blizenci

Ivan Krajíček
(1982): Zázračný autobus

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Žilina
Země:
Věk:
† 57 let
Úmrtí:
Povolání:
herec, režisér, zpěvák, moderátor, lid. bavič
Ivan Krajíček - Film: Zázračný autobus
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1982, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1982 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Ivan Krajíček - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Radosť zo života (TV seriál)
(1994) - Pesničky z televízneho archívu
(1991) - Smiem prosiť...?
(1991) - Sedem výmyselných budíkov (TV seriál)
(1990) - Chvíľa pre pesničku
(1988) - Rendez-vous s Gustavem Bromem
(1987) - Neďaleko do neba
(1986) - Repete
(1986) - Polepetko
(1985) - Pesničkový kolotoč
(1984) - Náladová láska
(1983) - Deravé vrecko
(1983) - Čo sa stalo v malom kine
(1982) - Zázračný autobus
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - Hrnčiarsky bál
(1981) - Nesmúť za mnou
(1981) - Nie je všedný deň
(1980) - Ťažké je štúdium žien
(1980) - Generálka
(1980) - Bakalári (TV seriál)
(1979) - Mapa spomienok
(1979) - Mišo
(1978) - Silvestr hravý a dravý
(1978) - Ktosi je za dverami
(1978) - Drevený program
(1978) - Dobrý večer, majster Dusík
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Smoliari
(1978) - Revízor (divadelní záznam)
(1978) - Pustý dvor
(1978) - Nie
(1977) - Silvestr na přání aneb Čí jsou hory Kavčí
(1977) - Medveď Mrmláč
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Nalaďte srdcia svoje aj hlas
(1976) - My sme malí muzikanti (TV seriál)
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - A predsa sa krúti
(1974) - Oslava
(1973) - Árie z operiet
(1973) - Ťululum (divadelní záznam)
(1973) - Buď fit!
(1972) - V stolnom meste Kyjeve
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1970) - O bielej ruži (TV seriál)
(1970) - Eden a potom
(1970) - Čin-čin (TV seriál)
(1969) - Slávni detektívi a volské oko
(1969) - Nevesta
(1969) - Láska neláskavá
(1969) - Generácia
(1968) - Bumerang
(1968) - Niet inej cesty
(1968) - Nebeští jezdci
(1968) - Hostinec pod gaštanom
(1965) - Revue pre jeden a pol orchestra
(1965) - Oko za oko
(1964) - Všetko naopak (divadelní záznam)
(1964) - Šesť postáv hľadá autora
(1964) - Charleyho teta
(1964) - Dundo a tí druhí
Spoluherci ve filmu "Zázračný autobus":
(*1970) Michaela Čobejová

(*1972) Dara Rolins

(*1927) Ivan Krivosudský

(*1916) Alojz Kramár

(*1973) Dana Dinková

(*1928) Jozef Majerčík

(*1926) Georgis Skalenakis (režisér)



Tranzitní horoskop (1982)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Blíženci
3°08’
-(rychlá)
LunaLuna:
Kozoroh
10°52’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Blíženci
6°24’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Rak
10°46’
-(rychlá)
MarsMars:
Rak
4°26’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Býk
1°50’
Štír
6°08’
SaturnSaturn:
Býk
8°05’
Váhy
21°28’
UranUran:
Býk
22°39’
Střelec
2°42’
NeptunNeptun:
Panna
22°45’
Střelec
25°10’
PlutoPluto:
Lev
0°58’
Váhy
26°41’
S.UzelS.Uzel:
Váhy
17°54’
Rak
23°09’
Černá LunaLilith:
Ryby
28°03’
Střelec
11°05’
CheirónCheirón:
Rak
17°12’
Býk
18°14’

Dnes se narodili
Spojené státy Tom Hanks
(*1956) herec, režisér

Spojené státy Kelly McGillis
(*1957) herečka

Spojené státy Courtney Love
(*1964) herečka, zpěvačka, kytaristka

Česká republika František Ringo Čech
(*1943) herec, scénárista, politik, komik, zpěvák, textař, dramatik, spisovatel, moderátor, bubeník, publicista

Ukrajina Viktor Janukovyč
(*1950) prezident


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jessica Simpson
(*1980) herečka, zpěvačka

Kolumbie Sofía Vergara
(*1972) herečka, modelka

Francie Marcel Proust
(*1871) prozaik

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Owen Chamberlain
(*1920) významný americký fyzik


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rod Steiger
(*1925 - 2002) herec

Česká republika Otakar Chaloupka
(*1935 - 2013) učitel, literární kritik a vědec, spisovatel.

Francie Georges Bataille
(*1897 - 1962) spisovatel, esejista, mystik

Spojené státy Zachary Taylor
(*1784 - 1850) 12. prezident usa

Spojené státy Melvin Belli
(*1907 - 1996) právník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »