Ian Hendry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ian Hendry

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ipswich, Anglie
Země:
Věk:
† 53 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Ian Hendry - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.1.1931 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ian Hendry 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Ian Hendry
datum narození 13.1.1931
(herec, instagram)

Ian Hendry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1983) - Jemima Shorová pátrá (TV seriál)
(1982) - Brookside (TV seriál)
(1981) - Smuggler (TV seriál)
(1981) - The Chinese Detective (TV seriál)
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1980) - The Enigma Files (TV seriál)
(1980) - McVicar
(1980) - For Maddie with Love (TV seriál)
(1979) - The Bitch
(1978) - Return of the Saint (TV seriál)
(1978) - Damien
(1977) - Supernatural (TV seriál)
(1977) - Premiere (TV seriál)
(1976) - The New Avengers (TV seriál)
(1976) - Killers (TV seriál)
(1976) - Intimní hry
(1975) - Shades of Greene (TV seriál)
(1975) - Povolání: Reportér
(1975) - Inspektor Regan (TV seriál)
(1974) - Village Hall (TV seriál)
(1974) - Churchill's People (TV seriál)
(1974) - Dokonalý plán
(1974) - Dial M for Murder (TV seriál)
(1974) - Captain Kronos - Vampire Hunter
(1973) - The Wide World Mystery (TV seriál)
(1973) - Krvavé divadlo
(1973) - Assassin
(1972) - The Protectors (TV seriál)
(1972) - Tales from the Crypt
(1972) - The Lotus Eaters (TV seriál)
(1972) - Komisař Van der Valk (TV seriál)
(1972) - Joy
(1972) - The Jerusalem File
(1972) - Crown Court (TV seriál)
(1972) - All Coppers Are...
(1971) - Suspicion (TV seriál)
(1971) - The Persuaders! (TV seriál)
(1971) - Chyťte Cartera
(1970) - Zlom
(1970) - The Adventures of Don Quick (TV seriál)
(1969) - The Southern Star
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1969) - The Gold Robbers (TV seriál)
(1969) - Doppelgänger
(1968) - Cry Wolf
(1967) - Traidores de San Ángel, Los
(1967) - ITV Playhouse (TV seriál)
(1966) - The Informer (TV seriál)
(1966) - The Sandwich Man
(1966) - Preview Tonight (TV seriál)
(1965) - Jackanory
(1965) - Pahorek
(1965) - Miss Julie
(1965) - Hnus
(1965) - Blackmail (TV seriál)
(1964) - This Is My Street
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - Children of the Damned
(1964) - Danger Man (TV seriál)
(1964) - The Beauty Jungle
(1963) - The Dick Emery Show
(1963) - Girl in the Headlines
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - Live Now - Pay Later
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1961) - Drama 61-67 (TV seriál)
(1960) - Potopte Bismarck!
(1960) - Police Surgeon (TV seriál)
(1960) - In the Nick
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1960) - Alice Through the Looking Box
(1959) - Probation Officer (TV seriál)
(1959) - Místo nahoře
(1959) - ITV Sunday Night Drama (TV seriál)
(1958) - The Invisible Man (TV seriál)
(1957) - The Secret Place
(1957) - Emergency-Ward 10 (TV seriál)
(1956) - Up in the World
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - Simon and Laura
(1955) - ITV Television Playhouse (TV seriál)
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.1.1931 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ian Hendry 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ian Hendry - herec

se narodil 13.1.1931 ve městě Ipswich, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ian Hendry

Dnes se narodili
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Ian Hendry
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
22°20’
 
LunaLuna:
Štír
20°47’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°02’
R
VenušeVenuše:
Střelec
7°14’
 
MarsMars:
Lev
12°19’
R
JupiterJupiter:
Rak
14°33’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
15°11’
 
UranUran:
Beran
11°40’
 
NeptunNeptun:
Panna
5°26’
R
PlutoPluto:
Rak
19°44’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
18°56’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
7°12’
 
CheirónCheirón:
Býk
14°03’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
0xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925) herec

Spojené státy Nick Nolte
(*1941) herec

Spojené státy James Dean
(*1931) herec

Spojené státy Lana Turner
(*1921) herečka

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929) herec, dabér


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Albert Finney
(*1936 - 2019) herec

Německo Josef Mengele
(*1911 - 1979) morbidní německý nacistický lékař SS, masový vrah

Itálie papež Pius IX.
(*1792 - 1878) 255. papež

Spojené státy Betty MacDonald
(*1908 - 1958) spisovatelka

Velká Británie Jindřich VIII. Tudor
(*1491 - 1547) král Anglie, Irska a uchazeč o trůn Francie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »