Jackée Harry wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jackée Harry
(Jacqueline Yvonne Harry)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Winston-Salem, Severní Karolína
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka, režisérka

Jackée Harry - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
14.8.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jackée Harry 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jackée Harry
datum narození 14.8.1956
(herečka, režisérka, instagram)

Jackée Harry - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Man in 3B
(2014) - Hollywood Today Live
(2014) - Riley ve velkém světě (TV seriál)
(2014) - One Love (TV seriál)
(2014) - Knock 'em Dead
(2013) - The Love Letter
(2013) - Instant Mom (TV seriál)
(2013) - The Coalition
(2012) - The Ricki Lake Show
(2012) - Switchin' the Script
(2012) - For Richer or Poorer (TV seriál)
(2012) - The First Family (TV seriál)
(2012) - Family Time (TV seriál)
(2012) - Brother White
(2011) - Beverly Hills Fabulous
(2011) - Nurse Jackée
(2011) - Let's Stay Together (TV seriál)
(2011) - The Ideal Husband
(2010) - Vánoční duch
(2010) - Friends & Lovers (TV seriál)
(2009) - The Mo'Nique Show
(2009) - Life After (TV seriál)
(2009) - Man of Her Dreams
(2009) - Glee (TV seriál)
(2009) - G.E.D.
(2008) - The Wendy Williams Show
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Mighty B! (TV seriál)
(2007) - Poslední den prázdnin
(2006) - Rozjeď to naplno
(2005) - Everybody Hates Chris (TV seriál)
(2004) - Nakládačka
(2003) - That's So Raven (TV seriál)
(2003) - The Nick at Nite Holiday Special
(2002) - The Caroline Rhea Show
(2001) - One on One (TV seriál)
(1999) - Twice in a Lifetime (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1997) - The View
(1996) - Show Rosie O'Donnellové
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1995) - Unhappily Ever After (TV seriál)
(1995) - Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
(1994) - Sister, Sister (TV seriál)
(1993) - Living and Working in Space: The Countdown Has Begun
(1993) - Dave's World (TV seriál)
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - Berušky
(1991) - The Royal Family (TV seriál)
(1990) - We'll Take Manhattan
(1990) - ABC TGIF (TV seriál)
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - The Women of Brewster Place
(1989) - Jackée
(1989) - Agentkou proti své vůli
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Live with Regis and Kathie Lee
(1988) - Dopravní akademie
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1987) - Dolly
(1987) - The Incredible Ida Early
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Oprah show
(1986) - The New Hollywood Squares
(1986) - The Late Show
(1986) - Fame, Fortune and Romance
(1986) - Designing Women (TV seriál)
(1986) - Amen (TV seriál)
(1985) - 227 (TV seriál)
(1984) - Super Password
(1984) - Moskva na Hudsonu
(1984) - Cotton Club
(1982) - Late Night with David Letterman
(1982) - Ebony/Jet Showcase
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1973) - The $10,000 Pyramid
(1971) - Soul Train
(1964) - Another World (TV seriál)
(1952) - Today

Jackée Harry - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
14

14. den - Cílevědomost

Numerologie - den narození
Zařizuje si život podle sebe. Potřebuje bezpečné domácí prostředí a dobré povolání. Tvrdě pracuje a dovede vydělat peníze. Je dobrá v podnikání a obchodě. Je ohleduplná, pozorná a spolehlivá.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 14.8.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jackée Harry 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jackée Harry - herečka, režisérka

se narodila 14.8.1956 ve městě Winston-Salem, Severní Karolína, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jackée Harry

Dnes se narodili
Spojené státy Britney Spears
(*1981) herečka, zpěvačka

Česká republika Miloš Macourek
(*1926) režisér, dramatik, básník, filmový scenárista, autor pohádkových próz

Kanada Nelly Furtado
(*1978) zpěvačka, textařka, instrumentalistka

Česká republika Miroslav Štěpánek
(*1923) režisér, výtvarník, scenárista a scénograf

Česká republika Libor Bouček
(*1980) moderátor


Jackée Harry
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
21°39’
 
LunaLuna:
Střelec
4°35’
 
MerkurMerkur:
Panna
14°00’
 
VenušeVenuše:
Rak
7°11’
 
MarsMars:
Ryby
23°33’
R
JupiterJupiter:
Panna
7°31’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°20’
 
UranUran:
Lev
3°49’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°59’
 
PlutoPluto:
Lev
28°04’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°06’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°03’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
8°19’
R
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Miriam Hynková
(*1933 - 2010) herečka

Francie Marquis de Sade
(*1740 - 1814) spisovatel

Egypt Filippo Tommaso Marinetti
(*1876 - 1944) básník, prozaik a dramatik, zakladatel a teoretik futurismu

Kolumbie Pablo Escobar
(*1949 - 1993) největší kolumbijský drogový baron, sedmý nejbohatší člověk planety v roce 1989

Čína Ip Man
(*1893 - 1972) učitel a mistr bojového umění Wing Chun



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »