Iširó Honda wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Iširó Honda
(Ishirô Honda)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Jamagata
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
28.2.1993 (Příčina: Selhání plic)
Povolání:
režisér

Iširó Honda (Ishiro Honda) - Horoskop, Režijní filmografie

Datum narození:
7.5.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Iširó Honda 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Iširó Honda
datum narození 7.5.1911
(režisér, instagram)

Iširó Honda - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1990) - Sny Akiry Kurosawy
(1977) - Godzilla
(1975) - Mekagojira no gyakushu
(1973) - Ryusei Ningen Zon (TV seriál)
(1973) - Miraman
(1973) - Kinkyû shirei 10-4 10-10 (TV seriál)
(1971) - Miraaman (TV seriál)
(1971) - Kaettekita Urutoraman (TV seriál)
(1970) - Gezora-Ganime-Kameba: Kessen! Nankai no daikaijű
(1969) - Ido zero daisakusen
(1969) - Gojira-Minira-Gabara: Oru kaijű daishingeki
(1968) - Kaijű sôshingeki
(1967) - Kingukongu no gyakushu
(1966) - Oyome ni Oide
(1966) - Furankenshutain no kaijű: Sanda tai Gaira
(1965) - Godzilla - Útok z neznáma
(1965) - Furankenshutain tai chitei kaijű Baragon
(1964) - Uchu daikaijű Dogora
(1964) - San daikaijű: Chikyu saidai no kessen
(1964) - Mosura tai Gojira
(1963) - Matango
(1963) - Kaitei gunkan
(1962) - Yosei Gorasu
(1962) - Varan the Unbelievable
(1962) - King Kong vs. Godzilla
(1961) - Shinko no otoko
(1961) - Mosura
(1960) - Gasu ningen dai ichigo
(1959) - Uwayaku, shitayaku, godôyaku
(1959) - Uchu daisenso
(1959) - Tetsuwan toshu inao monogatari
(1959) - An Echo Calls You
(1958) - Song for a Bride
(1958) - Daikaijű Baran
(1958) - Bijo to Ekitainingen
(1957) - Waga mune ni niji wa kiezu
(1957) - A Teapicker's Song of Goodbye
(1957) - A Rainbow Plays in My Heart
(1957) - Kono futari ni sachi are
(1957) - Chikyu Boeigun
(1957) - Half Human: The Story of the Abominable Snowman
(1957) - A Farewell to the Woman Called My Sister
(1956) - Young Tree
(1956) - Wakai ki
(1956) - Tôkyô no hito sayônara
(1956) - Sora no daikaijű Radon
(1956) - Night School
(1955) - Oen-san
(1955) - Koi-gesho
(1955) - Jű jin yuki otoko
(1954) - Saraba Rabauru
(1954) - Godzilla
(1953) - Zoku shishunki
(1953) - Taiheiyo no washi
(1952) - The Skin of the South
(1952) - Minato e kita otoko
(1951) - Aoi shinju
(1950) - Ise Island
(1949) - A Story of a Co-op

Iširó Honda - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Iširó Honda - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.5.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Iširó Honda 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Iširó Honda - režisér

se narodil 7.5.1911 ve městě Jamagata
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Iširó Honda

Dnes se narodili
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Iširó Honda
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
15°48’
 
LunaLuna:
Panna
9°58’
 
MerkurMerkur:
Býk
13°00’
R
VenušeVenuše:
Blíženci
23°19’
 
MarsMars:
Ryby
10°32’
 
JupiterJupiter:
Štír
8°52’
R
SaturnSaturn:
Býk
10°32’
 
UranUran:
Kozoroh
29°21’
R
NeptunNeptun:
Rak
19°08’
 
PlutoPluto:
Blíženci
26°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
9°44’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°52’
 
CheirónCheirón:
Ryby
6°27’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
8xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Francie André Breton
(*1896 - 1966) básník, prozaik, esejista

Bělorusko Šimon Peres
(*1923 - 2016) politik, izraelský prezident

Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) spisovatel

Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) francouzský biolog, chemik a lékař

Itálie papež Jan Pavel I.
(*1912 - 1978) 263. papež



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »