(1999) - Ringu: Saishuu-shô (TV seriál)
(1999) - Majo no joken (TV seriál)
(1999) - Kin'yuu fushoku rettô: Jubaku
(1999) - Hasen no marisu
(1998) - Sada
(1998) - Hana no oedo no Tsuribaka Nisshi
(1998) - Aishi suginakute yokatta (TV seriál)
(1997) - Shitsurakuen
(1996) - Yakai no hate (TV seriál)
(1996) - Hakusyuu no Toki
(1995) - Toyotomi Hideyoshi tenka wo toru! (TV seriál)
(1995) - Kura
(1995) - Hitonatsu no Love Letter (TV seriál)
(1995) - Hachidai Shogun Yoshimune (TV seriál)
(1991) - Jutai
(1988) - Anego
(1987) - Hanazono no meikyu
(1986) - Keshin

Hitomi Kuroki - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Krysa

Krysa (Kov)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.10.1960 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hitomi Kuroki 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hitomi Kuroki - herečka

se narodila 5.10.1960 ve městě Kurogi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hitomi Kuroki

Dnes se narodili
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Hitomi Kuroki
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
12°14’
 
LunaLuna:
Beran
19°23’
 
MerkurMerkur:
Štír
5°04’
 
VenušeVenuše:
Štír
10°09’
 
MarsMars:
Rak
6°53’
 
JupiterJupiter:
Střelec
26°53’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
12°08’
 
UranUran:
Lev
24°23’
 
NeptunNeptun:
Štír
7°53’
 
PlutoPluto:
Panna
7°05’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
13°58’
R
Černá LunaLilith:
Rak
16°49’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°56’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Edgar Degas
(*1834 - 1917) francouzský malíř

Spojené státy Hugh Hefner
(*1926 - 2017) zakladatel a vydavatel časopisu Playboy

Rusko Ivan Alexandrovič Gončarov
(*1812 - 1891) spisovatel

Česká republika Jiří Hubač
(*1929 - 2011) dramatik, scénárista

Spojené státy Gates Brown
(*1939 - 2013) baseballista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »