Hugh Laurie wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Hugh Laurie
(James Hugh Calum Laurie)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Oxford, Anglie
Země:
Věk:
61 let
Povolání:
herec, zpěvák, hudebník, spisovatel, sportovec, archeolog, antropolog

Hugh Laurie - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Scholfield (AX)
Datum narození:
11.6.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Hugh Laurie 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Hugh Laurie
datum narození 11.6.1959
(herec, zpěvák, hudebník, spisovatel, sportovec, archeolog, antropolog, instagram)

Hugh Laurie - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Night Manager (TV seriál)
(2016) - The Canterville Ghost
(2015) - Země zítřka
(2014) - Jools Holland: My Life In Music
(2013) - Hugh Laurie: Live on the Queen Mary (koncert)
(2013) - Bayou Maharajah
(2012) - FOX 25th Anniversary Special
(2012) - Dr. House: Houseova labutí píseň
(2012) - Viceprezident(ka) (TV seriál)
(2012) - Pan Pip
(2011) - Zlatý Glóbus 2011
(2011) - The 37th Annual People's Choice Awards
(2011) - Hugh Laurie: Let Them Talk - A Celebration of New Orleans Blues (koncert)
(2011) - Down by the River
(2011) - Amerika na pokračování (TV seriál)
(2011) - Velká vánoční jízda
(2011) - Hop
(2011) - Dcera nejlepšího kamaráda
(2010) - 62. Emmy Awards
(2010) - Zlatý Glóbus 2010
(2010) - Conan
(2010) - Fry and Laurie Reunited
(2009) - The 35th Annual People's Choice Awards
(2009) - Zlatý Glóbus 2009
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Životopisy: Hugh Laurie
(2009) - Dr. House: Průvodce věrného diváka
(2009) - Monstra vs. Vetřelci
(2009) - Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space
(2009) - B.O.B.'s Big Break
(2008) - The 60th Primetime Emmy Awards
(2008) - BAFTA Film Awards 2008
(2008) - Blackadder's Most Cunning Moments
(2008) - Blackadder Rides Again
(2008) - Blackadder Exclusive: The Whole Rotten Saga
(2008) - Street Kings
(2007) - Zlatý Glóbus 2007
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - The ONE Show
(2006) - El Hormiguero
(2006) - TV's 50 Greatest Stars
(2005) - The 57th Annual Primetime Emmy Awards
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Valiant
(2005) - Myšák Stuart Little 3
(2005) - The Big Empty
(2004) - The Lenny Henry Show
(2004) - Pohádka o Honzíkovi Mrazíkovi
(2004) - Let Fénixe
(2004) - Dr. House (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Myšák Stuart Little (TV seriál)
(2003) - Mladí návštěvníci
(2003) - Čtyřicítka na krku (TV seriál)
(2002) - Myšák Stuart Little 2
(2002) - MI5 (TV seriál)
(2001) - Hysteria 3
(2001) - The Sketch Show Story (TV seriál)
(2001) - Discovering the Real World of Harry Potter
(2001) - Ztracený dárek
(2001) - The Piano Tuner
(2001) - Já a mé přízraky
(2001) - Dívka z Ria
(2000) - Victoria Wood with All the Trimmings
(2000) - Randall a Hopkirk (TV seriál)
(2000) - Preston Pig (TV seriál)
(2000) - Možná, miláčku
(2000) - Lounge Act
(2000) - Little Grey Rabbit (TV seriál)
(2000) - Dominion (TV seriál)
(2000) - Carnivale
(1999) - Santovy poslední Vánoce
(1999) - The Nearly Complete and Utter History of Everything
(1999) - Myšák Stuart Little
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1999) - Bestián: Kupředu, zpátky jen krok!
(1998) - Muž se železnou maskou
(1998) - Madam Bette
(1998) - Live from the Lighthouse
(1997) - Příběh pana Beana
(1997) - Spice World
(1997) - Pidilidi
(1997) - Ošklivé káčátko
(1997) - Lví království
(1996) - 101 dalmatinů
(1996) - Tracey Takes On... (TV seriál)
(1996) - Pomsta Sněhové královny
(1996) - The Best of Tracey Takes On...
(1995) - Sněhová královna
(1995) - Rozum a cit
(1995) - Look at the State We're In! (TV seriál)
(1995) - The Adventures of Mole
(1994) - Inside the Actors Studio
(1994) - Špendlík na motýla
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1993) - Jools's Hootenanny
(1993) - Treasure Island (TV seriál)
(1993) - All or Nothing at All
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
(1992) - Petrovi přátelé
(1990) - Jeeves and Wooster (TV seriál)
(1989) - Hysteria 2!
(1989) - Strapless
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - The Secret Policeman's Biggest Ball (divadelní záznam)
(1989) - Černá zmije IV (TV seriál)
(1988) - Hysteria! Hysteria! Hysteria!
(1988) - Nelson Mandela 70th Birthday Tribute (koncert)
(1988) - Vánoční koleda u Černé zmije
(1988) - Blackadder: The Cavalier Years
(1987) - Up Line
(1987) - The Secret Policeman's Third Ball (divadelní záznam)
(1987) - The Laughing Prisoner
(1987) - Černá zmije III (TV seriál)
(1987) - A Bit of Fry and Laurie (TV seriál)
(1986) - Saturday Live (TV seriál)
(1986) - Kate Bush: The Whole Story
(1986) - Dangerous Brothers Present: World of Danger
(1986) - Černá zmije II (TV seriál)
(1985) - Víc než dost
(1985) - Mrs. Capper's Birthday
(1984) - Weekend in Wallop
(1983) - Černá zmije (TV seriál)
(1983) - The Crystal Cube
(1983) - Alfresco (TV seriál)
(1982) - There's Nothing to Worry About! (TV seriál)
(1982) - Cambridge Footlights Revue
(1981) - Entertainment Tonight
(1975) - Saturday Night Live
(1967) - Omnibus (TV seriál)
(1958) - A Christmas Night with the Stars (TV seriál)

Hugh Laurie - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Hugh Laurie - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Hugh Laurie - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Luna v Kozorohu

Luna v Kozorohu

Luna (Měsíc)
Bezpečí hledáte na základě toho, že jste nějak užiteční pro společnost a hledáte ospravedlnění ve vnějším světě. Můžete podceňovat to, co chcete od sebe a pro sebe. Plachost může být doprovázena nelibostí z toho, že vás druzí přehlížejí.

Ascendent v Raku

Ascendent v Raku

Ascendent / Descendent
S tímto Ascendentem je třeba rozvíjet a tříbit citový život. Někdo je natolik citově zranitelný, že si kolem svého nitra vytváří tvrdý krunýř. Úkolem je najít svůj způsob, jak uplatnit svou citlivost, ne jí být zahlcován.

HOROSKOPY
Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.6.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Hugh Laurie 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Hugh Laurie - herec, zpěvák, hudebník, spisovatel, sportovec, archeolog, antropolog

se narodil 11.6.1959 ve městě Oxford, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Hugh Laurie

Dnes se narodili
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Hugh Laurie
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
19°49’
 
LunaLuna:
Lev
16°39’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
29°48’
 
VenušeVenuše:
Lev
4°44’
 
MarsMars:
Lev
6°13’
 
JupiterJupiter:
Štír
24°17’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
4°49’
R
UranUran:
Lev
13°23’
 
NeptunNeptun:
Štír
4°30’
R
PlutoPluto:
Panna
1°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
9°30’
R
Černá LunaLilith:
Býk
22°54’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
27°36’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika František Peterka
(*1922 - 2016) herec, představitel Krakonoše

Česká republika Petr Hapka
(*1944 - 2014) herec, zpěvák a hudební skladatel

Kuba Fidel Castro
(*1926 - 2016) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Spojené státy Upton Sinclair
(*1878 - 1968) americký spisovatel, publicista a levicový politik

Francie Gérard Philipe
(*1922 - 1959) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »