James Doohan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Doohan
(James Montgomery Doohan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
† 85 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

James Doohan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
3.3.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Doohan 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
James Doohan
datum narození 3.3.1920
(herec, instagram)

James Doohan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Skinwalker: Curse of the Shaman
(2004) - Actors in War
(1999) - Psí vévoda
(1998) - Bug Buster
(1997) - Trekkies
(1996) - Through Dead Eyes
(1996) - Homeboys in Outer Space (TV seriál)
(1995) - William Shatner's Star Trek Memories
(1995) - Kniha pohádek
(1994) - Star Trek: A Captain's Log
(1994) - Star Trek VII: Generace
(1994) - New York Skyride
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Nabitá zbraň 1
(1993) - Ach, ta láska
(1992) - Dvojitý úder
(1991) - Star Trek Logs: An MTV Big Picture Special Edition
(1991) - Star Trek 25th Anniversary Special
(1991) - Star Trek VI: Neobjevená země
(1991) - Star Trek Adventure
(1991) - Knight Rider 2000
(1989) - Star Trek V: Nejzazší hranice
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Star Trek IV: Cesta domů
(1984) - Super Password
(1984) - Star Trek III: Pátrání po Spockovi
(1984) - Série noire (TV seriál)
(1982) - Star Trek II: Khanův hněv
(1979) - Star Trek: Film
(1978) - Tarzan and the Super 7 (TV seriál)
(1978) - Jason of Star Command (TV seriál)
(1977) - Danny
(1973) - Star Trek (TV seriál)
(1971) - Muž v divočině
(1971) - Hezké holky, jedna jako druhá
(1968) - Jigsaw
(1966) - Star Trek: Kam se dosud člověk nevydal
(1966) - Star Trek (TV seriál)
(1966) - Scalplock
(1966) - One of Our Spies Is Missing
(1965) - 36 Hours
(1965) - Ďábelský bacil
(1965) - Bus Riley's Back in Town
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - Daniel Boone (TV seriál)
(1963) - Uprchlík (TV seriál)
(1963) - The Wheeler Dealers
(1963) - The Labyrinth
(1961) - The New Breed (TV seriál)
(1961) - The Business of Farming
(1957) - Test Pilot
(1957) - Hawkeye and the Last of the Mohicans (TV seriál)
(1956) - Strike in Town: Revised
(1956) - Flight Into Danger
(1956) - The Cage
(1955) - Strike in Town
(1955) - First Performance (TV seriál)
(1954) - On Camera (TV seriál)
(1953) - Space Command (TV seriál)
(1953) - General Motors Presents (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.3.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Doohan 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Doohan - herec

se narodil 3.3.1920 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Doohan

Dnes se narodili
Česká republika Otakar Brousek ml.
(*1957) herec, dabér

Česká republika Jana Boušková
(*1954) herečka

Česká republika Miroslav Macháček
(*1922) herec

Spojené státy Lex Barker
(*1919) herec

Francie Michel Gondry
(*1963) režisér, scénárista, herec


James Doohan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
12°37’
 
LunaLuna:
Lev
24°59’
 
MerkurMerkur:
Beran
0°44’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
11°25’
 
MarsMars:
Štír
8°18’
 
JupiterJupiter:
Lev
9°38’
R
SaturnSaturn:
Panna
7°56’
R
UranUran:
Ryby
2°17’
 
NeptunNeptun:
Lev
9°18’
R
PlutoPluto:
Rak
5°43’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
19°04’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
14°57’
 
CheirónCheirón:
Beran
5°01’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Dirk Bogarde
(*1921 - 1999) herec

Francie Gustave Flaubert
(*1821 - 1880) spisovatel

Ukrajina Helena Petrovna Blavatská
(*1831 - 1891) okultistka, filosofka, novinářka, zakladatelka Theosofické společnosti

Francie Paul Gauguin
(*1848 - 1903) francouzský malíř

Spojené státy William Schallert
(*1922 - 2016) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »