Jan Faltýnek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Faltýnek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Ostrava
Země:
Věk:
† 59 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jan Faltýnek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
12.4.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Faltýnek 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jan Faltýnek
datum narození 12.4.1936
(herec, instagram)

Jan Faltýnek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1997) - Úsměvy
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1990) - Třináctery hodiny
(1990) - Princezna Hyacinta a tříhlavý drak
(1990) - Jehlice sluneční paní
(1989) - Dva lidi v ZOO
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Malé dějiny jedné rodiny (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)
(1987) - Ve vlaku je šerif
(1987) - Pohled z hlubin
(1987) - Kde bydlí štěstí
(1987) - Jak se princ učil řemeslu
(1987) - Fantom opery
(1986) - Záhada zamčeného pokoje
(1986) - Velká sýrová loupež
(1986) - Panoptikum města pražského (TV seriál)
(1986) - Jak Matýsek přehodil výhybku
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1985) - Růžový Hubert
(1985) - Náušnice
(1984) - Zpívánky
(1984) - Tlustý pradědeček
(1984) - Povídky malostranské: Přivedla žebráka na mizinu
(1984) - Čertův švagr
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1983) - Sešlost
(1983) - Velká kočičí pohádka
(1983) - Samorost
(1983) - Perníkový dědek
(1983) - Ohnivé ženy
(1983) - Jako kníže Rohan
(1982) - S tebou mě baví svět
(1982) - Není pravda, že
(1982) - Muž z Bombaje
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1982) - Dynastie Nováků (TV seriál)
(1982) - Dnes vaří Barevná kapela
(1981) - Zuzana je naše
(1981) - Neříkej mi majore!
(1981) - Divoký koník Ryn
(1980) - Snídaně v pánském pyžamu
(1980) - Medvědí tanec
(1980) - Loupežnická pohádka
(1980) - Had z ráje
(1979) - Rosnička
(1979) - Poprask na silnici E 4
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku
(1979) - Neohlížej se, jde za námi kůň!
(1979) - Julek
(1979) - Hezký štědrý večer
(1977) - Tajemství proutěného košíku (TV seriál)
(1977) - Podivný výlet
(1977) - Nikola Šuhaj loupežník
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Dostaveníčko u Orloje
(1976) - Splynutí duší
(1976) - Pravé místo pro mne
(1976) - Kufr
(1976) - Dým bramborové natě
(1976) - Bratránek z Batávie
(1975) - Kabaret U dobré pohody
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1975) - Tak láska začíná...
(1975) - Recepty doktora Kudrny
(1975) - Pomerančový kluk
(1975) - Nevěsta s nejkrásnějšíma očima
(1975) - Na konci světa
(1975) - My z konce světa (TV seriál)
(1975) - Letní romance
(1975) - Dvojí svět hotelu Pacifik
(1975) - Čertova nevěsta
(1975) - Beránci a čert (TV seriál)
(1974) - Enyky Benyky
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1974) - Stokoruna
(1974) - Sám proti městu
(1974) - Případ mrtvého muže
(1974) - Motiv pro vraždu
(1974) - Královské řádění
(1974) - Hvězda padá vzhůru
(1974) - Drahé tety a já
(1973) - Tři nevinní
(1973) - Otevřený kruh
(1973) - Maturita za školou
(1973) - Družina černého pera
(1972) - Rodeo
(1972) - Příběh se starou lenoškou
(1972) - Cesty mužů
(1971) - Svědectví mrtvých očí
(1971) - Svatba Krečinského
(1971) - Muzikant
(1971) - Lekce
(1971) - Chléb a písně
(1971) - Člověk není sám
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1969) - Bellevue
(1968) - Maratón
(1967) - Princezna Pampeliška
(1967) - Muž, který stoupl v ceně
(1967) - Když má svátek Dominika
(1965) - Zločin v dívčí škole
(1965) - Divotvorný klobouk (divadelní záznam)
(1963) - Naděje
(1961) - Chvíle rozhodnutí

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.4.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Faltýnek 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Faltýnek - herec

se narodil 12.4.1936 ve městě Ostrava
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Faltýnek

Dnes se narodili
Spojené státy Dana Carvey
(*1955) herec, scénárista

Česká republika František Plánička
(*1904) fotbalový brankář

Francie Marquis de Sade
(*1740) spisovatel

Velká Británie Thomas Hardy
(*1840) básník, prozaik

Itálie papež Pius X.
(*1835) 257. papež


Jan Faltýnek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
22°23’
 
LunaLuna:
Střelec
24°02’
 
MerkurMerkur:
Beran
24°34’
 
VenušeVenuše:
Beran
1°48’
 
MarsMars:
Býk
7°48’
 
JupiterJupiter:
Střelec
24°25’
R
SaturnSaturn:
Ryby
17°31’
 
UranUran:
Býk
4°43’
 
NeptunNeptun:
Panna
14°27’
R
PlutoPluto:
Rak
25°09’
 
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
7°29’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
10°33’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
12°37’
 
Zastoupení živlů:
7xOheňOheň
4xZeměZemě
0xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Tony Curtis
(*1925) herec

Česká republika Jiří Langmajer
(*1966) herec

Česká republika Václav Vorlíček
(*1930) režisér, scénárista, herec

Česká republika Václav Hybš
(*1935) hudebník, trumpetista, dirigent, hudební aranžér, kapelník

Spojené státy Allen Ginsberg
(*1926) básník, jedna z vůdčích osobností beatnické generace


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Stephen Boyd
(*1931 - 1977) herec

Velká Británie Rex Harrison
(*1908 - 1990) herec

Pákistán Raj Kapoor
(*1924 - 1988) režisér indických filmů

Francie Giuseppe Garibaldi
(*1807 - 1882) vůdce vlastenců v partyzánské válce

Spojené státy Bo Diddley
(*1928 - 2008) zpěvák, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »