James Purefoy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

James Purefoy
(James Brian Mark Purefoy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Taunton, Somerset
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

James Purefoy - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
3.6.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(James Purefoy 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
James Purefoy
datum narození 3.6.1964
(herec, instagram)

James Purefoy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Thelomeris
(2016) - Roots (TV seriál)
(2016) - Hap and Leonard (TV seriál)
(2016) - Equity
(2015) - Momentum
(2015) - High-Rise
(2015) - Heaven and Earth
(2014) - David Guetta - Dangerous (hudební videoklip)
(2014) - Wicked Blood
(2013) - Stoupenci zla (TV seriál)
(2012) - V kruhu koruny: Richard II.
(2012) - Resident Evil: Odveta
(2012) - John Carter: Mezi dvěma světy
(2011) - Pomsta (TV seriál)
(2011) - Ironclad
(2011) - Injustice (TV seriál)
(2011) - Epizody (TV seriál)
(2011) - Camelot (TV seriál)
(2009) - Solomon Kane
(2009) - The Philanthropist (TV seriál)
(2008) - Obchod se smrtí
(2008) - Lena: The Bride of Ice
(2008) - Diamanty (TV seriál)
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Manchild
(2007) - Frankenstein
(2006) - Goose on the Loose
(2006) - Černovous
(2006) - Beau Brummell – okouzlující muž
(2005) - V jako Vendeta
(2005) - Řím (TV seriál)
(2004) - Posedlá
(2004) - Legenda o Jiřím a drakovi
(2004) - Jarmark marnosti
(2004) - Goose!
(2003) - Photo Finish
(2003) - Casterbridgeský starosta
(2002) - Resident Evil
(2001) - Příběh rytíře
(2001) - Domani
(2000) - The Wedding Tackle
(2000) - Možná, miláčku
(2000) - Metropolis (TV seriál)
(2000) - Don Quijote
(1999) - Mansfieldské sídlo
(1999) - Lighthouse
(1999) - Drsný holky
(1998) - Ložnice a kuloáry
(1998) - Blink
(1997) - Jilting Joe
(1997) - Jak si usteleš...
(1997) - Bright Hair
(1997) - A Dance to the Music of Time (TV seriál)
(1996) - The Tide of Life (TV seriál)
(1996) - The Prince and the Pauper (TV seriál)
(1996) - The Tenant of Wildfell Hall
(1995) - Tears Before Bedtime (TV seriál)
(1995) - Sharpův meč
(1995) - Červencová slavnost
(1993) - One Night Stand
(1993) - Calling the Shots (TV seriál)
(1992) - Rides (TV seriál)
(1992) - Crime Story (TV seriál)
(1992) - The Cloning of Joanna May
(1992) - Bye Bye Baby
(1992) - Angels
(1991) - Záhada Boscombského údolí
James Purefoy - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
3

3. den - Kamarádství

Numerologie - den narození
Je společenská a kamarádská. Má ráda lidi a má mnoho přátel. Je upřímná. Je činorodá a plná nápadů. Nemá strach z druhých lidí. V milostném vztahu chce být nezávislá. Velmi důležité je najít si partnera pro společnost.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 3.6.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

James Purefoy 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

James Purefoy - herec

se narodil 3.6.1964 ve městě Taunton, Somerset, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - James Purefoy

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


James Purefoy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
12°55’
 
LunaLuna:
Ryby
13°21’
 
MerkurMerkur:
Býk
20°19’
 
VenušeVenuše:
Rak
6°21’
R
MarsMars:
Býk
19°54’
 
JupiterJupiter:
Býk
12°16’
 
SaturnSaturn:
Ryby
4°55’
 
UranUran:
Panna
6°06’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°45’
R
PlutoPluto:
Panna
11°37’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°10’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
15°43’
 
CheirónCheirón:
Ryby
18°38’
 
Zastoupení živlů:
0xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »