Irfan Mensur wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Irfan Mensur
(Irfan Kuric)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sarajevo
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herec

Irfan Mensur - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.1.1952 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Irfan Mensur 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Irfan Mensur
datum narození 19.1.1952
(herec, instagram)

Irfan Mensur - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Newcomer
(2008) - Kraljevina Srbija
(2006) - Šejtanov ratnik
(2005) - Pohled z Eiffelovy věže
(2004) - Skela
(2004) - Mathilde
(2004) - Jelena (TV seriál)
(2003) - Neki novi klinci (TV seriál)
(2002) - Siroti mali hrcki 2010
(2002) - Lisice (TV seriál)
(2001) - Ona voli Zvezdu
(1999) - Nebeský koš
(1998) - Ve službách legie
(1996) - Gore dole (TV seriál)
(1995) - Bila jednom jedna zemlja (TV seriál)
(1993) - Radenko i Silvana
(1992) - Devojka s lampom
(1990) - Kolubarska bitka
(1990) - Jastuk groba mog (TV seriál)
(1989) - Stremnicka
(1989) - Boj na Kosovu
(1988) - Vecernja zvona (TV seriál)
(1988) - Nevlastní bratři
(1988) - Drugi covek
(1988) - Cetrdeset osma - Zavera ili izdaja (TV seriál)
(1987) - Vuk Karadzic (TV seriál)
(1987) - Útěk ze Sobiboru
(1987) - Pogresna procena
(1987) - Mladost umetnika
(1987) - Milan - Dar
(1987) - Kraljeva zavrsnica
(1987) - Dom Bergmanovih
(1986) - Vrenje
(1986) - Večerní zvony
(1986) - Ja sam starinski ormar
(1985) - Sest dana juna
(1983) - Vzpoura v Timoku
(1983) - Sumrak
(1983) - Halo taxi
(1982) - Tesna koža
(1982) - Nedeljni rucak
(1982) - Miris dunja
(1981) - Laf u srcu
(1980) - Svetozar Markovic (TV seriál)
(1979) - Závod o velkou cenu
(1979) - Lanci
(1978) - Tamo i natrag
(1978) - Misao
(1978) - Kvar
(1977) - Pes, který měl rád vlaky
(1976) - Povratak otpisanih (TV seriál)
(1976) - Kuhinja
(1976) - Jovca
(1976) - Hlídač pláže v zimním období
(1976) - Drugovi mornari, Zdravo!
(1975) - Sinovi
(1975) - Sarajevský atentát
(1975) - Pesma (TV seriál)
(1975) - Lepeza ledi Vindemir
(1975) - Dole sa oruzjem
(1975) - Andesonvil - Logor smrti
(1974) - Bataljon je odlucio
(1973) - Pozoriste u kuci 2 (TV seriál)
(1973) - Brze godine

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Zajíc

Zajíc (Kov)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.1.1952 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Irfan Mensur 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Irfan Mensur - herec

se narodil 19.1.1952 ve městě Sarajevo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Irfan Mensur

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Irfan Mensur
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
28°21’
 
LunaLuna:
Váhy
19°17’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
8°18’
 
VenušeVenuše:
Střelec
20°05’
 
MarsMars:
Váhy
29°44’
 
JupiterJupiter:
Beran
8°19’
 
SaturnSaturn:
Váhy
14°57’
 
UranUran:
Rak
11°16’
R
NeptunNeptun:
Váhy
21°42’
 
PlutoPluto:
Lev
20°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
2°28’
R
Černá LunaLilith:
Rak
22°20’
 
CheirónCheirón:
Kozoroh
7°11’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »