Ivan Krajíček wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ivan Krajíček

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Žilina
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič

Ivan Krajíček - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.5.1940 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ivan Krajíček 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Ivan Krajíček
datum narození 24.5.1940
(herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič, instagram)

Ivan Krajíček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(1994) - Pesničky z televízneho archívu
(1991) - Smiem prosiť...?
(1991) - Sedem výmyselných budíkov (TV seriál)
(1990) - Chvíľa pre pesničku
(1988) - Rendez-vous s Gustavem Bromem
(1987) - Neďaleko do neba
(1986) - Repete
(1986) - Polepetko
(1985) - Pesničkový kolotoč
(1984) - Náladová láska
(1983) - Deravé vrecko
(1983) - Čo sa stalo v malom kine
(1982) - Zázračný autobus
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1981) - Nesmúť za mnou
(1981) - Nie je všedný deň
(1980) - Ťažké je štúdium žien
(1980) - Generálka
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Mapa spomienok
(1979) - Mišo
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Drevený program
(1978) - Dobrý večer, majster Dusík
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Smoliari
(1978) - Revízor (divadelní záznam)
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Nie
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Medveď Mrmláč
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Nalaďte srdcia svoje aj hlas
(1976) - My sme malí muzikanti (TV seriál)
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - A predsa sa krúti
(1974) - Oslava
(1973) - Árie z operiet
(1973) - Ťululum (divadelní záznam)
(1973) - Buď fit!
(1972) - V stolnom meste Kyjeve
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1970) - O bielej ruži (TV seriál)
(1970) - Eden a potom
(1970) - Čin-čin (TV seriál)
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1969) - Nevesta
(1969) - Láska neláskavá
(1969) - Generácia
(1968) - Bumerang
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Nebeští jezdci
(1968) - Hostinec pod gaštanom
(1965) - Revue pre jeden a pol orchestra
(1965) - Oko za oko
(1964) - Všetko naopak (divadelní záznam)
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Charleyho teta
(1964) - Dundo a tí druhí

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Kov)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.5.1940 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ivan Krajíček 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ivan Krajíček - herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič

se narodil 24.5.1940 ve městě Žilina
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ivan Krajíček

Dnes se narodili
Spojené státy Bridget Fonda
(*1964) herečka

Česká republika Karel Lamač
(*1887) režisér, scénárista, herec, zpěvák, dokumentarista

Česká republika Tomáš Vorel ml.
(*1986) herec

Velká Británie Rosamund Pike
(*1979) herečka

Německo císař Wilhelm II
(*1859) císař


Ivan Krajíček
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
3°08’
 
LunaLuna:
Kozoroh
10°52’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
6°24’
 
VenušeVenuše:
Rak
10°46’
 
MarsMars:
Rak
4°26’
 
JupiterJupiter:
Býk
1°50’
 
SaturnSaturn:
Býk
8°05’
 
UranUran:
Býk
22°39’
 
NeptunNeptun:
Panna
22°45’
R
PlutoPluto:
Lev
0°58’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°54’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
28°03’
 
CheirónCheirón:
Rak
17°12’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
6xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Alan Alda
(*1936) herec, scénárista, režisér

Česká republika Adina Mandlová
(*1910) herečka

Česká republika Karel Čáslavský
(*1937) herec, scénárista, režisér, kameraman

Česká republika Martina Kociánová
(*1971) zpěvačka, moderátorka

Spojené státy Nick Carter
(*1980) herec, zpěvák, hudebník


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie John Hurt
(*1940 - 2017) herec

Francie Louis de Funès
(*1914 - 1983) herec, scénárista, režisér, komik

Francie Emmanuelle Riva
(*1927 - 2017) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933 - 1996) první manželka Václava Havla

Spojené státy John Updike
(*1932 - 2009) básník, prozaik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »